Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikka26

Co robić żeby się nie zakochać przez seks??

Polecane posty

Gość kasiunka....
nie znam go już rok ale 1 raz był w tą sobote :))) kurcze teraz tylko o tym myśle jak nastolatka a jestem dijrzałą juz kobietą po przejsciach :-(tak bardzo sie boje angażować ,ale to jest jak bomba nigdy wczesnie czegos takiego nie czułam :-)

Gość tiojaa
kasiunka.... a on co czuje ? czy chodziło mu tylko o seks ?

Gość MonoPoligamia
Namocznik co za nick;-) Nie nie prowokowałam ani strojem ani zachowaniem;-) Było zimno więc nie mogłam być roznegliżowana;-) Nawet się specjalnie nie wysilałam ze strojem, to było jakoś w tygodniu. Faceta nawet nie widziałam wcześniej, po prostu mnie zaskoczył, no ale niektórzy faceci mają tupet!;-) On mi nie zaproponował jednorazowy numerek, tylko zapytał wprost czy chciałabym mieć młodszego kochanka na stałe;-) Nie mogę bić każdego faceta, który się do mnie przystawia, bo miałabym opinię największej zadymiary w mieście;-) Jeżeli chodzi o koleżankę modelkę to ona faktycznie miała sesję zdjęciową itd ale zrezygnowała z tego, chociaż myślę, że miałaby szansę. Spoko też wiem, że jestem atrakcyjna i faceci mi mówią, że mam w sobie to "coś";-) tak więc nie mam pod tym wzgledem zaniżonej samooceny;-) Sorry, że teraz odpisuję ale brałam shower;-) Pzdr.

Gość MonoPoligamia
Tylko nie piszcie, że istnieją normalni faceci, bo ja już przestałam w to wierzyć! Wg mnie normalni faceci wyginęli razem z dinozaurami!;-) Takich sytuacji jw. miałam sporo, efekt jest taki, że już nawet do pubu nie mam ochoty czasem iść, chyba, że z wynajętym ochroniarzem;-)

Gość kasiunka....
Powiedział ze bardzo mu sie podobam i podobałam juz wczesniej :) dzisiaj np: Czy bede sie z nim spotykać? kurcze czemu nie powiedzial wczesniej !!! nieraz sie spotykalismy tak po kolezeńsku było wiele okazji,a tu nagle taka bomba.Ja mam 37 on 46 lat nie jestesmy dziecmi aj nie pojmuje tego....... Boje sie tylko ze moze ma jakies problemy i ja jestem lekarstwem ,duzo wiemy o sobie wiadomo każdy ma jakis problem ! ale ja chyba zaczynam sie angażować Hemia jest aż zabardzo i z nieg i mojej strony ,Poradzcie co robić czy mam spróbować?

Gość kasiunka....
mam totalny mętlik w głowie a żyło mi sie do soboty spokojnie ale samotnie ,a teraz jak bym w Krainie Czarów sie znalazła :-)

Gość kasiunka....
tiojaa odnosnie sexsu to nie wiem jak to opisac ! robi wszystko żeby mi bylo jak najlepiej az mi głupio,nie ma być jemu dobze tylko mi :-P nigdy żaden facet nie poswięcał mi tyle uwagi :-)

Gość zaspawać właz
szambo nie wypłynie

Gość MonoPoligamia
DeMorai bez urazy ale zachowujesz się jak idiota! Idę oglądać film, a ty możesz sobie zawiązać na supeł!;-)

Gość żadna
No oooooooooo nic nie można zrobić, a jak jesteś oddany na pastwę namiętności to masz dość, dość wszystkiego............

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/