wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 reklamowaliten festyn w radio i tak jakos przeczuwalem ze cos siestanie ale proponuje - nie psujmy sobie humorow i pogadajmy o czyms innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 m.ry -jak myslisz o czym pomysałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 nie no spoko....szkodaludzi ale tak jest pisane niektorym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 w mojej branzy tez dzieja sie rozne przypadki i dlatego jak wychodze do pracy to mowie sobie , nie ze nie wiem kiedy wroce ale czy wogole wroce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 dwie wisienki naraz to jest to -m,ry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Mam was na podglądzie:D wozny z akropolu ja tez lubie kabarety a ten dedykuje dla Marikhttp://www.youtube.com/watch?v=GfgThZRKAs4a10 ... Dobre:D Kupuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 o druga wisenka-Marika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie lubię Wesołku wiśni wolę czereśnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 wozny z akropolu nie ma jej juz bo mowila ze walnie kawke i w pole Z pola piszę z pola:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 pole pole -bank budujesz na polu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Pomyślę nad tym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Pole pole łyse pole. Ale mam już plan. Pomalutku bez pośpiechu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 To razem ponucimy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tu na razie jest ściernisko, } Ale będzie San Francisco, } A tam, gdzie to kretowisko, } Będzie stał mój bank. } / x 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 razem to możemy coś innego -zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Obiad zjeść:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tylko ktoś musi go ugotować:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 nie ,kolacje ze sniadaniem -co ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 świece i butelke wina to ja kupie reszte marika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Ile mam czasu na zastanowienie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 już po czasie,wiec twoja odpowiedz Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Resztę? Tylko uważaj ja mam wymagania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jakie tak,zaraz ,zaraz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 dotyczy to gry wstepnej czy gry na pianinie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 marika -jestes krok do tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 O choroba! Jeszcze grać muszę?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Teraz to już jestem całkiem do tyłu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 to co wybierasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Śniadanie do łóżka:D Teraz na chwilkę znikam,TIR podjechał muszę przypilnować załadunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 to ja też ,miłej niedzielki marika ,będziesz sie nudzic napisz na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach