Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Fanka duszka cafe-- hahahahahaha tutaj bywasz.No jeśli mnie poznałaś będę musiał sie przelogować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 więc miłe Panie ,Masochista i Lucyfer to moja skromna osoba.Więc aby nie robić duzego zamieszania ,będę na tym nicku u Was.Czy dywanik sobie Panie życzą??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Fanka duszka cafe-- z tą stopką nie przesadzaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanka duszka cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Jeszcze nie dostałam od Ciebie dywaniku. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanka duszka cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Moja stopka nie jest ironią. Tak naprawdę myślę o duchu cafe. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Fanka bym musiał temat neutralny znależć,gdyż traktowane to jest jako spam,jeśli sie rozmawia.Może pózniej??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 wszystkim uroczym,ładnym i powabnym Paniom na tym topie. Fanka zaciekawiasz mnie,znaliśmy się wcześniej.?? moze na moim wykasowanym juz temacie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry nie czytałem wcześniej was więc w ciemno będę rozmawiał.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry--no już z początku coś uszczknałem więc im dalej w las tym więcej drzew.Fanka kaj sie straciuła:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 a w sumie ile was tutaj jest oprócz tych 3 rodzynków??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Para sie tutaj odnalazła?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 a wiesz tą fankę wcale nie znam,więc problematycznie byłoby nazywać nas parką.Chociaz nie powiem miłe jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika, Reudi i ja --hmmmmmmmm moze trójkąt?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M,ry nie podpada ten utwór pod disco?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Nie raz się zastanawiałem i nie doszedłem do pozytywnej konkluzji.:DTak się doskonale maskuje,ze nie wiem.I co ciekawostka odnajdywałem na pomarąnczowo takich co mieli czarnego nicka.Jej nie potrafię.Dwa samce tak by można skrótowo opisać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Witam ponownie:) Widzę że topik się rozkręca,muszę zobaczyć co straciłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- coś nie rozumiem.Moze rozjaśnisz te tępotę moja?:DTo gdzie Ty widzisz parkę jak same kobiety są??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- wcześniej tłumaczyłem że masochista i lucyfer to jedna osoba czyli ja.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Marika10-- Czyli wyjaśnienie "leży" w przeczytaniu całego topa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 nick masochista był sytuacyjnym takim jednodniowym nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 lucyfer podobnie tylko dłużej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Na tym nicku przebywałem przeszło rok czasu i nie zamieniałem go na żaden inny.Miałem w profilu 38 tysiecy postów.Teraz już posty nie odgrywają roli więc troche tych nicków sytuacyjnych sie nazbierało:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- chodzi Ci o stan cywilny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 dla zabawy i oślą pałą byłem niedawno:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry miałem swój temat ,gdzie przebywało kilkanaście osób.Niestety rozmyło sie i żadna osoba już na cafe nie jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 No widzisz sam nick powodował salwy smiechu,nie mówiąc o konwersacji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Byli wspaniali.Do dziś utrzymuję kontakt z paroma osobami na mailu czy GG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 O tak.Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- WOW lubisz te klimaty.Coś Cię hmmmmmmmmm dręczy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 M.ry-- zgadza się.Tutaj trzeba uważać co sie mówi,gdyż może być wykorzystane przeciwko.Wiec doza tajemniczości wskazana jest tutaj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach