Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu sama... ;(

Zostałam sama... Bez chłopaka. Kto ze mną?

Polecane posty

mam nadzieje ze spodoba sie :) tez czasami zapuszczam sobie m.klasyczna,a przewaznie w pracy.pomaga mi wyrzucic zemnie stres iniepotrzebne nerwy:)

No napisałam, ze się spodobało i zapytałam co robisz w pracy. Nie widzisz tego posta?

Fajnie :) lubię podróżować. A masz czas dla siebie podczas służbowych wyjazdów? Możesz coś pozwiedzać, czy raczej terminy gonią?

przepraszam nie odswiezylem i nie widzialem twojej odpowiedzi :) gotowalem kalafior to moja dieta od pol roku:)

tak mam nie wiele ale jezeli kraina jest interesujaca to kazda chwila jest cenna...francja i rumunia to ciekawe dla oka kraje

Grr, aż pozazdrościłam ;) ale niestety, ja zdawałam prawko na osobówkę 5 razy, więc każda inna kategoria odpada, życie mi miłe ;) To chyba dużo czasu spędzasz poza domem? Nie jest Ci ciężko?

tak.wyjezdzam w poniedzialek i wracam najpozniej w sobote do poloudnia. jak sie blizej zaprzyjaznimy to zapraszam na wycieczke po europie.moze cos zaiskrzy miedzy nami :)

A Ty pamiętasz, że ja mam 25 lat? Nie wiem, czy byłaby odpowiednią kobietą dla Ciebie, zwłaszcza, że wyglądam na 20 lat ;) i mam jeszcze fiu bździu w głowie :D nie będę oszukiwać, że myślę już o życiu poważnie. Chemia między ludźmi chemią, ale jak każde chce czego innego, to nie wystarczy. Jakie masz oczekiwania wobec kobiety?

szczerosc zaufanie i cierpliwosc. to raczej prosba niz oczekiwaniea odwzajemniam sie calym soba. kochac kobiete ktora posiada taki wizerunek to boskistan.nie musi byc sliczna - zeby mnie jeszcze kochala inie zdradzala

zabrzmialo to troche religijnie co...swiety nie jestem ale umiem dbac o kobiete ktora kocham.jestem normalny a ze za stary - trudno :)

nodobrze.sex tez jest moja domena ale tu nie chce sie reklamowac bo jak to sie mowi z wielkiej cmury ....:) ja 39 ale czuje sie na 30 .dbam osiebie i kondycje

Ja nie powiedziałam, że jesteś za stary. Jakoś to tak się utarło, że mężczyzna może być dużo starszy od kobiety :) kwestia taka, czy to ja nie jestem za młoda, bo mam jeszcze co innego w głowie :)

noi tu wlasnie zaczyna sie dogadywanie sie iszukanie wspolnych cech.dyskoteki,rolki,rower,drnk,KAWA.trzeba swirowac zeby nie zwariowac tzn jestem pelen humoru i lubie przebywac miedzy ludzmi jak i tez zamykam sie w sobie ale nie daje tego posobie znac.po co zamartwiac innych wlasnymi klopotami. Jestem realista-co bylo to nie wazne co ma byc -nie olanuje.zyje na biezaco.taki jestem

A ja właśnie lubię, gdy facet rozmawia ze mną o wszystkim, nawet o kłopotach, a może szczególnie o kłopotach. Czuję się doceniona, gdy jestem jego powierniczką i pomagam w rozwiązywaniu problemów :)

jezeli tworzy sie zwiazek tzn ze tworzymy jedno i wszelkie problemy rozwiazuje sie razem.ale mi chodzilo o osoby drugie

Jasne :) ja też zwykle z bananem na gębie łażę, żeby innych nie obciążać swoimi problemami. Ale w domu jest inaczej, bo prowadzę internetowego bloga i dziewczyny, które mnie czytają wiedzą o mnie więcej niż ktokolwiek inny :D

noto mnie zaciekawilas jeszcze bardziej. sledze angel in red i milion kobiet.owas sie dowiaduje jake jestescie.noi wogole

Blog to super sprawa. Daje anonimowość, która pozwala na szczerość. Często wstydzimy się rozmawiać z bliskimi na osobiste tematy, np przebyte choroby, a na blogu się o tym spokojnie napisze i jeszcze dostanie tysiąc dobrych rad :) polecam również samotnym, którzy nie mają z kim porozmawiać.

Nigdy nikomu tego nie powiedziałam i nigdy nie powiem ;) jak sam znajdziesz, to znajdziesz, ale ja nie zamierzam dzielić się tą informacją :) podpowiem, że na pinger.pl

Nie, nie głupie :) każdy znajomy jak się dowiaduje, że piszę bloga, to zaraz chce poczytać. Ja się tylko wtedy śmieję i mówię "nie martw się, dupy ci nie obrabiam" :) ale nie podaję adresu do wiadomości, bo właśnie po to ten blog jest, żebym nie musiała się zastanawiać, co sobie znajomi pomyślą, jak napiszę jedno zdanie o nich. Choć głównie piszę o sobie i swoich rozterkach.

wlasnie szukalem.jest duzo do poczytania.dzieki za adres.a jesli chodzi o twoja anonimowosc to masz sluszna racje.podoba mi sie twoj styl postepowania.jestes stanowcza.fajnie

chcialem powiedziec ze znalalem duzo ciekawych blogow.no to mam juz lekture na nocna pore.chyba ze bedziemy gadac razem.cos cie malo jest :)

A bo zaczytałam się :D idę teraz obierać ziemniaki na obiad, ale będę później :) papa

a ja kalafior gotowalem i ide zrobic bulke tarta na patelni tzn przysmazyc..no to do potem pa pa