Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tym zrobic??

Co mam zrobic w takiej sytuacji??

Polecane posty

Gość Co z tym zrobic??

Mam dosc mojego zwiazku, faceta, ktory caly czas tylko twierdzi, ze to ja jestem kloda w lozku, ale przy jakiejkolwiek prosbie o pomoc tlumaczy sie tym, ze rozmowa na temat seksu go krepuje. Jak z kims takim zyc? Mimo, ze sie kocha. Rozumiem, moze miec racje, ale jest moim pierwszym facetem, jesli cos robie zle to moze chyba powiedziec, prawda? Najlepsze jest to, ze naprawde sie staralam, czesto inicjowalam seks, zakladalam ladna bielizne, bardzo czesto jak gdzies wychodzilismy w ogole tej bielizny nie zakladalam, dobieralam sie do niego w windzie, ciagnelam do toalet w klubach, ciagnelam go w ciemne bramy w miescie, opowiadalam o swoich fantazjach, chyba nie bylo razu zebym mu odmowila seksu czy jakiegos urozmaicenia, ale to ja jestem kiepska i on nie potrafi mi pomoc bo sie KRĘPUJE!!!! A najlepsze jest to, ze on prawie za kazdym razem gdy ja cos wiecej inicjowalam, odmawial! Ja rozumiem, ze mozna nie miec ochoty, ale prawie za kazdym razem? Po co on ze mna jest? Czemu taki czlowiek nie poszuka sobie kogos podobnego do siebie? Albo kogos kto bedzie mu w lozku pasowal? Ja juz tak dluzej nie moge, musze to wreszcie skonczyc

Gość volga_jasnowidzaaa
:D

Gość Co z tym zrobic??
Mimo wszystko go kocham i caly czas jest we mnie ta glupia nadzieja, ze moze jakos do niego dotre. Wiec pytam zeby dowiedziec sie jak to wyglada z perspektywy innych, moze ktos byl w takiej sytuacji i potrafi doradzic:)

Gość abcdefgasdad
Co Wy wszyscy tylko o tym seksie, a miłość? Nie liczy się dla Was?

Gość Co z tym zrobic??
liczy sie, ale nikt nie chce co chwila slyszec takich przykrych rzeczy, a takie slowa z ust ukochanego czlowieka potrafia mocno zranic...

Gość Co z tym zrobic??
Moze jednak ktos cos doradzi?:(