Gość bigmoth Napisano Sierpień 17, 2018 Jestem z Krakowa i szukałem dobrej szkoły językowej. Trafiłem na tę ofertę: http://www.rapsa.pl/dlaczego-warto-przerobic-kurs-angielskiego/ i stwierdziłem "a co mi tam, dam im szansę". To była naprawdę dobra decyzja. :D Polecam wszystkim, którzy chcą się rozwijać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jabska Napisano Sierpień 24, 2018 bardzo chwalę pi school i nauka w tej szkole jest pomocna! także polecam bo warto. efekty są! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafalka Napisano Sierpień 25, 2018 ja jestem zadowolona z Pi School - bardzo fajna szkoła, dobrze uczą i z pomysłem! można na prawdę wiele się nauczyć! świetna opcja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Polecam TFLS. Genialna atmosfera, super ludzie i przede wszystkim pani prowadząca. Produktywne, owocne zajęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akkana Napisano Wrzesień 14, 2018 Ja jestem zadowolona z kursu w Pi School -intensywnie, konkretnie i rzeczowo. Można sie z nimi nauczyć języka angielskiego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 powiem tak. Pracowałem w Polsce za marne grosze, kumpel załatwił mi prace za 9000zł miesięcznie ale angielskiego nie znałem i sie bałem jechać bo wiecie jak to w pracy jest, żona kupiła mi kurs z tej strony https://leadn.pl/p_uri/PnWjgqpZzmQrR014JAOa/e5kqy7h/?parametr= szczerze nauczyłem sie mówić komunikatywnie w 7 dni ale naprawdę zapieprzałem bardzo dobry kurs polecam oczywiście w pracy było ok i sobie dałem rady co ułatwiło mi to życie i miej stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jankoM Napisano Październik 11, 2018 Ja nauczyłem się na zajęciach w Berlitz więcej niż przez kilka lat edukacji na studiach. Teraz w końcu się czuję pewnie rozmawiając po angielsku z klientami :) Na skuteczność składa się nie tylko kadra, ale odpowiednio dobrany i rozłożony materiał. Człowiek nie czuje presji i przyswaja wiedzę w swoim tempie, które ostatecznie okazuje się szybsze niż można się było spodziewać! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2018 Polecam TFLS. Rewelacyjna szkoła, zdecydowanie najlepsza w Warszawie. Prócz komfortowych warunków, położenia w samym centrum miasta i profesjonalnej obsługi należy przede wszystkim podkreślić wysoki poziom nauczania. Zajęcia z native'ami - rewelacja, polscy lektorzy też są super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 A może zamiast kursu lepiej zrobić sobie specjalizacje z filologii języka angielskiego ? Ja w zeszłym roku w Nova CE w Bydgoszczy zapisałam się na taki kierunek, choć mój angielski był naprawdę słaby. Ale dzięki małej grupie i świetnej nauczycielce, która ma indywidualne podejście do każdego zdobyłam pewność siebie i podszkoliłam język. Oczywiście do tego dochodzi systematyczność, bo bez tego nic się nie zdziała. Ale takie połączenie nauki w szkole i domu jest świetne, bo w szkole ma się wykwalifikowanego nauczyciela i można zapytać zawsze o wszystko, a w domu można ćwiczyć zdobytą wiedzę na zajęciach. :) Cieszę się z podjętej decyzji, gdyż rozwinęłam interesujące mnie zagadnienia, a do tego poprawnie układam zdania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogusiaz Napisano Październik 29, 2018 Jak intensywny to najlepiej z lektorem tutaj https://speakingo.com/ Jest to bardzo fajna szkoła, w której nie tylko można nauczyć się podstaw języka ale też świetnie mówić. Mało która szkoła oferuje naukę mówienia. Tutaj mamy naukę z lektorem więc naprawdę sporo możemy się nauczyć tak naprawdę niewielkim kosztem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2018 Polecam TFLS. Robiłem tam kurs IELTS. Dobra placówka i przemyślany sposób nauki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2018 Ja zrobiłam sobie kurs w Norton, zdecydowanie są w tym najlepsi, początkowo umiałam tylko podstawy , a teraz porozumiewanie się po angielsku nie sprawia mi problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćfiolka Napisano Listopad 25, 2018 ja chodziłam na angielski do pi school i byłam bardzo zadowolona. Angielski był mi potrzebny w pracy do kontaktu z klientami i potrzebowałam profesjonalnej nauki. Teraz na luzie rozmawiam z klientami, nie stresuję się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ajgot Napisano Listopad 30, 2018 W Warszawie bardzo polecam Pi school. Jest to bardzo dobre centrum językowe. Sam chodząc na zajęcia uczę się dużo i szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2018 Polecam TFLS. Doskonała obsługa klienta i szybkie dobranie kursu do moich potrzeb. Zajęcia są fantastyczne, bardzo ciekawe i zabawne. Jeszcze raz polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiola Napisano Grudzień 9, 2018 Ja polecam Norton, świetne podejście do uczącego się, kładą duży nacisk na porozumiewanie się, co według mnie jest najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renata Napisano Grudzień 21, 2018 Dobrze mi się sprawdził przy angielskim kurs http://smart-language.pl/. Uzupełniłam nim zajęcia dla początkujących w szkole językowej i przyznam, że bardzo dobry. Najlepsze wyniki uzyskałam w grupie i prawdopodobnie jadę na wolontariat na początku nowego roku do UK. Nie boję się w ogóle mówić, chociaż wiem o brakach. Jak się boisz mówić to jest metoda idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Styczeń 3, 2019 Ja chodzę do TFLS i jestem zadowolona. Wysoki poziom kształcenia. Lektorzy bardzo kompetentni i sympatyczni, mobilizują do nauki. Luźna atmosfera, małe grupy, polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwia Napisano Styczeń 9, 2019 Polecam English Institute w Łodzi - metoda callana, którą głównie wykorzystują świetnie się sprawdza, dzięki czemu szybko można zauważyć efekty. Do tego sami wykładowcy są bardzo sympatyczni. polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angielski Napisano Styczeń 24, 2019 Hej, Ja zapisałem dziecko na naukę języka angielskie przez sztukę w Opolu (www.angielskiprzezsztuke.pl) i efekty są bardzo zadowalające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linka Napisano Styczeń 31, 2019 Polecam naukę w szkole TFLS. Świetna placówka, bardzo miła obsługa i przede wszystkim ciekawie prowadzone zajęcia, nie ma nudy - właśnie tego oczekiwałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Messa 0 Napisano Luty 17, 2019 Uczyłam się jezyka angielskiego w Pi School w Warszawie i myślę ze to wlaśnie dzięki tym zajeciom bez problemu zdałam egzaminy! szkoła jest na prawdę bardzo fajna! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kredka Napisano Luty 25, 2019 Bardzo odpowiada mi sposób nauczania w TFLS, profesjonalni lektorzy, pełni energii, luźna atmosfera - to wszystko sprawia, że chodzę na lekcje z przyjemnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaffa Napisano Marzec 11, 2019 Ja próbowałam w domu ale jednak nie mam takiej mobilizacji do nauki języka obcego. A jednak trzeba przysiąść. Dlatego stwierdziłam, że najlepsze rezultaty osiągnę jednak na zajęciach grupowych - będzie to niezła motywacja. Świetnie mi się uczyło w Pi School. Polecam tą szkołę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mczay123 Napisano Kwiecień 10, 2019 Ciekawym rozwiązaniem jest Tutlo. To platforma oferująca naukę zdalną. Nauczyciele (czy też native speakerzy) są do naszej dyspozycji od godziny 7:00 do 22:00. To co wyróżnia ta platformę to fakt, że lekcje nie przepadają, tylko jeśli je się pominie, przechodzą na kolejny okres rozliczeniowy (mało tego, nie ma potrzeby wcześniejszego umawiania się na zajęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Kwiecień 14, 2019 a ja ucze sie z tutlo i rowniez polecam. maja swoja platforme na ktora sie logujemy i mamy do dyspozycji lektora. uczymy sie wtedy kiedy chcemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laura Napisano Kwiecień 15, 2019 Jeżeli intensywny kurs języka angielskiego to tylko w English institute w Łodzi. Angielski 4 razy szybkiej metodą Callana. Sama korzystam i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lombo Napisano Kwiecień 20, 2019 W Warszawie jest wiele szkół, ale tak na prawdę najfajniej i najwięcej wyciągałam ze szkoły Pi School - fajne zajęcia, ciekawe lekcje. Widać że się znają na nauczaniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pablo Napisano Kwiecień 28, 2019 Polecam naukę w TFLS. Zajęcia są różnorodne, kreatywnie przygotowane i tempo jest naprawdę intensywne. Lektorka jest cierpliwa, ma wysokie kompetencje i ogromną wiedzę. Polecam jeszcze raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king of death 666 0 Napisano Kwiecień 28, 2019 Ja tam w Polsce zostaje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach