Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejny typ :)

Dzis pierwsza wizyta w solarium....

Polecane posty

I kurde boje się że zrobie z siebie idiotke :D mam 24 lata i nigdy nie byłam na solarium ale mam dosyc mojej białej karnacji, słonce mnie nie opaka tylko na raka i pozniej wiadomo co jest. Przewertowałam strony i jak narazie wiem że ide na 5 minut a jak pozniej co dwa dni i na ile moge zwiekszyc? Czy umyć po sobie łóżko? czy bede musiała cos tam sama właczyc? Kompletnie sie nie znam a nie chce o wszystko pytac dziewczyn w dodatku młodszych odemnie które tam pracują, :D

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
na drugą wizyte odczekaj kilka dni i zwiększ czas o jakies 2 min lóżko one wycierają specjalnymi preparatami ale możesz po sobie przetrzec pręcznikiem papierowym bo możesz sie spocić nie bój sie spytaj je o wszystko to nie siara one od tego są żeby udzielić ci informacji i pokozac jak to działa nie tylko ty nigdy nie byłas na solarce

ja też się bałam pierwszej wizyty :D że jak tą 'klapę' zamknę to się nie otworzy potem :D dlatego za pierwszym razem miałam do połowy uchyloną :D włączasz sama tylko na start ( babka Ci powinna powiedzieć co znaczą przyciski skoro pierwszy raz jesteś ), po 5 min samo Ci się wszystko wyłączy. Możesz łóżko wytrzeć ale pracownice i tak same to robią jak wychodzi ktoś. Ja byłam tylko 2 razy. raz na 5 a potem 8 min. Dziś chcę iść na 5 :P

ty jestes klientką wchodzisz i mowisz jestem tu pierwszy raz prosze mi wszystko wytłumaczyc a łózka nie myjesz obsługa jest od tego:) ty płacisz ty wymagasz po prostu pytaj

Ok bardzo dziękuje, już jestem odważniejsza po takich wpisach. Faktycznie nie ma się czego obawiac trzeba pytac. A łózko chociaz prowizorycznie przetre jak sie mocno spoce, wiem że pracownice i tak beda dezynfekowac ale tak czy siak wypada chociaz czesciowo posprzatac po sobie :)

Gość hnfns
boszzz.. jak mozna nie umyc po sobie lozka .... zawsze dezynfekuje je po sobie chociazby po to ze jezeli [chodz przypuszczam ze nie] ja od poprzedniej osoby zlapalabym jakis łupież pstry czy cos , to zeby ktos po mnie nie zlapal. wiadomo ze te babki super dokladnie tez nie myja. wiec lepiej umyc po sobie.

I już po :) Nie takie straszne jak mi sie wydawało ;) tam gdzie byłam był facet ale przełamałam się spytałam i ok. Tylko miałąm problem ze znalezieniem guzika żeby na twarzy mi tak nie grzało i nie znalazłam :( i mnie piecze :D

Gość różana Marta
na ile minut bylas? ja tez sie wybieram pierwszy raz,a mam 30 lat:D masz jasna karnacje?

na 5 minutek :) Mam bardzo jasną karnacje wogóle nie powinnam sie opalać chyba ale cóż siła wyższa :)

W solarium gdzie ja chodze babka rozklada kazdej klientce folie i na niej sie opala dla wiekszej higieny :) pozniej po wszystkim wystarczy folie wyrzucic do kosza, babka i tak myje i dezynfekuje lozko i zaklada swieża folie.

Gość Perdone ce
dyrektore... Słońce- nie każdy może przebywać na słońcu, ponieważ nie każda skóra reaguje dobrze na słońce. Po drugie nie każdy ma czas na smażenie się na słońcu, bo np pracuje, bądź ma dziecko. Solarium moze nie jest zdrowe zresztą tak jak słonce, ale zaoszczędza czasu, szarpnie portfel ale efekty są równomierne a po słońcu niestety nie. Tyle na ten temat.