Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierszynowski

Po zdradzie emocjonalnej-zapomnieć...

Polecane posty

Ike, jak się wsadza nóż w plecy osobie, o której się mówi: bardzo ją kocham, to to nie ma nic wspólnego z miłością. Nawet jeśli zdradza i oszukuje. chyba sobie żartujesz:) jeśli kogoś kochasz- to nie znaczy, że jesteś pozbawiony/a negatywnych emocji

Gość psssssssssssst
wal konia!

Gość Grefel
Pojawiły się komentarze oceniające negatywnie mój plan ujawnienia zdrady, szczególnie ze strony "dziewczyny ratownika". Muszę przyznać, że nie będzie to przyjemna sytuacja, i dla mnie i dla niej, jednak określanie mojego planu wbijaniem noża w plecy to chyba przesada. Zdradzając trzeba brać pod uwagę wszelkie możliwe konsekwencje łącznie z możliwością odejścia partnera. Tak naprawdę jeszcze nie wiem jak to ujawnię, może na osobności, w domu, a może przy jej rodzicach? Cały czas się zastanawiam. Najgorsze jest to, że naprawdę ją kocham, nie chcę jej krzywdzić, chciałbym być z nią, jednak dla mnie w związku najważniejsze jest zaufanie, a tego nie da się już odbudować. Już nigdy nie będzie między nami tej beztroski, ufności, delikatności - skończyło się. Nie chcę być policjantem pilnującym każdego jej kroku. Chcę wierzyć, że jej też jest ciężko okłamywać mnie, trzymać to wszystko w tajemnicy, czasem mam wrażenie, że chce mi coś powiedzieć, jednak jak na razie nie zakończyła znajomości. Muszę zacząć myśleć o sobie i swojej przyszłości. Ludzie są stworzeni w taki sposób że szukają szczęścia w życiu. W tej chwili jestem bardzo nieszczęśliwy (jednak staram się trzymać fason). Jak się okazało, moje szczęście leży gdzie indziej, a może już minęło i nie wróci. Wytrzymam jeszcze kilka dni, może tygodni, a potem się zobaczy... Mało piszę o naszym synku, ale nie mogę w tej chwili o tym myśleć, bo strasznie mnie to przygnębia - wiem jedno, nie zostawię go i to jest najważniejsze.

Gość Dziewczyna ratownika nie zalog
Grefel, nie sądzę, aby moje posty niosły jakąś mocno negatywną ocenę. Zdziwiło mnie tylko, że przed rozwodem nie dopuszczasz w żaden sposób życia z kobietą, która cię zdradziła a po rozwodzie (bez ślubu) już tak. Jaka to różnica, czy chodzi jak zwykle o kasę? Twój plan ujawnienia zdrady, a raczej plan zemsty, w obecności rodziców czy innych osób trzecich to jakaś farsa. Nie sposób przewidzieć jakie konsekwencje( dla obu stron) może przynieść takie postępowanie, powinieneś pamiętać, że żona zawsze pozostanie matką Twojego dziecka i w Twoim, dobrze pojętym interesie, jest zakończyć ten związek z klasą. To żona powinna wyjaśnić swoim rodzicom powody rozstania bo to ona zdradziła i zdradza, nie Ty. Widzę, że masz pewne zasady, których się trzymasz, nie zmieniaj ich tylko dlatego , że zostałeś zdradzony i czujesz się nieszczęśliwy i skrzywdzony. Są takie kobiety, które to doceniają. Pozdrawiam.

Gość Brawo Grefel
Bardzo dobre rozwiązanie .Może to będzie przestroga dla innych zdradzających,ale pisz dalej ,bo jestem ciekawa jaki będzie finał.

Gość blonfenki
i co tam gościu???

Gość co z wami jest nie tak???
gdyby to facet sie z kims calowal, to bylby koniec, zjechany na maxa. jak kobieta, to wciaz nie jej wina. tez jestem kobieta I wiem,ze jak sie kocha, to sie walczy I rozmawia ze swoim facetem, a nie idzie do innego, bo zle I samotnie. pewnie,ze nie powinien jej zaniedbywac,no ale kurwa - czy baba nie ma rozumu? czy wszyscy tu uwazacie kobiety za niiedorozwiniete psychicznie,ze za nic nie ponosza winy??