wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no co tu taka cisza !? ludzie dajcie znac!!! Marika jestes ? ireszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 I znowu u mnie pada. Chyba sobie szklane naleje dla poprawienia humoru:D Macie ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Stawiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Żeby się napić mam się pana pytać? Niedoczekanie ich:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 hm... a co proponujesz?? U mnie pogoda narazie jest nawet ładna tyle że chłodno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 moze ktos kawy chce? ide , upoluje zaly dzban jezeli sa chetni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Pina Colada,może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Za kawę dziękuje.Muszę wcześnie się położyć bo o czwartej muszę wstać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 jasne że chętnie się napije, chyba i ja sobie zrobie kawkę. No np. mój synek miałby problemy coć jak się pogoni to się okazuje że sobie radę daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Między drzwi i laczkiem. Przepraszam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Mój synek to już na werandzie browara ciągnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 pare m-cy temu jak bylem we francji uslyszalem w radio francuskim...oooo takie cos...dedykacja dla was Dziewczyna...po polsku to ponoc szalony...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 nienie jeszcze za wcześnie na niego dlatego piszę ze jak mus to sobie sam zrobi ale jak mamusia na podorędziu to mnie tak podbierze że mu pomogę albo sama zrobię hehe np.kolacje cwaniaczek jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Uwaga leje. Wasze zdrowie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 *Dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Mój syn już kończy studia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 jaki kierunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Europeistyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no prosze cie Marika :( za pare godzin startuje a wy teraz zaczynacie popijawe...NIEEEEEEEEE!!! :) ale żal a ja musze o 23ej do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 noooo bardzo ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jeszcze trochę i będę śpiewać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Wozny to Ty lepiej kawki się napij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 wozny z akropolu no prosze cie Marika za pare godzin startuje a wy teraz zaczynacie popijawe...NIEEEEEEEEE!!! ale żal a ja musze o 23ej do pracy Był czas przywyknąć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Ja mu nie dam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Choroba już mnie coś bierze:D to chyba zmęczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no to moze cos po greckuhttp://www.youtube.com/watch?v=Mzd0W9NpefI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Pij,pij pij bracie pij na starość torba i kij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jak im jutro kokoskiem chuchnę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Dawaj na dwa glosy:D Bo do tanga trzeba dwojga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Oj nie,jakoś piwko mi nie podchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach