Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalaCalineczka

Nie cierpie narzeczonej mojejgo brata!!!

Polecane posty

Jest jak w tytule!! Żałuje ze moj brat ma taka narzeczona. Zawsze myslalam ze bedzie to moja przyjaciolka (tymbardziej ze moja szwagierka, siostra meza jest okropna, ani ja ani maz nie utzrymujemy z nia kmontaktu, w przezszlosci zrobila mi wiele przykrosci). Niestety widze ze z drugiej strony bedzie podobnie. Kiedy sie spotykamy ona prawie wogole sie do mnie nie odzywa, smieje sie z tego co mowie, nigdy nas nie zaprasza do nich (mimo ze ja ich zapraszalam, nie raz zostali na noc). Udaje bardzo madra bo studiuje 3 kieunki i pracuje (w firmie rodziców) a tak naprawde nie nadaje sie do zycia. Nie chce miec dzieci a jest juz prawie przeterminowana, ma 26 lat, nic nie robi w domu, tylko moj brat. A jemu to chyba odpowiada bo jest bardzo za nia. Ostatnio nawet moj synek nie mogl do nich przyjechac na noc, bo paniusia stwierdzila, ze oni caly tydzien pracuja i weekend jest dla nich!!! A moj brat oczywiscie nic!!!!! I musialam tlumaczyc dziecku dlaczego nie moze przyjechac do wujka. Zawsze patrzy na mnie z wyzszoscia, wyglada jak barbie, zawsze wytapetowana, ciuchy niewiadomo za ile, za ktore czesto placi moj brat. I te jej teksty... "ja kupuje tylko w zarze... Ja uzywam tylko takich kosmetykow, chodze na takie zbiegi..." Tylko potrafi sie chwalic, co ma, za ile, gdzie to nie byla z moim bratem. On tez sie zmienil. Nasze kontakty utrzymuja sie tylko dzieki rodzicom. I jak tu lubic taka szamte!!!!!

"jest juz prawie przeterminowana, ma 26 lat," :O Nie dziwię się, że dziewczyna się z ciebie śmieje, jesteś totalnie pusta :O I zamjmij się swoim życiem, a nie ustalaniem jej, kiedy ma dziecko urodzić:O🖐️

"Ostatnio nawet moj synek nie mogl do nich przyjechac na noc, bo paniusia stwierdzila, ze oni caly tydzien pracuja i weekend jest dla nich!!!" Jak jest taka zła, to po co tam chcesz dziecko wysłać i w dodatku na chama? Dziwisz się, że woli spędzić weekend z mężem, niż z bachorem tak wścibskiej i dennej osoby :O

Gość do Calineczki
ja tez mam podobna bratowa :( taki pasozyt rodzinny wiem, ze kiedys los sie odwroci i bedzie inaczej, dlatego mnie ona nic nie obchodzi, nie utrzymuje z nia kontaktow, mam swoje zycie

Gość bernardetta
Wez idz spusc cisnienie! Ta dziewczyna moze byc jaka sobie chce, nawet zarozumiala, a tobie nic do tego, ty sie z nia nie zenisz, tylko twoj brat, to on ma byc szczesliwy,a wydaje sie ze jest. I pamietaj, zadna kobieta nie odciagnie faceta od rodziny, jezeli jemu na rodzinie naprawde zalezy, jak on sie z wami nie kontaktuje, to dlatego,ze nie ma potrzeby.

Gość autorko zazdrość cię
zżera, siedzisz z dzieckiem w chacie i jeszcze na siłę dzieciaka chcesz do nich wysyłać. Zazdrościsz jej po prostu. A o głupocie twej to nawet nie wspomnę. 26 lat i przeterminowana? buhahah, zreszta co to za słowo? Ty pewnie w wieku 16 lat dałaś dupy!

"jak on sie z wami nie kontaktuje, to dlatego,ze nie ma potrzeby." No coś Ty, pewnie żona przywiązuje go do kaloryfera w domu, aby utrudnić kontakt z uroczą siostrą:classic_cool:

"Udaje bardzo madra bo studiuje 3 kierunki i pracuje" Jesteś pewna, że UDAJE mądrą? A ty ile kierunków masz skończonych?

Bazinka "Udaje bardzo madra bo studiuje 3 kierunki i pracuje" Jesteś pewna, że UDAJE mądrą? A ty ile kierunków masz skończonych? W prawo w lewo i jasna choroba zatrzymała się na rondzie:D

Hehehehe... Bazinka dajesz nieźle. Podobało mi się to, co pisałaś do ostatniego tematu.. Wg Ciebie wyznacznikiem mądrości są ukończone kierunki i fakultety?

Bydle_cholerne Tak, sądzę, że jeżeli ktoś godzi studiowanie trzech kierunków z pracą, to jest mądry🖐️

Gość afdsgfgdgfga
A ja się z dziewczynami mojego brata świetnie dogadywałam. Teraz czekam aż przyprowadzi następną. :D

Gość afdsgfgdgfga
No zależy jeszcze jakie to studia i praca. Jeśli dziewczyna pracuje u rodziców to może się nie napracować... Ale kto wie?

afdsgfgdgfga Zależy jakie studia i praca? A na jakich trzech kierunkach i w jakiej pracy wg ciebie głupia osoba by sobie poradziła :classic_cool: bardzo mnie to ciekawi.

Gość ksdjkmmm
Autorko, ale z ciebie wstretny babsztyl. Dobrze, ze ty zdazylas urodzic zanim sie "przeterminowalas" hahahaha. Pewnie zazdroscisz dziewczynie, ze ma pieniadze i stac ja na dobre ciuchy i kosmetyki. Dobrze, ze twoj brat jest za nia, biedna dziewczyna miec taka wredna szwagierke. I jak masz dzieci to sama je wychowauj a nie ma chama komus podrzucasz.

ksdjkmmm Też współczuję tej biednej "przeterminowanej" dziewczynie, która "udaje mądrą;)

a tak sobie jeszcze pozwolę... chronologicznie to ułożę... stolarz, elektryk, tynkarz, kierowca, operator wszystkich rodzajów wózków samobieżnych, sprzedawca, kierownik sklepu, dyrektor firmy handlowej... na każdy z wymienionych zawodów technicznych wszystkie wymagane przez prawo dokumenty. wykształcenie: 8 klas podstawówki. Można??;) I co? Głupi jestem?:D:D:D:D

A dlaczego Ty im chcesz dziecko podrzucac? dla niej to jest przepraszam za wyrazenie obcy bachor i musisz to uszanowac. mnie siostry meza tey nachodza z dziecmi i mam juz tego dosyc

Gość ŚwinkaPeppa
Rozumiem autorkę tematu. Nie dziwię się, że jej nie cierpisz. To przykre jak ktoś jest ślepo zakochany jak Twój brat w dziewczynie która zwyczajnie go skubie...