Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Czy nieatrakcyjna dziewczyna nigdy nie ma szans na milosc?

Polecane posty

ytytytytyt, spadówka mi stąd. albo generuj mi dalej posty w moim wlasnym topicu, dales sie nabrac na PROWO :)

Gość pasztetówa3456
Nie podaję danych na forum, ale w Twoim rejonie na pewno znajdą się bardziej wyrozumiałe pasztety, które zaakceptują to, że nie podrzucasz prezentów na święta do komina bez pomocy drabiny. :) Spójrz na ulicę- co drugi facet ma tyle co ty. 165 to jest naprawdę niski wzrost.

Gość ZUO wszendzie
jak przez 8 lat (od gim)sie nei pojawił to sie nie pojawi. No dobra alkoholikom daję kosza. i 70 dziadkom ze skleroza też. Od innych osób zainteresowania nie ma

Gość ytytytytyt
może i co drugi ( choc moje pokolenie jest akurat b wysokie), ale to nie zmienia podejścia kobiet goguś - no wiemy że to prowo , nabrałeś nas jesteś górą i możesz już spierdalac:D

Gość ytytytytyt
ZUO wszendzie - i niskim też, nie zapominaj

Gość pasztetówa3456
To, że jesteśmy pasztetami nie znaczy, że musimy brać ślub ze sklerotycznym alkoholikiem zarabiającym jako męska prostytutka na dworcu PKS- wolę być już sama do grobu. Nie możemy wybrzydzać, ale nie musimy wszystkiego tolerować.

Gość ytytytytyt
pasztet - no właśnie:( niestety ja podpadam pod tę samą kategorię co ci z dworca:(

Gość romekaTomeek
znajdzie od tyłu!

Gość pasztetówa3456
A mi tam taki wzrost nie przeszkadza i nie muszę nawet tu niczego akceptować, bo jak dla mnie 174 centy to całkowita norma. No ale gusta dotyczące wyglądu nie podlegają dyskusji- więc się nie spieram.

Gość misiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
od tylca masz szanse a powaznie olej to nie najwazniejsze

Gość ytytytytyt
no to szkoda, że mieszkasz...gdzieś tam, a nie w mojej okolicy:(

Gość ZUO wszendzie
Czesława Mozila uważałam za seksownego kolesia (dopoki mu sodowa nie odwaliła po x faktorze) . A jest mojego wzrostu 166 cm ok. A wiem bo miałam go szanse spotkać osobiście (nawet autograf mam). Ma sliczne oczy i seksowny głos (ale mu sodówa odwaliła) ale ma sliczne i seksowne oczy i głos. Mario Kałamaga też niczego sobie a z zapisem do druzyny koszykarskiej miałby spore problemy. Zamachowski Zbigniew - tez ma seksi głos moim zdaniem... I kolega z grupy "nomina sunt odiosa" . Kilka lasek za nim szalało - wzrost nie byl dla nich problemem DLa mnie bylby problemem tylko jego wredny i fałszywy charakter.

Gość pasztetówa3456
A podrywałeś kiedyś jakąś przeciętną dziewczynę, czy tak sobie przypuszczasz tylko, że jesteś sklasyfikowany jako margines razem z dworcowymi lumpami? Nie chce mi się wierzyć, że wszystkie dziewczyny w Twojej okolicy tak traktują ten wzrost.

Gość ytytytytyt
ZUO - no fajnie, tylko jak sama widzisz, żeby kurdupel miał szansę na zainteresowanie ze strony kobiet musi byc sławny/bogaty. na tej zasadzie to i brzydkie dziewczyny bez problemu by coś ugrały. ale mówimy o normalnych ludziach, nie gwiazdach z ekranu

Gość ytytytytyt
pasztet - jednak tak jest.a do przeciętnej oczywiście nie startowałem, trzeba umiec mierzyc siły na zamiary;)

Gość ZUO wszendzie
a niekoniecznie kolega z grupy bynajmniej sławny nie był a do tego wredny i fałszywy - a ile konfliktów powstała przez rywalizacje o jego względy

Gość ytytytytyt
ZUo - czemu takie akcje odbywają się lata świetlne od mojego miejsca zamieszkania. och "puck" chciałoby się rzec

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt, no widzisz, nie spróbowałeś nawet i może to jest Twój problem. :) Natomiast ja coś tam próbowałam wskórać i już to mam jak na papierze, że z takim wyglądem mogę być co najwyżej ogonem na czyjejś randce.

Gość ytytytytyt
nie próbowałem do przeciętnych co nie znaczy,że nie próbowałem w ogóle

Gość ZUO wszendzie
koleżanko wyżej mi sie wydaje że albo kolega też straruje do tych koncentrujących się na powierzchowności albo tu o charakter chodzi..... O i własnie mój rodzony ojciec był tylko 2 centymetry wyższy od Ciebie -176 a był uważany za najgoretsze ciacho wśrod żeńskiego personelu swojego zakąłdu pracy,

Gość pasztetówa3456
A to do jakich próbowałeś w takim razie? Takich pasztetów jak ja?

Gość DOGOSmart
od tylca masz z gazeta na ryju twym hiiiuuuuuuu

Gość DOGOSmart
Ponoc Bog kara zła twarza złych ludzi.Tak mowi pismo

Gość ytytytytyt
ZUO - twój ojciec powiadasz...a czy on nie jest o pokolenie starszy ode mnie? i nie chodzi o to na czym się kobieta koncentruje i tak każda chce wysokiego pasztet - no nie wiem jaka Ty jesteś, ale tak, do tych uznawanych przez wszystkich znajomych za "pasztety"

Gość ytytytytyt
goguś - słabe masz analizy

Gość ytytytytyt
Ponoc Bog kara zła twarza złych ludzi.Tak mowi pismo - coś w tym może byc