Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

Gość pasztetówa3456
Ja jestem zwykłym człowiekiem, a mam ogromny problem ze znalezieniem kochającego faceta. Jedyny, który do mnie startował był nienormalny. A co do urody, wiadomo, że ona nie zapewnia szczęścia, ale jest jego ważną częścią. :(

Gość ytytytytyt
pasztet - niestety ale też jesteś pustakiem. facet mógłby cię kochac a dostałby kosza jakby nie był atrakcyjny

Gość lemain
zawsze musi sie pojawic w takim temacie jakas idiotka, ktora twierdzi, ze jest piekna i tez nie jest szczesliwa, wiec uroda szczescia nie da. Zamienilabys sie z autorka? chcialabys byc brzydka? Jak nie, to zamilknij i get out.

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, a skąd wiesz? Przecież mówiłam, że startowałam do nieatrakcyjnych. Chyba nie umiesz czytać.

Gość ytytytytyt
lemain dobrze gada, polac mu!

Gość kdncksznvdkv
ja tez nie mam ukochanego, w dodatku kocham calkowicie brzydkiego goscia, nie mam jedynej milosci, chlopakow mialam i nic z tego nie wychodzilo, wiecznie mnie ktos zaczepia, zaprasza na randki, chce numer, a ja siedze sama w domu, nie chcec mi sie na nikogo patrzec, lecze sie z mojego brzydala. Cala zasrana urode bym odda byle tylko moc go miec

Gość Weneda
brzydszym dziewczynom trudniej jest na pewno, ale trzeba spróbowac zmienic cos w sobie (oczywiscie dalej byc soba). i nie szukac na siłe bo to jest jeszcze gorsze:D

Gość ytytytytyt
pasztet - ale nieatrakcyjnych w sensie z brzydkim ryjem, czy do naprawdę nieatrakcyjnych czyli niskich? no do tych drugich pewnie nie, bo przecież jakbyś się mogła z takim koleżankom pokazac, co nie?

Gość kdncksznvdkv
lemain mimo, ze autorka brzydka to ma klase, a ty to zwykly plebs. widac kompleksy gora. brawo.

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, jeden był niższy ode mnie, ale to chyba nie jest jakaś znacząca wada o ile nie trzeba się do faceta schylać. Brzydkie ryje tez były. Sama nie jestem monstrum, więc do monsterów też nie podbijałam- to takich brzydkich jak ja. I nic. Tak samo faceci, brzydszej od siebie nie wezmą, dlatego nikogo tu nie obwiniam. Po prostu zauważam.

Gość kdncksznvdkv
nie chce mi sie wierzyc, ze jestes az tak brzydka. pewnie przesadzasz

Gość pasztetówa3456
No brzydka jestem po prostu. Nie straszę, ale brzydka.

Gość ytytytytyt
"ytytytytyt, jeden był niższy ode mnie, ale to chyba nie jest jakaś znacząca wada" - wow to gdzie Ty mieszkasz? chętnie się tam przeprowadzę

Gość fawgggsasd
tak, może. z doświadczenia wiem ze faceci lubią jasne, kobiece ciuchy, a zachowuj sie tak żeby nie przepraszać za wyglad, bo żaden facet nawet przystojny nie ma prawa sie czuć lepszy tylko dlatego że wygladasz inaczej niż średnia kobiet.

Gość ytytytytyt
pasztet - pewnie wcale brzydka nie jesteś, ot przeciętna

Gość kdncksznvdkv
a co jest w tobie takiego brzydkiego?

Gość bliblibliiii
jestem brzydka, gruba i jestem zakochana ze wzajemnoscia :) i to jest najpiekniejsze co moze byc :)

Gość pasztetówa3456
Nie podaję danych na forum. Co do przepraszania za wygląd, to ja skrywam skrzętnie moją depresję, więc nikt nie ma prawa zobaczyć w moich oczach wyrazu przeprosin. W prawdziwym życiu staram się zachowywać normalnie, bo żalenie się nad sobą odstrasza ludzi.

Gość pasztetówa3456
Mnie się pytacie, co jest we mnie brzydkiego, czy autorki?

Gość ytytytytyt
pasztet - no ale powiedz chociaż czy w Polsce:(

Gość kdncksznvdkv
Ciebie

Gość largebaba
a ja mam jeszcze inny problem. Twarz mam w miare ladna (ale zadna pieknosc), ale jestem po prostu wielka. Nie, nie mam nadwagi, ale mam 176cm i dosyc szeroko rozstawione kosci, wiec czegokolwiek bym nie ubrala, to nigdy nie wygladam ksztaltnie, sexy, tylko chudo i zarazem poteznie, czyli totalnie niekobieco. Widuje codziennie brzydsze ode mnie dziewczyny z facetami, ale one wlasnie maja bardziej ksztaltne figury, wiec potwierdzam, ze twarz ma drugorzedne znaczenie, liczy sie cialo i figura. Nawet kobieta z nadwaga, ale ksztaltna jest bardziej atrakcyjna ode mnie:O

Gość pasztetówa3456
W Polsce mieszkam. Mam przeciętną twarz, mało w niej kobiecości. Ponadto mam wstrętny wąsik i małe baczki oraz brzydką cerę. Podejrzewam u siebie chorobę hormonalną , ale boję się iść do lekarza zobaczyć na własne oczy diagnozę. Nie mam pieniędzy na ładne ubrania. Jedyne co jest we mnie w porządku to kształt figury. Ale i tak mam rozstępy na pośladkach. Taki pasztet nie ma szans na faceta, dlatego chce poprawić wygląd.

Gość bliblibliiii
Każdy normalny facet pokocha Cię za to jaka jesteś w środku, a nie za to jak wyglądasz. Każdy głupi facet patrzy tylko na wygląd zewnętrzny ;)

Gość ytytytytyt
pasztet -zazdroszczę kolesiom z Twojej okolicy. a to że nie masz szans to głupie pieprzenie. bliblibliiii - facet jest głupi jak patrzy na wygląd, ale jak to robi kobieta to już jest ok?

Gość kdncksznvdkv
wasik- peseta baczki tak samo. na cere wystarczy dobry podklad. Oczy da sie podkreslic, makijaz to bardzo latwa sprawa. ciuchy tez gdyz na allegro mozna kupic bardzo tanio sliczne rzeczy. nie sadze zebys byla pasztetem, po prostu nie wiesz jak o siebie zadbac. jakbym napisala, ze masz 150kg, 3 brody, brak przednich zebow i pryszcze na twarzy to bym uwierzyla ze jestes brzydka

Gość bliblibliiii
ytytytytyt - tego nie powiedziałam, ja nigdy nie oceniam po wyglądzie i mój obecny chłopak ujął mnie właśnie charakterem, a nie wyglądem :)

Gość pasztetówa3456
Nie chce tego wyrywać, na razie kupuję rozjaśniacz, bo to tylko meszek, w tym problem, że czarny, bo mam ciemna karnację. Jak dalej będzie widać to idę do kosmetyczki wyrwać to paskudztwo woskiem. ytytytytyt, a czego im zazdrościsz? Na pewno pełno pasztetów bez chłopaka koło Ciebie się kręci.

Gość ytytytytyt
pasztet - jasne że pełno się kręci. kręci też nosem na myśl ,że miałaby się umówic z niskim facetem. bliblibliiii - nie oceniasz po wyglądzie...aż nie wiem czy się śmiac czy smutac. każda babka zwraca na to uwagę

Gość pasztetówa3456
To normalka, że każdy patrzy na wygląd. Nie jest to objawem bycia idiotą, tylko naturalnym odruchem. ytytytytyt, ile masz wzrostu, że tak rozpaczasz?