Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

ile miałyscie lat rodząc pierwsze dzieco??

Polecane posty

Gość odfhospxkv
mialam 26 lat i 2 m-ce, poki co drugiego dziecka nie planuje bo mam teraz 27 lat a corcia rok

Gość same 20 latki
Scarlet skoro nie priorytet to po co brałaś slub w ciąży?? :) Trzeba było dać sobie w ogóle spokój to mnie najbardziej rozwala, nie trzeba slubu do planowania ciąży no to idac dalej po prostu go nie biorę a nie z brzuchem, w białej sukni i welonem ( nie rzadko) przed ołtarzem :):):) masakra :)

To że nie priorytet, to nie znaczy, że jestem wrogiem ślubów. Długo się zastanawiałam nad kwestią ślubu i wiele czynników złożyło się na moją decyzję. A że byłam już w 5 miesiącu ciąży? Tyle czasu mi zeszło na zastanawianie się :P Nadal nie rozumiem Twojego toku myślenia. Ja rozumiem, że gorszy/ zniesmacza Cię dziewczyna z brzuchem przed ślubem, że jesteś tradycjonalistką i wszystko musi być po kolei (najpierw ślub w kościele, po 9 miesiącach dziecko). Ale ludzie są różni. Więc odpowiadając na pytanie" po co ślub" - zależało na tym mojemu facetowi, który z czasem przekonał mnie - zajęło mu to dwa lata. Po jakimś czasie sama stwierdziłam, że ułatwia to sprawy papierkowe (urzędy itd). Ale nie miałam welonu ani białej sukni symbolizującej moją czystość i niewinność :P Dla mnie najważniejszy jest ślub, który składa się drugiej osobie i ten powinien być na pierwszym miejscu. Reszta to tylko formalność.

Gość b1eata
23 i 25 moze po 30 fundne sobie jeszcze jedno. u nas w okolicy wiekszosc rodzi w przedziale 18-21wpadki a pozniej to po 30

Gość pierwsza córka
w wieku 22lat,druga w wieku 30

Gość gooomis
26 lat - i uważam że to idealny wiek :) nie za późno nie za wcześnie tak w sam raze ;)

Gość brytanka
ja maiałam 45

Gość koteczeeeek
Miałam 34 lata i 2 miesiące - w samą porę :)

Gość ja mialam 52
...

Gość skoro jeszcze miesiączkujesz
to możesz...teraz ludzie co raz dłużej żyją :-)

Gość matka polska
a ja miałam 39,5 i uważam, że to idealny wiek na bycie matką