Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewieciomiesieczniak i ciaza

mam male dziecko i jestem znow w ciazy

Polecane posty

szok!!!!!!!!!!!!!!!co dalej?

Gość a co ma byc
bedziesz miala 2 brzdace ;) gratuluje, a jak nie chcialas to trzeba było sie zabezpieczyc

Gość a co ma byc
ja mam 7-tygodniowa corke i nie wyobrazam sobie kolejnego dziecka wczesniej niz za 2 lata. z drugiej strony jak urodzisz, odchwadz i bedzie z glowy, nie bedziesz musiała "wracac" do pieluch

Gość buuhhhaaaahha
autorka nieco ze szybka to i glupia i pewnie niewie co to antykoncepcja

wiem co to antykoncepcja tylko chwilowo nie moge stosowac hormonow wiec zostaly prezerwatywy i akurat bach.................. myslelismy o nastepnym dziecku ale za jakis rok 1,5 jak znalazlabym prace bo 4 osoby z jednej pensji ciezko utrzymac ehhhhhhhhhhh zycie

super i gratuluje, dasz rade, nie martw sie , zrobilas najlepiej, wlasnie tak, za jednym ciosem dwoje dzieci i masz z glowy, wszystko prawie w tym samym czasie , a potem odpczniesz i lepiej ,ze dwojka , to sie beda razem bawic, bo jedno to zawsze absorbuje rodzicow. Ja zaluje, ze tak nie zrobilam, ale dzisiaj moj jedynak ma 10 lat i nie wyobrazam sobie juz nigdy wiecej byc w ciazy i przezywac ten caly film od poczatku. Trzymaj sie , dasz rade , serdecznie pozdrawiam i powodzenia

Gość anetkaodpowiada
Eh współczuje!!!!!!!!!!!

Gość bedzie dobrze :)
zobaczysz, jeszcze bedziesz dziękowała losowi za to że tak szybko pojawi się drugi bobas ;) takie 3-4 latki juz zajmą sie sobą i bedziesz miała troche wiecej czasu na cokolwiek i nie bedziesz ciagle sluchac marudzenia ze dziecko nie ma co robic i mu się nudzi ;) finansowo tez dacie radę. ubranka zostaną po starszym dziecku, nie zdazą sie zniszczyc czy "zakurzyc" ;) w szkole książki tez bedzie mialo jedno po drugim... ;) głowa do gory i gratulacje :) moja znajoma urodziła jedną dzidzie w styczniu a kolejną... w grudniu tego samego roku ;) ciężko było ale teraz jest juz super :)

Gość olivia dunham
beatka dopisz sobie w stopce "inteligencja nie grzesze"

Gość a co ma byc
dacie rade, juz teraz nie ma innego wyjscia. Trochę ciezko z 2 tak małych dzieci, ale z drugiejs strony juz bedziesz miala dwoje, odchowasz troche, poslesz do przedszkola i pojdziesz do pracy Ja jak pisalam wyzej, nie planuje przez najblizsze 2 lata, ale co zycie przyneisie to zobaczymy...

dzieki za wsparcie tego mi potrzeba maz jeszcze nie wie nie chce informowac go przez telefon a wroci dopiero w sobote

Gość kurosava
buahaha sie nie mysli to sie ma pozniej takie problemy 21 wiek a ludzie wpadki zaliczaja ja pierdziele, to trzeba chyba jakims ulomnym byc

Ja mam prawie 5cio miesięczną córkę i też jestem w ciąży. Co prawda jest pęcherzyk, ale jeszcze nie ma serduszka i czekamy czy wszystko będzie dobrze. Zaraz mnie tu zjadą strażniczki moralności itd. a my tak po prostu chcieliśmy. Dziecko jedno po drugim póki jeszcze nie odzwyczailiśmy się od pieluch, wstawania itd. tylko, że u nas jest trochę inna sytuacja finansowa. A jak ktoś wyżej napisał, całą wyprawkę masz więc wszystko będzie dobrze:) Najgorsze będą jakieś dwa lata a potem to już poleci. Trzymam kciuki:)

kurosava a jak już mowa o edukacji (wszelakiej) to w podstawówce na lekcji historii jest jak się oznacza wieki i nie piszę się 21 tylko XXI więc może nadrób podstawową wiedzę a potem pouczaj innych:D

ech zazdroszcze Wam. Nasza coreczka ma 16 miesiecy i chcemy miec drugie dziecko, ale...Ja sobie nie wyobrazam kiedy. Chcialabym wrocic do pracy na caly etat, ale co potem znow na macierzynski i przerywac ciag? Z kolei nie chce zeby byla za duza roznica wieku. Tak zle i tak niedobrze.

Gość kurosava
;P napisalam tak by szybciej bylo, o moja edukacje sie nie martw, mam wyzsze wyksztalcenie techniczne dobrej uczelni mamusko ;*

Gość jurcysiowa
ale ci zazdroszczę chciałabym też tak mieć jak ty ja w ogóle nie mam a tak strasznie chce mieć

Widzisz kurosava jesteś świetnym przykładem, że dyplom to nie wszystko. Zresztą uważam, że ludzie z wyższym wykształceniem i dyplomami prestiżowych uczelni mają więcej taktu. Mamuśka:D

Gość Młodociana Piromankak
Witam, moja starsza córka miała 9 miesięcy jak zaszłam w drugą ciążę. Między siostrami jest 1,5 różnicy. Na początku owszem jest ciężko i to nawet bardzo. Aczkolwiek to też zależy od partnera i otoczenia. Teraz moje dziewczyny mają 6 i 7 lat i chociaż dokazują jak 5 chłopaków, to i tak nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. I fakt bawią się razem, chociaż u nich z racji na bardzo różny charakter(ek) często dochodzi do... bójek :) Ale kocham je najbardziej na świecie i wiem, że z każdym rokiem będzie nam co raz łatwiej technicznie. Autorko zamartwianie nic Ci nie da. Wszystko będzie dobrze. Życzę powodzenia :)

Gość b1eata
ja mam dwoje roznica 22miesiace i nie narzekam dzieci razem sie bawia a nawet mlodszy szybciej od corci sie uczy bo chce byc taki jak ona. bedzie dobrze

Gość mam brata starszego o 11
mam brata starszego o 11 miesiecy -i mama zawsze mowila ze z poczatku to szok ,a pozniej super .Razem do komuni ,szkoly itp...tak sie akurat zdarzylo ze jestesmy z jednego roku i mamy swietny kontakt-bedzie dobrze

dzieki dziewczyny

Zawsze jest jakiś plus- nie będziesz musiala się martwić o ciuszki, no i ze wszystkimi panującymi trendami bedziesz na bieżąco

Gość kasztanka lisieckiego
zazdroszczę i żałuję ,że ja tak nie zrobiła.teraz mam 16 latka i 4 latka .masakra.

antykoncepcje sie zna ale nie wszyscy moga faszerowac sie hormonami

powrót do pieluch ,gdy pierwsze dziecko odchowane -dramat-bardzo ciężko się przestawic.zero wspólnych tematow między rodzeństwem,zero czasu dla siebie z mężem.takze tylko pogratulowac.najgorsze 1,5 roku,a potem to z gorki.

powrót do pieluch ,gdy pierwsze dziecko odchowane -dramat-bardzo ciężko się przestawic.zero wspólnych tematow między rodzeństwem,zero czasu dla siebie z mężem.takze tylko pogratulowac.najgorsze 1,5 roku,a potem to z gorki.