Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na caly los

zarabiam 1200 zl i nie stac mnie na wlasne mieszkanie! jestem zalamana

Polecane posty

Gość zero na koncie
mnie się wydaje że twór na potrzeby forum nie mógłby być aż tak głupi i pusty jak owa beatka

Gość lhlsdhvlfdvn
Beatka: "jestem ładna mam cudownego męża mam śliczne dzieciaczki mam super auto mam nowy, duży dom" PRAWIE wszystko mam, tylko mózgu BRAK

Gość twoja maleńka
Polska to: -błąd -porażka - kraj dla niewolników - brak szansy na lepsze życie Za granica to: -szansa -godne zarobki -łatfiejsze życie Są zawody : prwanicy, lekarz, sędziowie, urzędnicy, informatycy, złodzieje im żyje się dobrze. Ale to tylko mała garstka ludzi. Uciekaj z tego kraju!

Gość twoja maleńka
Jeśli Cię to pocieszy to powiem Tobie że nie tylko Ty jesteś w takiej sytuacji. W tej sytacji są wszyscy Ci którzy zostali oszukani prez system jaki teraz mamy

Gość ggegnehbhbhbhb
mnie też nie stać na kupno własnego ale wynajmuję mieszkanie od miasta i jestem zadowolona. remontuję je, mam prawie 100m2 i mieszkam w nim sama. duzych pieniędzy nie płacę, kredytów nie mam i kasa idzie w dość drogi remont ale jestem zachwycona tym, że mi szczęście dopisało. bardzo to szanuję i nawet nie myślę o tym by kupować mieszkanie. długo czekałam by dostać coś dobrego a czekanie przypłaciłam łzami i depresją bo z rodziną mieszkać nie mogłam. przez dwa lata po zdaniu mieszkania komunalnego tułałam się z rzeczami a teraz spokojnie żyję.