Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

Gość a mam pytanie
ja już dawno doszłam---> a ty zdradzasz???

Gość dfghj980
dobrze wam tak zapuszczone paszczury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Gość dfghj980
TO POPUSC HAAAAAAAAAAAAAAA

Gość ja już dawno doszłam
a mam pytanie >> nie, nie zdradzam choć nie z morlanych pobudek, po prostu tak jstem skonstruowana psychicznie, że chyba nie umiem, nie mniej jednak nie uznaje tego za koniec świata, wiecie pracuję z samymi mężczyznami, widzę co robią i jak wygada ich życie, ich żony nie maja pojęcia, z błyskiem w oku mówią " ach mój Zdzisiunio to nigdy w zyciu by mnie nie zdradził"...cóż tak samo myśli kochanka Zdzisiunia i kilka innych odwiedzających go w pracy pań nie wiedzących nawet o istnieniu wyżej wymienionej zony, i ona jest szczęśliwa...az do dnia gdy ja podkusi by zajrzeć do jego telefonu. I fajnie - oczywiście, że słabo jest być oszukiwana i zaraz się wysypie potok zdań typu, że na pysk drania chama chujoze i smiecia....tylko pora juz po 30 roku zycia zrozumieć, że inaczej nie bedzie. Do miłego niezdradzającego pana, powiem Ci tak, z do0świadczenia wiem, ze jesli facet nie zdradza ( jeszcze) to tylko dla tego, ze nie ma mozliwosci - jest nieurodziwy, ma małego, jest nieśmiały. Niestety nawet najbardziej zasadniczy i morlany facet w obliczy " chodz bejbe obciagne ci " ( swiadomie przejaskrawiam) pojdzie na to zawsze jesli tylko bedzie żywił głęboko zakorzenione przekonanie, że nikt się nie dowie.

Gość Jestescie banda debili !!!
Hept, ona tam ma isc po to zeby zrobic zdjęcia i miec dowód w sądzie, a nie zeby go bluzgac. Widzę, ze jestes tak samo fałszywy jak jej mąż i próbujesz go ratowac, ale gdyby to ciebie kobieta zdradzała to bys ja za pewne od szmat wyzywal hipokryto

Gość Panna Anna..
autorko, moze wyslij znajomego zeby porobil zdjecia, a jak zrobi kilka kompromitujacych wtedy wejdz do restauracji i powiedz mezowi co o tym wszystkim myslisz. i najlepiej ten znajomy niech nagrywa cala te rozmowe na kamere/aparat/ dyktafon

Gość ja już dawno doszłam
Autorko jesli juz zadzwoniłas...przedstaw się, pwoiedz cześc mała, słuchaj skoro już mamy wspolna florę bakteryjną, to jestesmy niemal jak rodzina, spotkajmy się na kawei, dam ci leki na zylaki odbytu mojego męża, pamietaj tez ze w nocy miewa gazy. Acha, zadzon tez do jego mamy, wszak wszyscy jestesmy etraz rodziną:-). Weż ja na humor, pokaż , ze mam w nosie jej 20 letnie jestestwo:-)

Gość hakunamammatataa
Ja jak odkryłam meile to wyszło,ze kontaktowali się meilowo nie na telefon, żeby się nie wydało. Pięknie się ukrywał przez 2 lata zaraz po ślubie ze swoją byłą !!! która rzekomo była beznadziejna i leciała na jego kasę. Meile znalazłam przypadkowo dwa bo nie zdążył pewnie skasować;/ a przez te dwa lata był idelanym mężem i do głowy by mi nie przyszło,że coś jest nie tak. Jak się wydało mężulek kopnął dziewuche w d.....i stwierdził,że nic ich nie łączyło. Naiwniara dalej na niego czeka, ale ja już mam oczy szeroko otwarte.

ja już dawno doszłam--- Wyżej napisałam że na ciebie pluję a tak naprawdę masz rację z tym zdradzaniem tylko przeświadczenie ze się wyda albo brak atutów większość powstrzymuje. A może są wyjątki od reguły :)

Gość dfghj980
kurwa aniolki charliego-jestescie pojebane paszczury

Gość powiemtak
to teraz przeproś

jeszcze meisiac tyemu hipokryta proponowal ze moze czas na dziecko:o ch*j mu w dupe!!!!!!1 az we sie gotuje jakby było gdybym nie odkryła tej zdrady! puszcza sie z jakas 20letnia latawica obeicujac jej pewnie ze ode mnie odejdzie a tu gra przykaldengo meza !!!!!!!!111

Gość dfghj980
8 lat nie da sie zapomniec -ale siedziec na kafe i pierdolic farmazony sie da-korwa kobito ja bym kijem cie nie dotknal.wszystkie co tu siedza od rana do nocy to zalosne grube zapuszczone paszczury:D:D:D

Gość powiemtak
a może poudawaj ze nic nie wiesz i pozbieraj dowody, powoli i wytachowanie postępuj , zrób jakąś inrtygę, ze jakś małolata do Ciebie wydzwania , że słyszałaś o takiej historii jak to gówniry naciągają facet ów przed 40-ką a oni myśla jacy są wspaniali.Pośmiej się z tego w jego oecności. Może zabijaj gnoja powoli?:-))

Gość zuzinkia
autorko a skąd wiesz że sie spotkają , może on nie wie ze ona pisała do niego skoro nie wziął telefonu ,chyba że na ten drugi co ma przy sobie pisali ze sobą . Mimo wszystko trzymaj się kochana !

Gość powiemtak
df jakiś tamm a ty co tu robisz? dlaczego tu siedzisz>? renta już przyszła atrakcyjny kazimierzu?

Gość koooornik peel
taaa, czas na dziecko :O bedzie dziecko a on bedzie znikal na cale dnie, tlumaczac sie "nadgodzinami" bo przeciez musi wam jakis byt zapewnic :O

ja już dawno doszłam: akurat z tym przejaskrawieniem... to sie nie zgodze. Mialem sytuacje ze sie kobieta mojego kumpla do mnie dosc podobnie przystawiala, kiedy on gdzies do rodziny na weekend wyjechal. Kobiety potrafia byc bardziej perfidne od facetow czasem, bo wystrzela z czyms bezposrednio jak im sie chce, bezpruderyjnie, czasem wulgarnie. Natomiast, kwiestia braku zdrady, naprawde moze wynikac z pewnych zasad. To prawda ze to nie popularne, wbrew biologicznemu programowi mezczyzny, ale nie niemozliwe. Kobiety nie leca tez na wyglad, to przereklamowane. Wystarczy ze czlowiek jest konkretny, lubi zazartowac, i jest sympatyczny. Kobiety nie koniecznie leca na facetow urodziwych. Wrecz powiem ze facet moze byc minimalnie ladniejszy od diabla. Pare slodkich, niekonwencjonalnych slow, i wiekszosc dziewczyn bedzie odrazu zainteresowanych. Ale nie w tym rzecz. Sa pewne zasady, ktorych sie trzeba trzymac. Ja jestem w wielu sprawach konserwatywny, no i skrajny. Dla mnie kwestia zdrady kobiety, to zdrada samego siebie. Bo jezeli chce z kims byc, z kobieta, to jest to moj wybor, ona sie moze zgodzic, badz go odrzucic. Wtedy zdrada jej osoby, byla by zdrada mnie samego. Mojego wlasnego wyboru. Jezeli nie chce byc z kobieta, mam ochote na inne, to nie bede zadnej oszukiwal, ze jest ta jedyna, bo po co? Po to zeby miec seks? A czy w dzisiejszych czasach miec seks to taki wielki problem? Ja mysle ze nie. Nie widze sensu oszukiwania kobiet, to malo meskie, dziecinne, i z deczka zwierzece. A ja jestem czlowiekiem. Jestescie banda debili !!!: Nie probuje go ratowac. Mam swiadomosc, ze jak ona go zobaczy, z nia, to nie wytrzyma, i zamiast robic zdjec zareaguje emocjonalnie, co bedzie mocno niewskazane. Nawet nie chce mi sie tlumaczyc dalej. Co do sytuacji, w ktorej bylbym zdradzony, to napewno bym nikogo niewyzywal, co by mi to mialo niby dac? Ze sobie popiszcze? pozaluje, pozaluje: nie musisz zapominac, wyciagnij konsekwencje, zrozum gdzie byl blad. To co sie stalo, sie juz nie odstanie. Zimna kalkulacja teraz musi byc, tylkow Twoim interesie. I nie czuj sie samotna, masz rodzine, przyjaciol. Poradzisz sobie na pewno.

dfghj 980 po Twoich wypowiedziach widac jedno: jestes mały, gruby i posiadasz mikroskopijnego chujka. Żadna kobieta Cie nie chce a Ty jestes poirytowany bo to juz czterdziestka Ci sie zbliza. Nigdy nie ruchales,a jedyna Twoja panienka, to oczywiscie Twoja reka. Bluzgasz kobiety na forum bo tak chcesz sie dowartosciowac. Tak ze moje drogie Panie nie wkurzajcie sie na niego. Moze tez bylybysmy takie jako czterdziestoletnie dziewice :)

Gość dfghj980
A MNIE TO NIE WKORWIA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ZE TY SIE WKORWIASZ ZE JA SIE MAM WKORWIAC A JAK SIE WKORWIASZ TO ZNACZY PRAWDE NAPISALEM-TLUSTE OBLESNE PASZCZURY

Gość dfghj980
MAM SWOJA NIMFE W DOMU-DLATEGO WIEM CO PISZE!!!!!!!!!!!!JAKBY WYGLADALA TAK JAK WY TEZ BYM JA ZDRADZIL ,MALO OPUSCIL!!!!!!!!!!!