Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastrubationwomen

przylapalem moja narzeczona na mastrubacji niby nic a jednak....

Polecane posty

Ja mojego męża też przyłapałam i byłam bardzo oburzona bo czułam się tak jakbym go już nie pociągała sexualnie. Nawet teraz niedawno zauważyłam że to robi nagminnie bo ma schowaną szmatkę w którą się wyciera. Czuje się okropnie,bo nasze życie sexualnie poszło na bok,nie pamiętam nawet kiedy ostani raz to robiliśmy,półłtora może dwa miesiące temu,nawet kiedy go pieszczę to nie reaguję. Pomużcie mi co mam z tym zrobić.

Gość telefontelefontelefon
kiedy sluysze teksty typu jesli sie masturbuje to znaczy ze z waszym seksem jest cos nie tak to az mnie cos trafia:) ludzie nie maja zielonego pojecia o swoim ciele i o tym jakie sa ich potrzeby. twoja narzeczona byla pewnie zdania ze masz ja za taka ktora tego nie robi i nagle okazalo sie ze jest zupelnie inaczej przez to jej zlosc i zarzenowanie. po prostu chciala uchodzic za kobiete ktora nie ma takich potrzeb zeby sie dopieszczac. a w pieszczotach nie ma nic zlego bo to znaczy wlasnie ze jej libido jest wyzsze przez seks z toba przez to chec na wielokrotne przezywanie orgazmu. uwierzcie ze kobiety zadowolone ze swojego zycia seksualnego dopiszczaja sie czesciej i to nic zlego, ich libido jest po prostu wieksze i maja na to ochot. ja radze ci tylko popracowac nad relacjami z narzeczona, zebyscie sie bardziej do siebie zblizyli, otworzyli i zeby twoja kobieta bardziej mogla zaakcetowac siebie i swoje potrzeby :) wiem ze sie rozpisalam ale mam nadzieje ze przeczytasz i ci to pomoze.

Gość chciała sobie zrobic dobrze
i mieć pewność, że bachora nie będzie, ćwoku niekumaty.

Gość telefontelefontelefon
ludze jacy wy jestescie glupi! nic tylko wejsc na forum i komus cos glupiego napisac, ponasmiewac sie. juz dawno nie widziaalm tutaj ani jednego forum na poziomie tzn bez jakiegos durnowatego komentarza w stylu bo nie chciala miec bachora. ludzie ogarnijcie sie, trzymajcie jakas klase, tutaj ludzie czasem na prawde pisza o swoich powaznych problemach. pozdrawiam.