Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Oj mam,mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Dobranoc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 dzien dobry w niedzielny poranek...czy jest tu ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 nonic...w takim razie ide po kawe ... jak ktos chce to wolac,bede w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Zrób dwie kawy!!! Dzień dobry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 ok :) wyspala sie ? :) bo ja tak ale jeszcze polezalbym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Też bym sobie poleżała ale niestety nie mogę. Mam obowiązki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 ale juz sie podnioslem:) szkoda dnia na lezenie choc nie lubie niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tak prawdę mówią jestem już od piątej na nogach. Co tam na nogach,zrobiłam już niezły obchód. Teraz wróciłam na kawkę i dalej do roboty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Marika -> nonie zartuj...pracujesz w niedziele ? czyobowiazki rodzicielskie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie,nie rodzicielskie:D Sezon wczasowy się zaczyna no i mam pole truskawek wiec się nie patrzy niedziela czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 rozumiem :) moj kolega tez ma truskawki i wiem czym smakuje taka plantacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Truskawkami:D Cholera już mi się śnią po nocach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 chcem truskawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no wcale ci sie nie dziwie Marika...ja tez tak mam jeslichodzi o zawod wykonywany...to jest poprostu przesyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 czwsc wesolek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 cos tu pusto dzis:( czyzby zawczesnie z? a M.ry tu bywa jeszcze ? pozdrawiam M.ry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 cześć wozny,wiecej dziewczyn sprowadz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no stary ja nie mam wplywu na to...na poczatku tematu zrobila mnie podszywem jakas jedna ale nie przejmuje sie juz tym...temat jest widoczny to moze pojawia sie jakies istoty plci pieknej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sam sie Napisano Czerwiec 19, 2011 zrobiles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 to conikt sie nie odezwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no witaj M.ry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 no wiesz...poznalem zaufana osobe z ktora mozna O WSZYSTIM porozmawiac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 nie ma jej juz bo mowila ze walnie kawke i w pole:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 m.ry-lubisz truskawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 wole wiseńki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 brak Plantacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 ale można dłuzej w ustach potrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 o tak i possać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 ja tez lubie kabarety:) a ten dedykuje dla Marikhttp://www.youtube.com/watch?v=GfgThZRKAs4a10... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach