Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

Gość dfghjkl;
ja bym zabrala ze soba jak zobaczysz ih razem zrob jakies zdjecia dla dowodu a potem idz tam i poweidz mu -prosze oto twoje rzeczy mzoe sie juz przeprowadzic do tej pani

Gość a matko
A jak zabierzesz ze soba to nasraj do walizki,wiem to glupie ale na mysl ze zrobil ci cwel cos takiego nic madrzejszego nie przychodzi mi do glowy

Oj tam. Oj tam. Pomysl o tym, ze doswiadczenie jakie z nia zdobywal, przekladalo sie na lepsze wspolne spotkania miedzy wami :P Jak nie macie dzieci, a chyba nie, to trudno no, nieodpowiedni facet i tyle, albo mu faktycznie czegos brakowalo, co znalazl u niej. Nie chodzi mi o bzykanie.

Gość dfghjkl;
a kiedy maja sie spotkac?

Gość a matko
Hept spadaj z ta swoja opinia,jest malo pocieszajaca a wrecz dolujaca. Jasnowidz sie znalazl

Gość a matko
Dzisiaj o 20-pisala..

Hept, głupia szmato, MUSISZ być facetem... bo tylko faceci mają tak chore podejście. Mam rację? A jesli nie to jesteś skrzywioną babą. Japa pacanie i nie wypowiadaj sie, bo do szału ludzi doprowadzasz!

a matko: no mozna pocieszac, nie martw sie, bedzie dobrze, rzowod to nic strasznego, rozprawy sadowe beda przyjemne, jak i orzekanie o jego winie itd. itp. Podzial majatku, nerwy itd. No naprawde nie ma co, tylko pocieszac. Jedyne co w tym wszystkim dobre, to ze ona wie juz jaki on jest, i co powinna zrobic. Nie bedzie dluzje oszukiwana, to chyba jedyny pozytyw. Nie ma co sie sztucznie pocieszac i poklepywac po ramieniu.

Gość ale jego tam nie bedzie
bo przeciez nie zobaczyl tego sms ze ma byc w lokalu o 20.00 P R O W O !!!!

Salaam: oczywiscie ze jestem facetem ;-) Ciesze sie ze to widac :D A co do wlasnej opinii, i tego czy moge ja wyrazac, no to musze powiedziec ze moge :) Mozesz sobie popiszczec :)

Gość a matko
hept ale taka wypowiedz typu"Pomysl o tym, ze doswiadczenie jakie z nia zdobywal, przekladalo sie na lepsze wspolne spotkania miedzy wami jest przerazajaca co ty wypisujesz??Musisz byc facetem bo kobieta by tak nawet nie pomyslala,,

Gość a matko
Ja mysle ze nawet jak nie zobaczy tego smsa to i tak sie spotkaja,napewno kochanka zadzwoni z informacja ze czeka...

a matko: taka wypowiedz ma na celu szybkie naladowanie autorki zlymi emocjami, ktore ze wzgledu na duza ilosc opadna, co pozwoli jej po dluzszej chwili bardziej logicznie myslec, i znienawidzic jeszcze bardziej swojego ex-ukochanego ;-) Poza tym, no nie kazdy musi miec delikatne poczucie humoru :P

Gość A matko
Ma sens to co piszesz,ale nie doluj jej bardziej,ja tez przeszlam przez zdrade i wiem jak to cholernie boli!

Gość ale jego tam nie bedzie
ale gdzie zadzwoni? Przeciez on nie ma telefonu

ale jego tam nie bedzie Czytaj uważniej jesli sie wypowiadasz autorka pisała na początku ze smsy byly juz odczytane. Zapomnial ich skasować.

Gość a matko
napewno wroci po tel.,przeciez jakos musi skontaktowac sie z kochanka

Gość dfghjkl;
autorko i co pojedizesz tam o 20 ?

Gość Jestescie banda debili !!!
Autorko pierwsze co powinnas zrobic to wyczyscic konta z kasy, ale przez bankomat najlepiej taki blisko jego pracy, ukryć je i oczywiscie udawac przed sądem ze ten fiut jeszcze was okradł. Po 2 zniszcz jego wszystkie rzeczy w domu bo przeciez moglas sie zdenerwować. Zamów bilingi jesli ma tel na abonament zrób zdjęcia smsow i nr w kontaktach idź tam i zrób im zdjęcia no i pisz pozew z orzekaniem o winie i wnioskiem o przysmanie alimentów bo z jego winy obniży sie twoj poziom życia.

Gość Jestescie banda debili !!!
Albo lepiej powiedz ze bylas tak wkurzona ze wszystkie pieniadze rozdałas na ulicy:)

Gość troche w . na dzis
widze że niektórzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem :O autorko idz zrob porzadek tylko nie krzycz na niego w jej obecności,pokaz klase i wyrzuc go z domu zabierz cala kasę z konta niedaj się,trzymam kciuki

tak zrobie! wszystko jest wspólne: mieszkanie, konto, :o do cholery nie wiem co robic, nie mam głowy, nie mam siły, ! jestem wku*wiona na tego skurczysyna!!!!!! zachowywaył sie jakby nigdy nic! chodze i rycze! jakos dziwnie jest mi wywalic jego wszytskie rzeczy! ciesze sie ze w takiej sytuacji nie mamy dzieci:o

Gość powiemtak
jak masz jeszcze ten telefon to napisz do niej kilka smsów i dowiedz się więcej , pisz oczywiście jako Twój mąż...zpytaj np. czy dobrze wspmina ostatnie spotkanie i o czym marzy najbardziej

Gość iojoijsdoj
nie rób mu piekła tylko spokojnie wejdź na to ich spotkanie i spokojnym głosem powiedz że po powrocie ze spotkania ma sie łaskawie spakować, bo ty tych rzeczy nie dotkniesz. potem spójrz na kochankę i powiedz:NIE WIEDZIAAM ŻE INTERESUJA CIĘ TRANSWESTYCI MĘŻU... i spokojnie wyjdź...

Gość dfghj980
dobrze ci tak wygladasz jak paszczur to nie dziwota ze chlop ma kochanke.zapuscicie sie po slubie jak szmaty fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj.ja tez bym spierdolil:P

pozaluje, pozaluje: jak wyzej pisala Salaam, jestem facetem, raczej zdradzony przez meza nie bede :) Uczucia mam, ale dla osob, ktore asluguja. Jak ktos przez rok czasu jest zdradzany, i o tym nie wie, to znaczy ze sa niezle problemy z komunikacja i relacjami. Brakuje bliskosci i tyle. Wiec mi nie szkoda.