Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbhjhjhhh

to mit ze kobiety leca na wysokich

Polecane posty

Gość bvbbbhjhjhhh

U mnie na studiach wydaje się że jest wrecz odwrotnie. A najwieksze powodzenie maja przewaznie kurduple ponizej 180 cm. U mnie w grupie to samo. Jak chodzilem na jezyk w prywatnej szkole też. Tak piszecie że wysocy sa zajebisci ale jak co do czego to chuj.

Gość ytytytytyt
niestety majka ma rację. kurduple mają przejebane

Gość oligierka
wysocy maja wieksze powodzenie;) mali sa bleeee

Gość bvbbbhjhjhhh
No tylko ciekawe czemu np u mnie na roku tego nie widac

Gość ytytytytyt
Aneta90_210 - nie większosc tylko kazda

Gość zielona torebka
Bo wzrost nie jest mimo wszystko glownym kryterium atrakcyjnosci. O wiele wazniejsze sa rysy twarzy oczy, budowa ciala, ogolny wyglad.. Sa setki mezczyzn 185 i wiecej ktorzy sa po prostu brzydcy ;) to nie zalezy od wzrostu

Bo żle patrzysz. Albo widzisz to co chcesz. Jak się może kurdupel 1,60 podobać, ja nie wiem.

Gość ytytytytyt
zielona torebka - jeny, znowu ty...weź przestań przecież wiadomo, że wzrost u faceta to podstawa atrakcyjności, przestań chrzanic głupoty

Gość zielona torebka
Ytytytyt- ale gadasz glupoty. Ciakwe dlaczego szaleje za przystojnym chlopakiem 175 (ktory nota bene ma już swoja szczesciare) a niedawno wlasnie zignorowalam zaloty 190+ faceta? Tyle że wlasnie on nie byl przystojny. Porazka to wasze rozumowanie

Taaa, ja jak widzę takich kurdupli to nawet uwagi na ich twarz nie zwracam, tak jestem zaintrygowana wzrostem:)

Gość adrian tabasco
Moje wieloletnie obserwacje sa takie że najwieksze branie u towarow maja klienci tak 175-183 cm

Gość ytytytytyt
zielona torebka - zignorowałaś 190+ a podoba ci się 175? to ja mam zasadnicze pytanie : gdzie jest smok? :D

Gość adrian tabasco
No chybaa że laska jest mutantem 172 wzwyz to wtedy wiadomo one chca takich 190. Ale u slicznej 160 predzej wygra przystojny z mordy 175 niż przecietny 190 . Widzialem to wiele razy

Gość ytytytytyt
adrian tabasco - 183 jeszcze zrozumiem ( choc większe niż 190? powątpiewam ), ale 175 to już porażka. żadna normalna się takim nie zainteresuje

Gość ytytytytyt
"No chybaa że laska jest mutantem 172 wzwyz to wtedy wiadomo one chca takich 190. Ale u slicznej 160 predzej wygra przystojny z mordy 175 niż przecietny 190' fajnie by było, gdyby tak było, ale niestety dziś nawet te co ledwo 150 mają lecą na dryblasów

Gość adrian tabasco
Wejdzcie sobie na miedzynarodowe czaty erotyczne i towarzyskie jak koles ma ladna gebe to wszystkie się na niego rzucaja i pierdola jaki to on nie jest zajebisty i nie wazne że ma 17 iles cm. To widac chocizby jak polskie dziewczyny napalaja się tam na wlochow z takimi typowo modelowymi gebami i jakoś nie przeszkadza im. Że ma koles 173 cm . A jak jest jakis przecietny kaban z kartflowatym ryjem to moe miec nawet 2 m i nie ma nim zainteresowania

Gość fkfgkg
adrian pewnie jest niezlym kurduplem skoro na kobiety powyzej 172 mowi mutanty

Gość ytytytytyt
niestety doświadczenie pokazuje, że jak koleś ma 2 m to może sobie byc jaki chce a i tak ma branie. włosi to włosi, laski od nas zawsze leciały na zagraniczniaków. ale jakby taka miała dookoła siebie niskich i wysokich południowców?

Gość adrian tabasco
Oj chyba czlowieku zyjesz w innym swiecie. Zgas komputer i wyjdz do ludzi i przejrzyj na oczy. Mam wielu kumpli b wysokich o ktorych dziewczyny wprost mowia że sa "pasztetami". Wiekszosc nie miala nigdy dziewczyny. To nie jest takie proste jak myslisz że im wiecej cm tym llepiej

Mój facet ma ok.190 i nie zamieniłabym go na nikogo innego.!;* ja np. głupio się czułam jak facet był np. mojego wzrostu tak jakbym była z bratem heh może to tylko ja tak to odbieram inni mogą mieć inaczej..;)

Gość adrian tabasco
Hehe dobra szkoda dyskusji dalej zyjcie w swoim wyimaginowanym swiecie

Gość ytytytytyt
gdzie ty żyjesz? oczywiście że im więcej cm tym lepiej, każda ci to powie. kurdupli biorą tylko zdesperowane pasztety których nikt inny nie chciał

Gość ytytytytyt
nawet dziewczyny ci mówią jak jest, a ty swoje

Gość eeeeeeeeeeeee tam
największe powodzenie mają bogaci, nawet jesli są brzydkimi kurduplami

Gość fkfgkg
facet sie zaczyna od 180cm, nizsze to kurduple, jak jest wybitnie ladny, to od 175

Gość ytytytytyt
:D no to fakt, ale tej materii akurat nie rozważamy