Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

napisałabym do niej, ale mąż ma drugi telefon, boje sie ze się zdradzę. Hept badź tak dobry i nie dobijaj mnie bardziej ok, twoje uwagi nie daja mi nic próćz bólu i wku*wienia!

Gość powiemtak
hept nie wiesz o czym piszesz, bardzo często zdradzający stara się w domu podwójnie, sex jak ta lala( sam o tym wspominasz) kwiatki czekoladki - więc nie gadaj o osunięciu bo czasem ywa wręcz przeciwnie.

Gość a mam pytanie
ska wiesz ze jest młodsza?

Gość powiemtak
odsunięciu czyli braku bliskości - powinno być

Wysłanie do tej dupy SMS to jest super pomysł ale napisz np : co dzisiaj będziemy robić ? :) i zobaczysz co ci odpisze . Strasznie mnie wkur... tacy faceci co chcą wszystkim zrobić dobrze , zdziwi się chłopak ale nie panikuj tylko dobrze się przygotuj , a weź coś na uspokojenie bo nie dasz rady , a szmate wal w ryj jak chcą zabawy to na całego

Gość Gagita, tak przy okazji
- sprawdziło ci się to, co ci wywróżyła Estensi?? Pytam bo kojarzę Cię z jakiegoś topa o jej wróżbach ;)

Gość powiemtak
co napisałaś w tym smsie i co Tobie odpisała? szybko odpowiedz to razem pomyślimy co dalej

nie wiem czy ejst młodsza, moze jest w moim wieku a może stasrza:o sama nie jestem jakas podstarzała i brzydka:o mam prawie 30 lat, nic mi nie brakuje:o tylko taki stereotyp, ze maz zawsze zdradza z mlodsza:o moj maz ma 38 lat, nigdy nie dal mi nawet powodu do zazdrosci a tu takie cos:o

Gość allabout
nie pisz do niej, bo on ja mogl z drugiego telefonu poinfomowac, ze jeden telefon zostawil i wtedy sie zorientuja

Gość Panna Anna..
schowaj ten telefon tak zeby fo nie znalazl!!! bedzieswz miala dowod w sadzie!! ale dupek, nie moge

Gość Panna Anna..
cicha woda.... tacy sa najgorsi

Odnośnie wróżki - jaki mialaś nick ? Wiesz co ja z nią na e-mail pisałam za kasę ,cały elaborat mi przysłała no i muszę ci napisać że mnie niektóre informacje zatkały więc mogę twierdzić że jest wiarygodna , np napisała mi o czymś co mnie niedawno bardzo dotknęło , a i o relacjach z mężem jakby na fotelu obok siedziała jak chcesz coś wiedzieć to pisz

Gość allabout
dobrze, ze dowiedzialas sie jaki jest naprawde. Zdradza Cie dluzszy czas i nie ma odwagi przyznac. Dobrze, ze okazalo sie teraz, poki jeszcze nie macie dzieci, w takiej sytuacji bedzie Ci latwiej sie rozstac. Trzymam za Ciebie kciuki, badz silna! Powodzenia, a faceci sa debilami.

Gość ja już dawno doszłam
do wniosku, że kobiety dzielą się na szczęśliwe, oraz te które grzebią facetom po telefonach. Ilez to razy mnie korciło...a potem był płacz...czułam się jak ścierwo a on i tak umiał mi to wszystko zgrabnie i ładnie wytłumaczyć...kiedyś przyjaciel mi9 wyjaśnił..." słuchaj Ewa możesz zmieniać faceta co trzy lata do końca życia....albo przestać zaglądać do jego telefonu- Twój wybór - wszyscy zdradzamy. wszyscy. Nie ma wyjątków, więc to ze wywalisz iksinskiego nic nie zmieni bo Ygrekowski będzie robił to samo i będziesz tak długo szczelsiwa tylko - dopóki się nie wyda. Wybór należy do Ciebie." Poczatkowo nie chciałam z nim gadac tak mnie wkurzył, ale z czasem zrozumiałam ze...on miał rację. Kochanki zawsze były, są i będą...i nic i nikt naprawdę tego nie zmieni z perspektywy swoich 35 lat, po rożnych przejściach rozwodach i innych....wiem, że tak jest. I mało tego, to, że on dupczy jakąś głupią małolatkę, pisze jej to co ona chce usłyszeć...uwierz mi to naprawde dla niego nic nie znaczy. Zaraz napadniecie na mnie, że jestem chora, ale opowiedzcie sobie, co z tego ze zajrzycie, p[rzeczytacie sms...bedzie bolało, z robicie pieklo, ale koniec konców i tak z nim bedziecie ( w 70% przypadków) a jesli nie zajrzycie...jemu głupia laklunia sie znudzi czym prędzej....i wszystko wroci do normy. Robiąc awantury i sledztwa tylko ten proces wydłużacie - a nic nie zmienicie. Chyba tyle w temacie. Mam 35 lat i wspanialego faceta, ktory z cala pewnoscia mnie zdradza nie ludzie sie nawet , że jest inaczej, i chocbym byla istną boginią urokui seksu to nic nie zmieni bo chodzi o ODMIANE, tylko i wylacznie. No to teraz mozecie mnie opluc:-)

Gość dfghj980
A JA BYM ZAWOLAL OCHRANIARZA I KAZAL ZA DRZWI WYJEBAC,POTEM SPAKUJE SWOJE RZECZY I ZEGNAJ GIENIA -SELLA WI-ADIOS-ASTA LA VISTA-BABY:D:D:D

Gość Gagita, tak przy okazji
Nie pamiętam już tematu i pisałam na pomarańczowo, pewnie jako Anitkaaa (bo to mój najczęstrzy nick na pomarańczowo :P) :) Dzięki za opinię, nie chcę tutaj robić drugiego tematu w temacie :)

Gość powiemtak
ja nie będę na Ciebie pluła, gorzka prawda i tyle.

Gość dfghj980
MAM TRZYDZIESCI LAT I NIC MI NIE BRAKUJE HAAAAAAAAAAAAA;KORWA W TWOIM MNIEMANIU NIC CI NIE BRAKUJE,LADNYCH SIE NIE ZDRADZA A TY MASZ WYGLAD ZAPUSZCZONEGO PASZTETU 100%:P:D:D

Zadzwoń co masz do stracenia tylko się opanuj bo jak ją nawyzywasz to się wszystko rypnie a mąż się wyprze

Gość Panna Anna..
NIE DZWON!!

Gość allabout
nie dzown lepiej!

Gość powiemtak
jak już dzwonić to konkretnie. zadzwon i powiedz że jesteś operatorem telefonii ( jakie są cyfry pocz. tego nr?) i chcesz jej zaproponować promocje , zadaj jej pytanie o wiek i zainteresowania oraz aby podała 3 nr które chcałaby mieć łączenia za darmo..coś w tym stylu. Więcej się dowiesz. Potem jej podziękuj za rozmowę i cześć

zadzwonisz- on jej wyjasni ze estes szurnieta i tak naprawde to juz dawno Cię zostawił bo jak miał nie zostawic takiej wariatki:-) nie rob tego, jedynie spokojem coś osiagniesz pamietaj ze nic tak nie zaboli takiej siusiumajtki jak to ze...ja olewasz:-)

i jeszcze cos...jak Tybedziesz spokojna ona będzie się pinic, coraz bardziej i bardzij zacznie zachodzic w głowe ze jak to ona taka zajeb sta a Ty nie rwiesz wlosów z głowy...:-)

ja już dawno doszłam: nie wszyscy zdradzaja, ja nigdy nie zdradzilem kobiety, bo w przeciwienstwie do wiekszosci wyznaje pewne zasady. Smieszy mnie kiedy ludzie sie usprawiedliwiaja na miliony sposobow. A to wszystko po prostu sposob aradzenia sobie. Dzisiaj nie ma wielu prawdziwych facetow, tak jak i kobiet. A zwiazek, ktory rzekomo zle oceniam, bo nie mam pojecia jak to jest... Drogie Panie, skoro jest tak zajebiscie, to powiedzcie o tym autorce, ze wszystko cacy, ze sie zdarzylo, ze przez rok szatan sztuczkami to powodowal. Gdyby sie interesowala mezem, znala by jego kolegow, i przez ten rok, chociaz raz zapytala jednego znich, jak tam na delegacji... No ale nie, bo zaraz bedzie tlumaczenia na milion stron ;-) Autorko, skoro juz jestes bardziej meska od swojego faceta, to sie opanuj, spokojnie spakuj jego rzeczy, wyjeb za drzwi pod domem, niech je zabiera i tyle. Po co Ci to wspolne spotkanie, nerwy? Na ciul sie wkurwiac? On to chyba zrozumie, ato ze potraktujesz go z klasa tylko go bardziej zaboli, w sensie zrozumie mocniej, ze juz Ci nie zalezy. Bo jezeli tam pujdziesz wykrzykiwac mu co Ci zrobil, to swoimi emocjami pokarzesz, jak wiele uczuc do niego w sobie masz, a on bedzie mogl chciec to wykorzystac. Musisz byc zimna, i tyle. A jak chcesz sie wyplakac, to jedz do rodziny. I przestan sluchac bab z forum kafeterii, ktore mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly, bo spotkalo je to samo co Ciebie. W istocie oznacza to, ze popelnialy te same bledy. Maja doswiadczenie z tym co dalej, ale i maja te same problemy z odroznianiem odpowiednich facetow. Wiec ich rady moga byc niezbyt ze tak powiem, pozytywne w skutkach.