Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudna alergia

Alergia - słońce czy pyłki?

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej przeprowadzić niezbędne badania aby wykluczyć wszelkie inne opcje. Ja robiłam niedawno badania w pracowni alergologii www.alergomed.com.pl.

Gość gość
Jeżeli nie wiesz na co jesteś uczulona to polecam udać ci się do specjalisty, który może to stwierdzić. Osobiście polecam wam www.alergolog.lublin.pl z Lublina. Tam otrzymałam profesjonalną pomoc w walce z moją alergią.

Gość gość
Ja polecę nasz SilentMesh, dobrze że ma dwa źródła zasilania bo my korzystamy z inhalatora nie tylko w domu ale też poza i wtedy przydają się te baterie.

Gość gość
Alergia Stop kupiła nam do domu żona ostatnio i powiem że fajna sprawa. Aerozol się wyjątkowo łatwo wdycha nie ucieka nie wylatuje gdzieś w powietrze tylko wszystko z rurki leci prosto do celu – na górne albo dolne drogi oddechowe, bez strat i marnowania lekarstwa.

Gość kamil

Mogę napisać to samo, Alergia Stop jest bardzo fajny i wygodny z punktu widzenia dzieci. U nas też córka nie ma żadnego problemu żeby pobrać mgiełkę w płucka.

Gość gosc

Mam jak na razie bardzo dobre doświadczenia z inhalatorem Novama Familino Pro. Nastawiałam się że sama inhalacja będzie bardziej skomplikowana, szczególnie w perspektywie podawania lekarstwa naszej córeczce. Idzie to wszystko jednak lekko szybko bez bólu i bez dyskomfortu przy wdechu mgiełki.

Jeżeli masz podejrzenie alergii na pyłki roślin, to polecam zainwestować w maski Broyx. To maski filtracyjne (jedyne jakie znam, które posiadają certyfikat CE), które filtrują pyłki rosliń. A jezeli okaże się, że to jednak alergia na słońce, to będziesz mieć maskę antysmogową na zimę, więc też plus 😉

Gość Jellena
14 godzin temu, kistima napisał:

Jeżeli masz podejrzenie alergii na pyłki roślin, to polecam zainwestować w maski Broyx. To maski filtracyjne (jedyne jakie znam, które posiadają certyfikat CE), które filtrują pyłki rosliń. A jezeli okaże się, że to jednak alergia na słońce, to będziesz mieć maskę antysmogową na zimę, więc też plus 😉

Mieszkam pod Krakowem. Tu od października do marca bez maski w ogóle nie ma co wychodzić na dwór …. Fajnie, że takie maski są produktami całorocznymi!