Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandarynka18121993

Chłopak przestał do mnie pisać

Polecane posty

Gość Mandarynka18121993

Chłopak z którym spotkałam się kilka razy, nagle zerwał ze mną kontakt. Po 2 tyg. ciszy napisałam o co mu chodzi, w końcu pisał do mnie codziennie. Wytłumaczył się, mówiąc, że ma zamieszanie, związane z weselem jego brata. Jednakże ja powiedziałam, że 1 minutę na napisanie 1 smsa mógłby poświęcić. Przyznał mi rację i powiedział, że mi to wynagrodzi. Miał ze mną pójść na 18 koleżanki, dzień po jego weselu, ale z mojej przyczyny nie udało się. Od tamtej pory zerwał ze mną kontakt i nie odzywa się do mnie od 1,5 miesiąca. Póżniej na jednym forum internetowym zobaczyłam zdjęcie z wesela, na którym był z jakąś X. Miał nawet opisy dotyczące właśnie jej. Jednak od tygodnia wszystko wskazuje na to, że ich 'związek' upadł. Nie mogę przestać o tym myśleć. Ta niewiedza, a zarazem niepewność doprowadza mnie do szału. Chciałabym do niego napisać i dowiedzieć się w końcu, dlaczego mi to zrobił, jaka była przyczyna i cel. |Tylko nie wiem jak mogłabym sformułować tę wiadomość. Proszę o radę.

Gość czlonek zarządu !
mam bardzo podobnie, na dziwnych facetów trafiłyśmy. ten koleś się odzywa się do mnie jak coś chce albo co 2 miesiace. wiec przybij piątke,. kutafony jednee

Gość Mandarynka18121993
myślisz, że powinnam do niego napisać?

Gość czlonek zarządu !
myślę,że już nie, bo to narzucanie się, ja juz do niego nie napisze, nie bd z siebie idiotki robicx ;p

Gość Mandarynka18121993
znaczy ja niczego nie oczekuję, ani nic od niego nie chcę, prócz racjonalnego wytłumczenia. Nienawidzę, jeżeli jest jakaś niewyjaśniona sytuacja. Ludzie..

Gość gwoli wyjasnienia...
a co tu niby wyjasniac, jego zachowanie mowi samo za siebie. chlopak ewidentnie nie jest toba zainteresowany i w oczy ci sciemnia bo nie ma odwagi powiedziec prawdy. nie badz naiwna! nie pisz do niego bo sie tylko osmieszysz!