Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Hahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 co Cię tak śmieszy??? Mieszkasz w Darłówku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Bardzo blisko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 No patrz jaki ten świat mały heheh. Napewno jeszcze trochę wody upłynie zanim zrealizuje swój cel ale mam nadzieje że się uda tym bardziej że działka już zadatkowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Oj dobra,dobra:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Góra z górą się nie zejdzie a człowiek z człowiekiem zawsze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 dzięki bardzo mam taką nadzieje. A wiesz te działki akurat nie były aż takie drogie, w mojej miejscowości z której pochodzę tam wołali około 120.000 za 1000 m2 a tam 45.000 za 1000 m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Trzymam kciuki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Marika kto wie może kiedyś przyjedziesz do mnie ząbki robić hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Trafiło się jak na loterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Dzięki kiedyś może skorzystam ale na razie na swoje nie narzekam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 No czasem choć sporadycznie ostatnio mi się udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Klawiatura jak mawiają do pozazdroszczenia.Geny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 pewnie że swoje to swoje hehe ale kto wie może kiedyś :) No tak różnica kolosalna a i okolica ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 ja tez nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Sorry cos mi net zabrało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Chyba sobie naderwałam ścięgna może nadwerężyłam? Macie na to jakieś rady? Cholera coraz gorzej chodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 hm.... tak się zastanawiam. a spuchła Ci noga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Przy klękaniu czuję z tyłu kolan że coś blokuje jakby jakaś opuchlizna. Coraz gorzej mnie boli,nawet jak siedzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jasna cholera nie miało kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 może jakąś maść przeciwbólową albo na opuchliznę altacet w żelu. A miałaś kiedyś problemy z żyłami??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Tak słyszałam,jutro spróbuje.Trochę się nadźwigałam,nazbierałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie,nogi mam czyste nawet niczego sobie:D Sądzę że to od schylania.Schylam się na stojąco:D Nogi wyprostowane i może od tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Wiesz ja nogi też mam czyste żadnego żylaka nie widać a jednak kiedyś prawie 18 lat temu miałam zapalenie żył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Nie strasz mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Dziewczyny muszę już was opuścić. Jutro o czwartej muszę już wstać. Mam nadzieję że jutro się z klikniemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Jasne miłej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Do jutra.Dobranoc Było mi bardzo miło z wami popisać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 Wzajemnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reudi33 Napisano Czerwiec 19, 2011 pa dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach