Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak tu zareagowac

Co zrobić gdy na 1 randce chłopak zaczna cie calować..

Polecane posty

Gość i jak tu zareagowac

Bylam na pierwszej randce, zaczelo cos miedzy nami byc, wczesniej poznalismy sie przez znajomyc, wiec tak na droba sprawe pierwszy raz moglismy sami porozmawiac. Tupowa pierwsza randka, chlopak niesamowicie mi sie podoba. Pod koniec randki on zaczyna lekko dotykac moich dlowni, niby dotyka mojego ramienai, lekko gladzi kark - przyjemne i podoba mi se. Pod koniec randki jak mnie odprowadzil pocalowal mnie.. jezyk i te sprawy,namietnsc, opieralam sie, ale on byl swoimi ustami blisko moich, zlapal za dlonie pocalowal jeszcze raz, owszem przyjemnie, ale nie chcialam calowac sie z nim po 1 spotkaniu, ale tez nie chcialam zakonczyc tego spotkania z klotnia robiac mu awanture...

Gość Master2
Widać tak zinterpretował Twoje zachowanie. Skąd miał wiedzieć, że gładzenie po karku jest ok, a pocałunek na koniec już nie?

Gość GORYLOS
Rób wszystko co lubisz, ale jak będzie chciał wsadzić to dopiero po 10 spotkaniu bym propomował. Jak będzie nachalny i nerwowy to go zlej -- bo chce stylko twojej muszelki.

Gość jeeeeezuuuu
nie rozumiem pytania- to po co idziesz na randkę jak nie chcesz sie całować?

Gość UHffg
U mnie bylo jeszcze lepiej. On na 1wszej randce zrobił mi masaż plecow w parku, a potem chciał mnie pocałowac. Jak już sie zbliżał to ja sie odsunełam :) nastepny pocałunek był miesiac pzniej. Do dzis wspominamy tamta randke. Ja nie bylam gotowa na pocalunek, a ten masaz to byl troche wymuszony (on jest masazysta i chcialam zobaczyc jak to jest).

Gość i jak tu zareagować
Mam 26 lat i trzy miesiące.

Przestac zawracac glowe i usta chlopakowi! Pol miasta wolnych kobiet czeka na jego pocalunki a Ty tylko niepotrzebnie tworzysz korek ulicznych.

Gość i jak tu zareagować
Ale on mi się bardzo podoba !

Gość iskierkaaa2
no i w czym masz problem skoro Ci sie podoba.Ro to na co masz ochote a jeśli nie masz to sie nie zmuszaj,nie rób nic wbrew sobie