Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iganatka

Niechciane ulotki w skrzynce

Polecane posty

Mówię o ogólnopolskich radiach Zet i Rmf. Puszczają muzyke na jedno kopyto, nie liczą się ze słuchaczami. Nie każdy to ich umpa rumpa srumpa musi lubić. Nie dopuszczają innej muzyki wogóle. A sa ludzie ktorzy lubia spokojniejsza muzyke, country itp. Nie licza sie z nikim!

Wspolczuje :( U nas wkladali do skrzynek pocztowych regulamin mieszkanca,tam jest cos o halasach powodowanych przez zwierzeta domowe.Kocham zwierzeta i od kiedy zaczełam ''wojne'',jakos sie poprawili.Pies nie zostaje juz sam na całe dnie.Biedak wył i rozpaczal w samotnosci,w ciemosci. Ci idioci uwazaja,ze kochaja zwierzeta,załosne.

Iganatka ,haha,usmiałam sie :) Ja tez bym wycieła dziure :D A radia nie mam.Slucham płyt,nie tej papki,ktora puszczaja wg swoich marnych gustów.

Gość Ulotki
Ludzie troche tolerancji. No jak takiemu psu wytłumaczyć? Może odrazu go uśpić bo przeszkadza ? Jesteście z tych osób co sie burzą jak dziecko w autobusie zapłacze. Zycze wam żebyście troche poznali życie i byli mniej egoistyczni. A najlepiej kupcie sobie bezludną wyspe i tam bendziecie mieli świenty spokój. A nie przepraszam śpiew ptaków i szum morza będzie za głośny!

Kiki to zalezy od kultury ludzi. Bo wedle prawa polskiego od 6 rano do 22 pies ma prawo ujadac, chyba ze trafi sie fajny policjant i bedzie ingerował poza pzrepisami kulturalna rozmowa by psa uciszyc. Ja tez lubie zwierzeta

Te radia ,stacje to dla kierowców dobre,oni nie maja wymagan moja droga :):):):):)

Gość z tym nie da się wygrać
Ja przyklejam na swojej skrzynce naklejkę "nie wrzucać ulotek i reklam", po czym już następnego dnia mogę przykleić następną, bo ktoś zrywa. Wiecie kto zrywa?? Gospodyni w bloku! Kiedyś ją mąż przyłapał jak rano szedł do pracy, a ona akurat "sprzątała". Napisaliśmy skargę, bo nie dość że babsko nie umie nawet podłogi umyć i korytarza utrzymać w czystości, jara na klatce papierosy to jeszcze zrywała nasz apel o nie wrzucanie ulotek. Pytałam nawet w adm. czy może takie naklejki są zabronione przez regulamin osiedla, ale nie są, więc ona je zrywała z własnego widzimisię. W ogóle ślę na nią skargi, ale to nic nie daje, pewnie ona daje komuś, dzięki temu ma "pracę" w której nic nie robi.

Ale w Polsce ludzi nie nauczyli kulury. Kto? Chyba rodzice. Trzeba brac przyklad z innych krajów. Uwazamy sie za lepszych od Murzynów...ale czy na pewno? A jakby tak kijem bambusowym w łeb za hałasy? hihi

Ulotki Nie zrozumiałaś To nie pies jest winien tylko ludzie, ze go nie uspokoja,to chyba jasne? Psa mozna pilnowac by nie szczekał, uczyć, rozmawiać z nim. A nie wypuszczac zlosliwie by szczekal i nawet nei zwrocic uwagi

Moi sasiedzi uwazaja sie za ludzi kulturalnych. A wiec ja im uswiadomiłam,ze sie myla.Chyba im było wstyd.

Gość ale z tego co mi wiadomo to są
to radia prywatne.

Ulotki,ty nalezysz do ludzi,ktorzy nabiora zwierzat do domu ,zamkna,jesc nie dadza,wode zabiora i sie dziwia,ze wyja z rozpaczy.Tylko bachory i bachory,jakby to usprawiedliwiało wszystko.

Ulotki To ci zycze takiego sąsiada którego pies codziennie o 6 rano bęzie robił pobudke i sczekał codziennie godzinami, ciekawe jak długo to wyrzymasz? Wtedy mów o tolerancji, jak sama cos takiego przezyjesz ok>? Przykład z szumem morza i spiewam ptaków nietrafiony, lubię przyrodę... Niecierpię zas chamstwa i wielogodzinnego ujadania psa, spróbuj sie uczyć lub robic cokolwiek w takich warunkach ok

Gość Ulotki
No a jak długo taki pies szczekał? Są sytuacje ze nie ma gdzie go zostawic a trzeba wyjechac . 7 dni jest jeszcze dopuszczalne a potem to zwykłe znencanie sie . A czy ktos kiedys pomyslal by isc i spytac dlaczego taki pies szczeka moze pomuc trzeba? Polacy to tylko marudzic potrafią i coraz czesciej widza tylko swój czubek nosa.

To co ze prywatne ale ogolnopolskie i powinni brac pod uwage gust rozych ludzi

Ulotki a ty nie wiesz,ze pies czuje i słyszy? dorosły jest jak 2 letnie dziecko ludzkie wiec zacznij moze do niego mówic a nie szczekac tutaj !

Ulotki to ty jestes nietolerancyjna, nie rozumiesz ze kazdy ma prawo do spokoju i prywatnosci, to podstawowe prawa kazdego czlowieka. Psa można uczyć, a tych sasiadow pies szczeka tez wtedy jak oni sa w domu

Szczekał codziennie kilka miesiecy. Tłumaczenie dało cos po długim czasie.A raczej zagrozenie...Teraz zostawiaja go z woda,swiatłem jesli jest juz ciemno. Siedział sam jak pisałam,biedny pies,trafił na takich bezmyslnych opiekunów.A jego spacer to 3 minuty na siusiu.Smutne.

Własnie,chodzi o to godzinne szczekanie,nie jakies tam 10minut.Poza tym szkoda mi psa.

Gość ale z tego co mi wiadomo to są
to że mają prawo puszczać to co im się żywnie podoba. najwyżej stracą słuchaczy. nie musisz tego sluchać. nikt nie każe

Inagatka,poszukam jeszcze tego tekstu...nie moge teraz trafic. Najlepsze,ze ci co hałasuja sami nie chca znosic cudzych hałasów wiec mozna im pokazac,co to znaczy ;) To dobra metoda,jesli rozmowa nie pomaga. Na razie :)

Poza tym maja największą sile przebicia, w związku z czym wykonawcy np muzyki country nie maja jak promować swoich płyt ani nie mają jak dotrzeć do słuchaczy, zamykają im drogę

Gość Ulotki
Jeśli tak wygląda z tym psem to przepraszam -sugeruje sie po prostu waszym ogólnym nastawieniem i wrażliwościa tolerancyjną.

Jesli tak jest w sklepie gdzie musze cos kupic to przy kasie ja sie dre :słucham?!?! nie słysze???ile????? i moze zrozumieja ;)

Gość sklep też jest prywatny
chyba

Nie powinno byc wogóle muzyki w sklepach. Kupuję tylko w Lidlu i Biedronie gdzie nie ma muzyki