Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

wlasnie ta pi*da napisala sms!!!!!!!!!!! " juz sie nie moge doczekac arz(!) sie spotkamy. mam dla ciebie niespodzianke, bedziesz jak zwyke zachwycony:**" no CHOLERA!!!! zriobie im taka niespodzianke ze popameitaja i ona i ten skurwiel!

Gość dfghj980
HE HE HE :D:D:D:D:D:P:P:P:PPASZCZURY JA GODZINE A WY CZTERY A WDOMU SYF I UBUSTWO KIEPA W RYJU I PIWSKO NA STOLE,BO NA NIC WAS NIE STAC JAK NA KAFE WIELKIE HRABIANKI UDAWAC

Gość dfghj980
JUZ WASZE NIEELOKWENTNE WYPOWIEDZI SUMUJA SIE DO BRAKU EDUKACJI--iQ=o ha ha ha

Gość allabout
wlasnie, moze sobie co lyknij na uspokojjenie zebyc głupot z nerwow nie gadala:) Opisz jej :kochanie, "aż" piszemy przez "ż" z kropką:)

Gość dfghj980
nie pale szkodzi zdrowiu ale kazdy sadzi po sobie:D a tu mam najlepsze widowisko,telewizor aut

Gość wdefrgtjyuiop[
tylko sie dobrze zamaskuj zeby cie gdizes wczesniej nie zauwzyl ubierz sie inaczej niz zwykle czapeczka na glowe itp

Gość dfghj980
pozaluje----jak poprosisz dam ci dobry typ jak ujajic zdrajce

zadzwoniłam po przyjaciółkę:o muszę sie komus wygadac, moze pjedzie tam ze mną:o boje sie ze starce kontrole i wszystko spieprzę:o odezwę sie za jakis czas. dzięki dziewczyny ze jestescie ze mna

Gość wdefrgtjyuiop[
tylko odezwij sie jak wocisz i zdaj relacje powodzenia

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
Ehh przeczytalam o problemie autorki i wszystkie wasze wypowiedzi ... nooo kobieta ma prze*ebane... strasznie wspolczuje .... Ale musisz sie trzymac !!! wez cos na uspokojenie nie rob zadnych glupstw no i oczywiscie odezwij sie do nas i napisz jak to wszystko sie dalej potoczylo !! trzymam kciuki daj chu*owi nauczke ale jednoczesnie pokaz klase a z ta malolata nie dyskutuj tylko mozesz jej powiedziec "Nie bede znizala sie do Twojego poziomu malenka bo bym musiala sie polozyc i rozlozyc nogi " POWODZENIA KOCHANA TRZYMAJ SIE :)

Gość a matko
Autorko nie zapomnij odezwac sie po wszystkim na kafe...trzymam za Ciebie kciuki

Gość dfghj980
fajna rada zeby rozlozyla nogi a facetowi na ten widok do zadku stanie:D:D:D

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
Hehehe to nie rada tylko taki maly pocik :) mylse ze malolata sie zagotuje jak to uslyszy ;) Pozdrawiam :)

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
pocisk* sorkiii

Gagita: Dziekuje za propozycje, ale nie szukam malzonki wsrod Polek :D VictorX: Wodki zawsze sie chetnie napije :D pozaluje, pozaluje: dobry pomysl z przyjaciolka, i nie traktuj tego w taki sposob, ze on Tobie zrobil krzywde. On zrobil ja sobie, bo to on swoim oszustwem stracil Ciebie, iz takiej perspektywy na to patrz. Jak miedzy wami sprawa bedzie jasna, wtedy zastanow sie czemu tak sie stalo, ale to nie teraz, te przemyslenia zostaw na pozniej.

Gość powiemtak
autorko w jakim mieście jesteś?

Gość bulka z marmoladą
też zlałabym go na całego

Gość Nie zazdroszczę sytuacji
Autorko, weź koniecznie ze sobą przyjaciółkę, bo jesteś zdenerwowana i nie wiadomo co będzie jak Ci się tam jeszcze ciśnienie podniesie. Weź ją, i niech ona robi zdjęcia i będzie świadkiem w razie czego. A tej suce napluj w pysk i nie uderz przypadkiem, bo Cię jeszcze ona do sądu poda. Rozegraj to w miarę rozsądnie do Twoich nerwów .Telefon schowaj dobrze, skopiuj smsy od tej pindy.

Gość Mam dola:(
Naplucie na kogos to także naruszenie nietykalności cielesnej.

Gość dddddsdsssssssssssssssssssssss
co myslisz ze twoj mezus sie nie kapnie ze telefonu nie zostawil w domu ? do 20:00 jeszcze duzo czasu moze zna jej nr na pamiec i odwola to i nic ci nie da to ze pojedziesz tam

Gość Mam dola:(
Nie doczytalas, jej mąż ma drugi tel i dzwonił do zony z pytaniem czy go nie zostawil w domu, bo nie ma go przy sobie. Ona odpowiedziala, ze nie widziala. Niech jedzie, najwyzej ich nie bedzie.

Gość pancia ancia
cały czas piszesz - cholera jasna, szlag mnie trafi , no cholera, i od razy załozyłaś na początku topiku że jest młoda a później że3 też młoda bo po głosie jesuuu...czasem młode mają stare głosy a kobiety starsze młode głosy wymyślasz te ceregiele

Gość asteroid1234
yesssssssssssssssssss to prowo;)

Gość hgffr
wybiła 20

Gość trrrrrrrrrrolka
gdziś tam jedna Pani drugiej pani wpierdoliła w dupe grabie

Gość asteroid1234
tu jest temacik

Gość doping na kafe
no to dpoingujemy autorke: pozaluje, pozaluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!