Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozaluje, pozaluje

pozaluje! jedzie do kochanki! zrobię mu piekło!

Polecane posty

Po powrocie do domu zrobilam test, bo okres mi sie spoznia. Jestem w ciazy? dlaczego teraz, dlaczego z nim? Jak sobie poradze;/ Nie moge na niego patrzec! Dlaczego mi to zrobil. Musze sie z tym przespac. P.S- fajnie sie wymyslalo, chyba zaczne harlekiny pisac:D Pozdro dla wszystkich "autorka" ;D ;D

prowo nie prowo temat durny jak można z siebie robić taką idiotkę? zdradza cię to bez słowa kończ i tyle sama jestem kobietą ale jak czytam takie głupoty to mnie krew zalewa ależ baby są tępe gdzie ty masz honor i szacunek do samej siebie?

Gość taka sobieeee
popiepszone 15 latki nie mające nic innego do roboty siedzą i pierdzielą głupoty do ksiązek a nie później zakładają miliony postów o niechcianych ciążach i nie zdaniu do następnej klasy .

Gość we heart it
mąz zdradza,pinda młoda, cholera kurva , govniana historia że sie wysrać na to moge kretynki sama ma kilkanaście lat i marzy o takiej historii, żeby być tą kochanką

Gość abcede
Autorko, jak się zakończyła wczorajsza historia?

Gość sadfgvh
to w kocnu prowo to było czy nie? prawdziwa autorko odezwij sie przyznaj sie chociaz czy to prowo

Gość Natsuki
To prowokacja właśnie dlatego, że nie wróciła. Tutaj chodzi o niedosyt :D

Gość klimatyczna
Kiedyś przeżyłam coś podobnego, od razu wyczuwałam w tej prowokacji jakąś płaskość. To było słąbe, nieautentyczne. Przecież takich prowokacji jest tutaj kilka tygodniowo, ta była niezbyt udana.

Gość podszywy do domu
i co dalej autorko

Gość Żaklinnn
No i dupa blada nie dowiemy sie

Gość jyr
autorko nie dla każdego to zabawa. Napisz proszę co się stało,ja sie naprawdę przejełam.

Gość biedna no
pozaluje 3mam za Ciebie kciuki,bądź silna.

jestem:o widzę ze niektórych bawi podszywanie się pode mnie:o kur*a to był najgorszy czas mojego zycia i na długo sie chyba nie skonczy:o pojechała ze mną koleżanka. sama odradzała mi to wszytsko, kazała wykopac tego "dupka" na zbiity pysk. w drodze ta cizia napisała wiadomosc , ze jednak spotkanie nie wypali, zeby przyjechał do niej:o stanęłam w punkcie wyjscia!! kolezanka doradzila mi,z e jak mam siłę żebym jednak pociągneła to dalej i znalazła te kur*e, ona mi pomoze:o objechałysmy z pół miasta w poszukiwnaiu samochodu tego dupka! nic z tego :o w domu byłam grubo po 2! wkur*ia mnie to, ze maz dzwoni jakbyt nigdy nic a mnie tak rozdziera w srodku zeby wybuchnac zeby spie*dalal do swojej dziuńki!! mówił, ze zginął mu telefon, ze musi chyba kupic nowy i ze negocjajce sa bardzo męczące !! no ku*wa nie watpie! dzis wraca, nei wiem jak dam rade uf\dawac dalej przykladna zonke z obiadkami! cholera mnie bierze bo zapowiedzial ze we wtorek tez musi jechac koniecznmie gdzies tam i wroci w srode!!wtedy pojade za nim i zrobie mu taka chryje ze popamieta!

teraz widze jak bylam naiwna !!!!!!!!! czekalam na niego z utesknienienim a on wracał od tej pi*y do mnie! szlag mnie trafia bo planowal hipokryta ze mna dzieci! co on myslal!!! zastanawiam sie skad czerpac teraz kontakt z ta kochanka. maz kupi sobie nowy numer, telefon i ja zostane przez ten czas bez inforamcji. dopiero we wtorek bede mogla za nim pojechac i nakryc ich ! jak mam do cholery przezyc ten czas:o

Gość jyr
Ja Ciebie rozumiem.Rozstałam się kiedyś z facetem ,ktory ogólnie był bezwartościowy. I dopiero po jakimś czasie kiedy do niego nic w ogóle już nie czułam dowiedziałam sie że w tym czasie kiedy spotykał się ze mną sypiał z jeszcze jedną kobietą:/ no myślałam że mnie szlag trafi,rzygać mi sie chciało że skakał z łóżka do łóżka,że po jakiejś bladzi brał mnie:/ A Ty go nadal kochasz ,wiec dla Ciebie to musi być jeszcze bardziej bolesne.

dla mnie jest to po prsotu szokiem, jkak z dnia na dzien moze zawalic sie caly swiat! nie wiem jak wyglada ta dziunia, wpisuje jej numer telefonu w google, nic nie pokazuje, gdyby nie zosatwil tego telefonu, dalej bym mu wierzyla i ufala

Gość opppp
ale skoro to ty mialas komorke na ktora ona napisala ,ze ze spotkania nici to jakim cudem sie spotkali u niej?

Gość Natsuki
A myślałaś o tym, żeby sama napisać do niej z telefonu męża,że musicie się pilnie spotkać ? Dorwać ją z koleżanką i zmusić do zeznań :)

Gość a matko
juz sie pogubilam to podszyw??

Gość powiemtak
no to teraz niech znajdzie ten telefon, tylko wywal pisane przez Ciebie smsy , nie przyda się do niczego. Rozładuj baterię i wsadz w jakś kąt. Masz teraz czas na posprzątanie konta, pochowanie ważnych dokumentów, rachunków które moga się później przydać. Mozesz też wysłać za nim detektywa i oni zrobia profejonalne dowody. Poza tym lepiej aby przeciwnik nie wiedział że właśnie toczy się wojna bo natychmiast zatrze wszystkie ślady

Gość powiemtak
możesz jak on jest w domu, zacząć z nią pisać z tego starego numeru, że niby znalazł juz, przełóż kartę na swój tel i normalnie przy nim z nią pisz. powiedz że masz konferencję z koleżanką. Tylko ważne aby on tego czasu nie wykorzystał na pisanie do niej bo się sprawa rypnie, napisz że tylko na ten nr ma odpowiadać i powypytuj co i jak

Gość gggggggggrrr
Nie pisz nic do niej.Poczekaj cierpliwie do wtorku.A telefon rozładuj i wrzuć gdzieś w kąt,tak jak Ci piszą.Tylko najpierw porób zdjęcia smsów.

Gość nie oddawaj telefonu
zdjecia smsow to nie dowod, zostaw telefon jako dowod!!! nie oddawaj