wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 to ja wam bede przygrywalhttp://www.youtube.com/watch?v=5uce8QSipDI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 O proszę gnaty bolą ale nogi jeszcze chodzą. Reudi gdzie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Woźny ty tu nie czaruj tylko proś do tańca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 jestem jestem :D Niestety ja za alkoholem nie specjalnie czasem jakieś dobre winko noooo może piweczko jabłkowe latem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Odezwie się,odezwie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 pewnie nas za dużo tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Alkoholu to nie trawie ale kokosek z sokiem pomarańczowym uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Myszko D.j ma to w sobie ,że zabawia gosci ale jestem jestem...:) a co wy na to ? http://www.youtube.com/watch?v=5uce8QSipDI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Zaraz będę zmykać,na mnie już czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Mrika zdradzisz w jakich rejonach mieszkasz może koło jakiego miasta?? Ja myśle o kupnie działki między koszalinem a Kołobrzegiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Bingo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tylko trochę na wschód:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Reudi stary nie sciemniaj...tu sie bawimy a z Marika jeszcze sie dogadasz wiec posiedz z nami stary...fajnie ze jestes wiec badz,poprostu badz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 no to może jak dobrze pójdzie będziemy sąsiadkami hehehe jak wracałam z tamtych okolic to dwa mandaty dostałam jest tam taka gmina że stoją z fotoradarem i walą zdjęcia na potęgę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Może przeszkadzamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Wozny heheh chyba mnie pomyliłeś ale jestem kobietą hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Domyślam się co to za gmina:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 No to niespodzianka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 sławna ta gmina z tego co wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 nic nie szkodzi przecież to nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 wybacz ale tez takmyslalem...tzn ze jetem rodzynkiem w tym tlumie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 hm.... mimo że w niku jest 33 to niestety to nie są moje latka :( Mam trochę więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Gmina sławna i jak na tym zarabiają:D Młodzi zapraszają mnie na karkówkę. Państwo pozwolą że na chwilkę je opuszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Wozny na to wygląda hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 dziewczyny to dla Was...ola sagapane-wszystko cie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie no coś ty naprawde nic się nie stało a w sumie nie pisałam że jestem kobietą ale teraz już wiecie. Wozny ty sie nie martw że jestes rodzynkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Zapraszam dla wszystkich starczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozny z akropolu 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jc8DKZ7BNM8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 zazdroszcze mieszkania w swoim domku można grila napalić , ja niestety w mieście mieszkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 No ja tez mieszkam w bloku ale fajnie tu i spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach