Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloneinthedarkininnerspace

Nigdy nie byłem w związku, bo boję się kobiet, szczególnie tych ładnych

Polecane posty

Gość moze nie gardze
ale jakos nieszczegolnie przepadam za ludzmi ach te cudowne czasy wspolczesne :classic_cool:

"Za bardzo lubicie gardzić innymi osobami." Użytkowniku pamiętaj: Nie zgadzając się z kimś na kafe - gardzisz nim! ROTFL

Gość były prawik
Wiecie no trudno żebym nie znając was wiedział co z wami jest "nie tak" że nigdy nie byliście z kobietą bo to kwestia indywidualna . Moje posty odnoszą się w "domyśle" do ludzi o podobnych sytuacjach co miałem ja czyli odtrącaniu potencjalnej kobiety poprzez mrukowatość bo z góry zakładałem że mi się nie uda ..i owszem po części mi się nie udało bo związek nie przetrwał ,ale za to jestem bogatszy o pewne doświadczenia , które wykorzystam w przyszłości.

Gość rihanna o na naLL
hahhahahhaha bogaty ?bogactwo nie ma tu nic do rzeczy to tylko twoja pewnosc siebie to jak nie jestes pewny to idz na impreze i chociarz napij sie i poudawaj cwaniaka -slyszysz????? poudawaj byc aktorem i zobaczysz poderwiesz kilka lasek i w koncu trafisz bo bedziesz mial juz odwage i wprawe w podtrywaniu i idz do psychologa zamiast pic wiecej zarobisz na tym przykro mi ze jestes w takiej sytuacji

Gość ja sie tam pogodzilem
jedynie co to smiesza mnie te wszystkie rady odnosnie zmiany :classic_cool:

Gość pewien prawik
"Czemu jęczą tutaj zamiast robić coś w tym kierunku, albo pogodzić się ze swym losem i dożywotnim prawictwem?" A dlaczego nie? :classic_cool: w większości jesteśmy brzydcy i dlatego kobiety nas odrzuciły. W sumie jest to naturalne i zrozumiałe. Ale naturalne i zrozumiałe powinno być też to, że odrzucenie powoduje frustracje i nienawiść, którą właśnie tu możemy wylewać :classic_cool:

Gość IMO13850
były prawik "Wiecie no trudno żebym nie znając was wiedział co z wami jest "nie tak" że nigdy nie byliście z kobietą bo to kwestia indywidualna ." były prawik "Bo prawiki żyją pewnymi prawikowymi stereotypami i prawidłami....oni już wiedzą teoretycznie wszystko bo usłyszeli, przeczytali, sami natomiast nic nie przeżyli w kontaktach damsko-męskich i pie**olą teoretyczne głupoty." Coś mi tu nie gra...

Gość Adad
Dnia ‎07‎.‎08‎.‎2011 o 18:48, Darker napisał:

"A zapytam z ciekawości, dlaczego faceci tak strasznie brzydzą się samotnych matek?" Nikt się nikogo nie brzydzi.

Samotna matka jest ok. O ile nie wychowuje dziecka. Co niejako się wyklucza.