wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 witam ponownie :D Marika ...pozdrow pana z TIRa :D szerokosci dla niego...zapewne chlodnia przyjechal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 M.ry ciebie tez witam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 wozny z akropolu witam ponownie Marika ...pozdrow pana z TIRa szerokosci dla niego...zapewne chlodnia przyjechal Już to zrobiłam.Szerokości i pozdrowionka:D Z tego co się domyślam też jesteś Tirowcem. Znam ten zawód bardzo dobrze,mój mąż też nim był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 No chyba że się będę nudzić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 To jest jedna wielka rodzina:D Wszystko zależy od człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Poznałam wielu.Mój mąż był taki że jak komuś było po drodze to zabierał go do domu.Żeby zjadł przy stole,wykąpał się i coś sobie przeprał. Dla nich to bardzo ważne,prawda woźny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Zakręciła się łezka. Wspomnienia.....Na jednym z zdjęć był taki sam jakim jeździł mąż. No ale czas wracać do rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nic na to nie poradzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Cholera pada deszcz:( Nie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Zachodniopomorskie.Nad samym morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 U mnie też,nie powiem. Nie będę musiała nawadniać,ale ja mam prawie 300 -u ludzi na polu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jasna cholera. Na chwilkę muszę uciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 chej dziewczyny ja tu (widze) wiele stracilem!!! o rany co za temat sie rozkrecil...!!! milo mi bardzo ze w koncu ktos zrozumial nasza cholerna robote...M.ry i Marika dzieki wielkie ... dla wtajemniczenia ...o 22:50 konczy mi sie pauza i daje z buta na rozladunek bo zaladowalem sie w piatek o 17ej i zrzutka o 3 z nied na pn...pozdrawiam wszystkie kobiety tirowcow...PS: mywcale za tirowkami sie nie ogladamy,ale raczej imwspoczujemy...ja potrafie zrobic kawe takiej isticie ale one same mowia do nas "DAJ SPOKOJ STARY,MY NA OSOBOWKI LECIMY A WY DLA NAS JESTESCIE BUDOWA DUCHA BO SAMI NAGINACIE A KOBIETY WASZEGO SECA CZEKAJA" a jezeli jakis szofer mysli inaczej to dla mnie ciul...ja? dziewczyny cierpliwosci bo oni was kochaja...KOCHAM CIE M.RY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Moja ukochana .ry...gdzie jestes Kochanie? znowu to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Marika ... cholera zakochalem sie !!! mozesz powiadomic M.ry ...KOCHAM JĄ !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 M.ry on Cię kochaaaaa. Powiedziałam jej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Miało być prosto i na temat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Oj to głos musi mieć donośny:) Tylko widzisz ja bym wolała mieć to na piśmie:D zawsze jakiś dowód:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Widzisz właśnie o to chodziło. W razie wu masz też i świadka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nawet nie wiedziałam ze tak szybko akcja przebiegnie:D Ale masz racje jest to bardzo miłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jak cholera:D Trzeba było szybko zakończyć i ludzi do domów porozwozić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 a takie tam 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 No tak z tego żyje.Ale mam też ludzi do pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Czasami jest bardzo ciężko ale jakoś daję radę. To kiedyś było moich rodziców po ich śmierci musiałam jakoś to ogarnąć. Teraz syna koledzy,studenci u mnie dorabiają:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Na chwilkę muszę uciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie jest tak źle,widzę że są zadowoleni. Są to koledzy więc daje im też wikt i nocleg.Są z różnych rejonów Polski.Więc jakoś muszę studencinom pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Witam wszystkich Tak sobie Was czytam bo siedzę dziś sama i torchę się nudzę. Marika podziwiam Cię jesteś silną kobietą. Czytałam że jesteś z woj. zachodniopomorskiego hm... może i ja za jakiś czas się tam przeniose jeśli dobrze pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie dawno też przeszła burza.Teraz jest spoko. Mam nadzieje że jutro będzie w miarę możliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach