Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

mąż już przyjechał:o telefon schowałam ,staram się zachowywać normalnie, chociaz mam ochotę pizgnąć go i powiedziec, zeby sie wynosił. od progu kłamał że tęsknił, jakie męczące były nmegocajajce:o staram się go omijac:

Gość ktoś ktoś
Musisz uzbroić się w cierpliwość i udawać, że niczego się nie domyślasz. Wiem że to trudne, ale tylko w taki sposób możesz zdobyć lepsze dowody zdrady. To, co teraz wiesz to za mało, bo mąż zawsze może się wyprzeć że do niczego nie doszło, że to tylko żarty z koleżanką. Obserwuj i czekaj do wtorku albo i dłużej jak będzie trzeba. Trzymaj się . Ja sama w ten sposób się dowiedziałam o zdradzie.

Gość nie oddawaj telefonu
jesli zapyta sie czemu jestes inna (staraj sie zachowywac normalnie, ale wiem ze to nielatwe) to wymysl ze glowa cie bardzo boli czy cos . rob wszytsko zeby sie nie domyslil

Gość Ale przeciez...
Tak jak ktos juz pisał wyżej. Jesli kochanka w smsie na nr tel który miala żona poinformowała o zmianie planów, to jak sie dogadali ze zdradzaczem co do spotkania? I jesli on jej nie odp na tego smsa to czemu wkoncu nie zadzwonila zeby sie upewnić czy informacja dotarła. Gdyby kontaktowali sie przez jego drugi nr to nie pisalaby na ten zagubiony. Historia nie trzyma sie kupy. Ta jak to, ze autorka nie wiedząc nic o kurewnie napisala ze mąż ja zdradza z jakas mloda, potem sie zorientowała ze za duzo palnela i zaczela pisać ze nie wie w jakim jest wieku. Kolejna sprawa, nie wiadomo po co to pisze, nie chce zadnej rady a na załamana też nie wyglada tylko na mocno zdziwiona. Dla mnie to mocno naciągane

Gość oma z doma
owa autorka ma bardzo bujna wyobraznie,to nie pierwsze i ostatnie prowo,czesto pisze zmyslone opowiadania,sami te historyjki rozroznicie po jakims czasie.dzisiaj nowa napisala--wizyta w przychpdni i zwariowana lekarka-----------jakis mierny talenz:D:D:D

Gość ertfyuiop[-
cholera macie racje ze to prowo z tym sms na zagubiony tel meza jak sie doweidziala ze sie maja spotkac gdize indizsej skoro nie czytal sms? o to jest pytanie

Gość słodkie usta malinowe 2
To w końcu było prowo czy nie?

Gość Natsuki
Rozumiem, trzymaj się Autorko :)

Gość napisz cos autorko
ciekawa jestem jak tam sprawy się mają...

Gość allabout
co tam sie wydarzyło dalej?

tak ma kochanke. poniedzialek byl dla mnie koszmarem, klamal w zywe oczy ze teskniljak byl na negocjacjach i cieszy sie ze ma taka kobiet ę jak ja. rzygac mi sie chcialo jak na niego patrzyłam! we wtorek pojechalismy za nim autem kolezanki. balam sie ze nas zauwazy. zatrzymał sie po dordze w kwiaciarni, kupil kwiaty! mi skur*iel od pięciu lat nic nie kupił!:o juz wtedy mialam ochote wyjsc z tego samochodu strzlic mu w te zaklamana gębe i krzyknac żeby 'spie*dalal".znajoma robila zdjecia. pojechalismy potem na przedmiescie domków jednorodzinnych. zatrzymal sie pod domem, wysiadl, tak sie spieszyl ze nas nie zauwazyl! szmaciarz! i wybiegla ta pi*da. pocalowala go i ku*wa poszli do mieszkania;o wszytsko mam na zdjęciach!! miałam wejść do środkai i zrobic im pieklo ale znajoma mnie powstrzymala. ten duren wraca dzis o 20! to sie ku*wa zdziwi! zmienilam zamki, spakwalam jego rzeczy i wystawilam przed dom!! sąsiedzi wszystko widzieli, nie pytali, jakby o tym wiedzieli ze mnie sku*wiel zdradza! pije wino, znajoma zadzownila z zastrzezonego do tej dziunki ze niby z promocji jakichs kosmetyków:o idiotka podala wszytskie dane! dominika, 22 lata, studentka resocjalizacji :O ciekawe czy przyjmie mojego mam nadzieje EX meza do swojego gniazdka!!!

Gość taka sobieeee
no proszę a to kurwiarz masz rację autorko trzymam za ciebie kciuki pozdrawiam.:)

Gość allabout
Bardzo mi przykro, ale naprawde gratuluje Ci, ze udalo Ci sie wszystko tak zorganizowac, musisz byc silna kobieta. Dobrze mu tak!

Gość kanapeczka z kanapeczką
ja i tak poszłabym za nimi "pizza przyszła" :P hehehe FACECI WSZYSCY!!! DO WAS APEL! NIE MA WIĘKSZYCH GŁUPCÓW NIŻ WY SAMI :) udajecie uuuuuhhhhh i myślicie, że nikt się nie zorientuje hehehe idioci normalni idioci :)

Gość spamerderse
a to balwan!!

Gość allabout
I jak reakcja na wystawione walizki?

Autorko super załatwiłaś skurwysyna niech wypierdala sie resocjalizować:D

Gość femi :))
Mnie tam wcale nie dziwi jego zachowanie. Wiadomo, że taka jest zdecydowana większość mężczyzn, a nawet prawie wszyscy.

Gość ladaco
a jakby wrócił za 30 lat to byś go z radości w dupełe pocałowałaś z tęsknoty:D

Gość ladaco
pocałować*

I jak tam wydarzyło się coś dalej? Autorko czekam na ciag dalszy:)

Gość autorko napisz jak tam
sprawy wyglądają....