Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu sama... ;(

Zostałam sama... Bez chłopaka. Kto ze mną?

Polecane posty

wiesz.przegladalem pare blogow no ale jest duzo roznych kategorii.interesujace sa na "o życiu" i oczywiscie sexi :)

Taaa, ale wyszło mi spaghetti :D nie chciało mi się ziemniaków obierać, a makaron z warzywami i mięsem jakoś w 20 min można zrobić :D

Mój jest o życiu :) ale zapomniałam powiedzieć, że żeby widzieć mój blog, musiałbyś się zalogować :D

i to wlasnie zrobilem.utworzyl mi sie miniblog.naprawde ciekawe historie.napewno sie zatopie do czytania

no watpie ! :) bo przeciez cie nie znam.nic nie wiem o tobie ale ?! powiem ci ze przypominasz mi kogos

Oooo a kogo? Możemy się zabawić, jak Ci się jakiś blog spodoba, to podaj jego nazwę, jak trafisz na mój, to ja się przyznam, że to mój :D

ooo wybacz stara ale nie chce bys psula sobie przyjemnosc.masz swoja tajemnice - niech tak zostanie:)

No rzeczywiście trochę mnie poniosło :p nikt się tu nie udziela, więc poczułam się jak na priv ;)

taka jedna ktora potem okazal sie facet..to byla masakra totalna no i ubaw ale po casie jak doszedlem do mysli ze ktos mnie nakreca i robi ze mnie dupka :)

No cóż, tak to już jest, że internet przyjmie wszystko i nie można tego raczej zweryfikować :D

ciekawe ktos zaczyna temat a potem znika i inni kontynuluja.a moze ty jestes facetem.co? :)

Ja? Nie, ja nie. Możesz sobie wpisać mój nick w wyszukiwarkę forum, to zobaczysz, że już tu pisałam :) a może Ty kobietą ;>

prosze pani." mam zdjecie z papierzem,tak? "nie no tu zart:) k.limo.spoko mam koncowke miedzy nogami i dostepna tylko dla plci przeciwnej.:)