Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Panie, Panowie i Kafeterianie...

Polecane posty

kinky reggae a Ty jestes nim czy nia?:0 przepraszam ale myslalam,ze jestes kobieta:classic_cool: nie przywitalam sie🖐️

Hehe nooo chociaż w sumie jeszcze osobiście nie poznałam to tak ręki uciąć sobie nie dam ;) ps. mam fotełe dokładnie w tym samym miejscu co Ty w swojej stopce :P

Gość ratatuj1234567
Jeżeli szukasz darmowej i skutecznej reklamy dla swojej firmy i usługi Koniecznie zajrzyj tutaj http://wartobyc.pl/

;) Ja swojego nie pokazuje, tak tylko zajrzałam do Ciebie i zauważyłam, że mam dokładnie w tym samym miejscu zrobione zdjęcie to sobie napomknęłam o tym ;)

bardzo fajne:) a ja dzisiaj bylam na sciezce rowerowej wzdluz linii brzegowej jest tam taki fajny punkt widokowy-akurat byl piekny zachod nastepnym razem zrobie zdjecia:)

Kultura🖐️ to drugie to klasa:)serio:) sama robilas? bosmanka:) az staremu pokaze;) ale jutro bo teraz juz spi on zakochany w morzu i bosmace;)

10 w skali beuforta;) nie nio zdjecie mnie powalilo;) punkt odpoczynku na trasie;) a Ty blondynko skad jestes;)

Gość le X-clusiFFF
P o c a ł u j t a W a n u s Wójta

Brzydula Ja jestem z Wrocławia, zdjęcia są z weekendu majowego 2009 ;) Kultura Książkę o mnie piszesz :classic_cool: No to pijemy... tak na lepszy sen ;)