Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iganatka

Niechciane ulotki w skrzynce

Polecane posty

jak sie pozbyc neichcianych ulotek, reklam, gazet, ktorymi jest wciaz zasmiecana moja skrzynka? czy to legalne, jest jakis sposob na to? Nie zycze sobie tych ulotek a wciaz mam ich pelna skrzynke

czy mozna gdzies kupic cos do prztwiedzenia na skrzynce z napisem by nie wrzucano ulotek? I gdzie mozna to kupic?

Gość o boże
czy te ulotki cię gryzą w rękę jak ją otwierasz?wyrzucasz i tyle a nóż coś cię zaciekawi albo twojego sąsiada.nasz naród jest beznadziejny, same marudy

tak, wkurwiaja mnie bo jets ich pelno, sa tez gazety i inne.....,mam przez to pelno smieci. Mam prawo ich sobie nie zyczyc. Owszem pisze na kartce i ja przyklejam do skrzynki, ale odrywa sie. Dlatego chcialam zapytac gdzie mozna kupic jakas tabliczke ktora mozna przytwierdzic trwale do skrzynki by nie odpadla

Gość spokojnie dasz rade
ja tam zawsze zostawiam na parapecie obok skrzynek

ja mieszkam w domku, i nie mam sie ich jak pozbyc, chyba ze je wyrzuce na ulice, wtedy zasmecaja chodnik....Przyklejam bez przerwy kartki by niewrzucali, jestem juz wsciekla, bo jak otwieram skrzynke po neisprawdzaniu kilka dni ti wysupuja sie tony ulotek i gazet

haha placa ulotkowiczom za to by zasmiecali moja skrzynke? To ty jestes pinda, nie obrazaj ludzi. Niech zarabiaja gdzie indziej, ja mam pelne prawo nie zyczyc sobie ulotek, im placa za to bym ja miala pelno niechcianej makulatury w skrzynce, niech sie odpieprza od mojej skrzynki

wszyscy mają skrzynki i otrzymują gazetki reklamowe i nie drą ryja na forum jak ty , tępa zdziro ja też mam dom i mam skrzynkę i otrzymuję gazetki i z tego powodu nie wymądrzam sie bo rozumiem że oni zarabiają a jak ci sie nie podoba to wyrzuć jak ja nienawidze takich babsztylów co tylko widzą czubek swojego nosa i gardzą innymi

Ja nakleilam taka naklejka o zakazie wrzucania reklam. Tez mnie to draznilo, bo te ulotki i gazetki doslownie wypadaly ze skrzynki. Nie rozumiem argumentu, ze ktos zarabia, przeciez nikt tej osobie tego nie broni robic. To tak jak z ulotkami na ulicy, jeden wezmie, a drugi odwroci glowe udajac, ze nie widzi.

To ty jestes tepa i chamska na dodatek, naucz sie kultury... Niech zarabiaja ale nie moim kosztem, ja nie chce tych ulotek i mam do tego prawo. I nie jestem ani zarozumiala ani pusta, po prostu nie chce miec zasmiecanej skrzynki.

A gdzie ja obrazilam ludzi roznoszacych ulotki? Przykleje znow karte, czy u Ciebie skutkuje jak przyjkleilas kartke, przestali wrzucac? A co do ulotek wciskanych na sile na ulicy to tez jest to wkurzajace, bo takie nachalne

Pomogla kartka. Co prawda czasem wciaz sie zdarzaja ulotki, ale jest ich znacznie mniej, ogolnie juz nie narzekam.

Mam i tak problem ze smeiciami , jeszce mam miec dodatkowo problem z tonami makulatury?

Ja kupilam taki papier co sie nakleja i na nim markerem napisalam by nie wrzucac reklam i przykleilam na skrzynke. Nie odpada i dobrze sie trzyma.

Idz do sklepu papierniczego i zapytaj o taki papier-naklejke, sa rozne kolory i mozna po tym pisac. Wytniesz z tego kawalek, napiszesz i przkleisz i bedzie ok.

Ewelina Ewa bardzo dziekuje, tak zrobie :) mam nadzieje ze tak jak u Ciebie poskutkuje

Gość ssssssssssr3r43wer
przed drzwiami wejściowymi do klatki schodowej jest skrzynka do której wrzuca się owe ulotki. tam jest ich miejsce a skrzynki pocztowe sa na pocztę a nie smieci!!!!

Gość marcin84w
jak miałem 16 lat to pracowałem jako ulotkarz.Szef kazał wrzucać ulotki do skrzynek i nieważne czy ktoś miał napisane zakaz ulotek. Potem chodził po klatkach i kontrolował. Wiem że wielu osobom to nie pasowało ale to nie oni mi płacili. Wtedy nie miałem szans na inną pracę.

A jak sie mieszka w domku to zasmiecaja skrzynke, wsrod tych ulotek ciezko znalezc list. Tak nie moze byc, to jest niezgodne z prawem. A ten Twoj szef dzialal niezgodnei z prawem. Bedzie wisiec kartka na mojej skrzynce, jesli mimo to nadal beda ulotki, to poszczgolne instytucje ktore je wrzucaja odpowiedza za to, nie zostawie tego tak. Co do pracy to nie byla twoja wina, lecz wylacznie tego szefa, ty zarabiales, to szef nie bral pod uwage praw innych

Gość marcin84w
to jest legalne niestety,ale byłbym wdzięczny gdyby ktoś oklepał maskę temu szefowi bo kawał z niego oszusta i wyzyskiwacza

Marcin, to jest legalne? Nawet jak ktos ma napisane na skrzynce ze nie chce zadnych ulotek? Przeciez kazdy ma prawo nie zyczyc sobie...a skrzynka jest na listy. A co robia z tymi plachtami, wieszaja je na blokach, na oknach i ludzie sa odcieci od swiatla. tez legalne? Ten kraj jest wbrew czlowiekowi

Gość studenciarka
a jesli jakis student zarabia w ten sposob ? wstydz sie!!! nic ci sie nie stanie jak wyrzucisz te ulotki na makulature. zapomnial wol jak cieleciem byl :\