Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

Gość pozaluje, pozaluje

cholera jasna! ale jestem zła!!!!! zle mu było ze mną , ja mu pokaże! po 8 latach młodej pindy mu sie zachciało! tak, miał jechac na negocjacje z kontrahentem a potem na jakies kontrole, szkoda ze zapomnial zabrac telefonu! kur*a, były tam trzy sms, reszte pokasował . "nie mogę sie doczekac aż znowu sie spotkamy. , Kochanie moze odbiorę cie z pracy, bedzie weicej czasu dla nas?" i sms od tej kochanicy, ze bedzie na niego czekala w jakims lokalu o 20 i podala jego nazwe. o nie! bede miecv czarno na białym, ze ten bydlak mnie zdradza! o 20 pojadę tam i zrobie im takie piekło że popamietaja! ten skurczysyn nawet zapisał ja jako " Darek "!! myslal, ze to ukryje!!!!ale jestem zła i wk...!! i jak pomysle ze tam jezdzil jak zawsze mial "konferencje i spotkani"a toi krew mnie zalewa!!!!

masz racje, oklep mu pysk spakuj i niech wypierdala do niej.

Gość osz kulde !
prowo:D wkręcadło :D

Gość kokoszanelllll
i dobrze ja bym rozjebała szmaciarza i tą szmate

Gość Daszkaaaaaaaaaaaaaa
Zmienimy lokal, nikogo w nim nie zastaniesz. Tak już jest - wygrywają młode ;) A ty idź zrób pranie i obiad żeby mój świetny kochanek nie był głodny i był czyściutki i pachnący ;)

Gość pozaluje, pozaluje
jakie prowo!! pojade tam i pozaluja! przykaldny mąż cholera jasna!

Ja to bym raczej na Twoim miejscu wziela aparat i porobiła kilka fot zeby miec dowody w sadzie :) Po co robic sobie bydło:) spakuj go wystaw mu walizki i sie nie odzywaj. Powiedz tylko ze telefonu zapomniał :) Po co ma widziec ze sie denerwujesz, bardziej wkurzy go twoja obojetnosc :)

zaczerniłam się . jestem zła, bo nic nie wsazywalo na to ze kogos ma! gdyby nie ten telefon nadal bym mu wierzyla jak jakas naiwniara! dzownil do mnie niedawno czy nei zosatwił telefonu, powiedziałam mu ze nie!!n gdybym teraz go zobaczyla to bym mu chyba jaja urwala!

Porób zdjecia tych smsow zeby miec dowody i mozesz porobic zdjecia z ukrycia:P A potem wypierdół małżonka na zbity pysk:P

Gość a matko
To h...uj jeden.daj mu tak popalic zeby zapamietal Cie na dluuugo!!!I jej szmacie wlosy powyrywaj,aj z checia bym Tobie pomogla. Tepic takie lajzy!!!!!!!!!!

Gość prowokacja, ale lubie takie
Tylko moja droga skad on bedzie wiedzial, ze maja sie tam spotkac, jak nie ma telefonu. Odebral juz tego smsa? Pojedz tam razem z walizakami, jego oczywiscie-najlepiej zapakuj brudne ciuchy prosto z pralki, nie rob przesadnych scen-znaczy nie histeryzuj ale spokojnie obij mu ryj

Gość a matko
I koniecznie odezwij sie wieczorem,ja napewno bede sledzila ten temat!

jeszcze na odchodne rzucił żartem ze nie może sie doczekac az wróci ale pewnie sie wszytsko przeciagnie nawet do soboty wieczór! nosz kur*a! takie negocjacje!

aha, wczesniej idz do fryzjera, kosmetyczki - masz w tej knajpie olsniewac :) a do kochanki sie nie odzywaj- to ja najbardziej wkurzy. W koncu to on Ci slubowal nie ona, ja olej-gwarantuje, to bedzie najlepsza kara niz piszczenie na nia. Mozesz jedynie powiedziec ze z k... nie gadasz

Do ha ha ha Ma smsy ze umowili sie o 20 w knajpie i jak zrobi zdjecia z tej knajpy o 20 w ten dzien to jest dowód, smsy sa jednoznaczne, to ze pwoiedział zonie ze jedzie na jakies negocjacje a pojechal do tej dziewczyny. Poorientuj sie troche a potem tu te pierdoly wypisuj bo chyba ci sie nudzi dziecko

tak, byly odczytane, nadawca i odbiorca byl "darek", ale zanipokoiło mnie ze byla pokazana czesc wiadomosci "bede czekała..."! to nie wskazywało ze maz pisał z facetem!

jak do mnie przyszla kochanka mojego meza, nie wiem po co pogadac, zatrzasnelam jej drzwi przed nosem (a ze tak sie zdarzylo, ze wychodzialm na sluzbowe spotkanie to bylam ubrana bardzo elagancko i super sie czulam, ona wygladala przy mnie jak szara mysz z wywalonym biustem na wierzch), pozniej dostalam kilka smsow od niej z prosba o spotkanie. Poszlam na komisariat prosto do jej meza zawiadomic o nekaniu mnie, facet jak zobaczyl nuemr telefonu z esemesami malo co zawalu nie dostal,,,

do prowaokacja, ale lubie taklie---------> nie mam teraz głowy na fryzjerów i kosmetyczki, z dnia na dzien dowiedzialam sie ze ten dupek dopraiwa mi rogi! po ośmiu latach !

Ale przez futryne sie meiscisz, czyli poroze nie jest wcale takie wielkie :P A tak serio, nie dostal w domu, byl slaby, dostal gdzie indziej.

Gość a matko
Do prowokacja nie ruszac kochanki?Myslisz ze ona niewie ze on ma zone? Nie oszczedzilabym jej ani troche.wszystkie kudly autorko jej powyrywaj!!!

nie mowie, ze nie wiedziala, ale ze to nie ona slubowala zonie wiernosc. Pewnie, ze jest k... i ze nalezalby jej te kudly powyrywac, ale wiem, z doswiadczenia (zony, nie kochanki)ze najbardziej ja wkurzy ja sie ja oleje. Jka dla mnie to jest pokazanie wyzszosci...ze szmatami nie gadam, nie znizam sie do ich poziomu

kochanka nie wiem czy wiedziala! wiem, gdzie i o ktorej maja sie spotkac! w tele nie ma zadnej galerii, jest kilka kontaktow, skrzynki odbiorcza i nadawcza sa wyczsyzczone poza tymi paroma sms! najwidoczneij zapomnial ich usunac:o

nie weim czy dam radę potraktowac ja ze spokojem! nie wiem co zrobic ze soba kompeltnie i z jego rzeczami! nie dam mu szansy, nienawidze zdrady i on o tym doskonale wie! i boli mnie ze mnei oszukiwal i nie wiem ile! od przeszło roku ma takie wyjazdy, tylko tlumaczy je zawsze czym innym! nigyd, nighdy nie powiedzialabym ze mnie zdradza!

Gość a matko
Autorko trzymaj sie wiem ze latwo sie pisze....i jak dlugo bedzie Tobie sie cignal ten dzisiejszy dzien.H ...uj jeden az ja sie wkurzylam no

az szlag mnie trafia! co mam zrobic z jego rzeczami? spakowac i wywalic za drzwi? wziac ze soba i mu pizgbnac przy kochance? cholera! jeszcze nikt nigdy mnie tak nie upokorzyl i nie wkur*ił!

Gość a matko
Wierze Ci zostaw to,niech sam sie pakujuje zlamas jeden nie wyreczaj go!dosyc juz sie przy nim nalatalas!