Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iganatka

Niechciane ulotki w skrzynce

Polecane posty

Gość okokoookokokokokoko
jeszcze raz przez drzwi rzeklam chamowi,ze nie potrzebuje ,wylaze a tam w drzwiach smieci!tylko obic mu morde bo innego wyjscia nie widac.................

Ulotki Zarzucasz mi brak tolerancji? A z jakiej racji ja mam tolerować makulaturę której nie chcę w swojej skrzynce? od razu musi zarzucasz brak tolerancji, tak jakbym miała obowiązek chcieć te ulotki. Nie znasz mnie to nie oceniaj, jestem tolerancyjna, ale po prostu nie chce tych śmieci w mojej skrzynce ,tak ciężko to pojąć?

Gość okokoookokokokokoko
a ja sie pytam po co chamy 'niby ulotkowe' do drzwi dzwonicie? sprawdzacie czy ktos jest? chcecie okrasc,co?;) a kwas na ryj pasuje? :)

Gość okokoookokokokokoko
uwazajcie bo wariatów duzo i wariackie papiery maja a jak was kwasem poleja to bedziecie slepaki :) i juz nie traficie w cudzu dzwonek ;)

Ja nie chcę by mnie uszczęśliwiać na siłę wbrew mojej woli, mam prawo do prywatności a skrzynka jest założona by wrzucali do niej listy pracownicy poczty a nie przypadkowe osoby z ulicy, moja skrzynka, moje prawo do prywatności, równie dobrze dzieci mogłyby wrzucać do niej papierki po cukierkach, ulotki to też śmieci a moja skrzynka to nie kosz

Gość kikixx
trzeba dzwonic do nch,masz racje!

Gość kikixx
W Szwecji np.ludzie uwazaja na to czy ich zachowanie nie przeszkodzi innym ludziom,pytaja sie czy moga grillowac,grac itp.Burdel w Polsce powinien sie skonczyc.Bilbordy sie koncza na szczescie.Dojdziemy szybko do tego,to nic trudnego.

Gość Ulotki
Ludzie co wy tu za pierdoły opowiadacie. Widać życia nie znacie. Nie karzdy co ma firme musi być zaraz bogaty i mieć 40 lat.

kikixx Super mnie rozumiesz. W Polsce jest wszystko wbrew człowiekowi, mam nadzieję że będzie tak jak mówisz, choć np nie zauważyłam by kończyły się bilbordy, zauważyłaś to zjawisko? Warszawa jest wciąż nimi upstrzona

Gość Ulotki
Iganatka-----szanuje Twoją prywatność i myśle że większość takich jak ja też-wkońcu od naklejenia kartki masz mniej ulotek. Niestety ludzie są różni i to wszędzie. Naświetlam tylko temat bo to nie musi wcale wyglądać tak jak niektórzy tu opisują.

Gość kikixx
nie,za darmoche załozył firme,o tak!!!!widzi,ze mam antene ale sie dobija debil ze swoja tv...o nie jest to biedak ale cham!!!!!i zarobi za to ale nie kase!!!!!dosyc mamy tego bałaganu i dobijania sie do drzwi,domofon juz wylaczony to lezie taki sk....cham na góre i dzwoni jak do kolezki bo ma...smiecia!!!!!we włsasnym intereseie zakłoca spokoj,ma w d....czyjes zycie...kwasem go i ju!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kikixx
nie ale czytałam,ze jest juz walka z nimi ;) ludzie maja tego dosyc gdyby to było dziecko ale stary dziad z firmy TV ohohoooooo,o nieeenieee kochaneczku,sie wk...łam!!!

Gość debiledebile!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plachtw czasie remontu elewacji to sie moze nie czepiajcie,bo nie sa doozdoby tylko po to zeby jak cos spadnie nie PRZYPIERDOLIŁO CI W TEN PUSTY LEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kikixx
nikogo nie oblewam,to podszyw :( duren jeden!!!!

Gość kikixx
a nie ma takich debili zeby sie płacht remontowych czepiali,sam jestes jakis pustak ;o

Gość debiledebile!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CCOFNIJ SOBIE KILKA STRON I POCZYTAJ ZRZĘDO, TAKICH LUDZI JAK WY POWINNO SIE WYSYLAC WPIZDU DO DZUNGLI KURWA NIE NADAJECIE SIE DO ZYCIA Z INNYMI LUDZMI TAKIE Z WAS WREDNE SZMATLAWCE, ZYCE WAM ZEBY WASZA PRACE KTORA WYKONUJECIE TEZ TAK KIEDYS POTRAKTOWANO, KIEDY NIE BEDZIECIE MIEC NA CHLEB, A CIEBIE AUTORKO POWINNI WYSLAC W KOSMOS, BEZ MUZYKI, ULOTEK ALE ZA TO Z PŁACHTA NA MORDZIE.

Gość kikixx
To sie konczy.Na szczekajace psy-policja,to jest zakłócanie porzadku.I sadyzm:( reklamy w oknach,ja bym dziure wyciela,haha,niedoczekanie,ale to juz jest 'robione',ludzie sie zabrali,cztałam w Wysokich Obcasach, trzeba walczyc o piekne miejsca a nie upaprane brudami.Sciagajmy z zagranicy dobre przyklady a nie najgorsze,jakich tam juz nawet nie ma.Zacznijcie myslec,to nie boli.Pozdrawiam autorke.

Gość kikixx
ludzie tak nie zyja za granica tylko w polsce popaprancu jeden

Gość Ja tych reklam wgl nie czytam
zbieram i wyrzucam gdzie ich miejsce :)

Gość kikixx
ty jestes chory psychicznie? pisze ze nikt normalny sie nie czepia jesli jest remont to sa płachty,chory jestes :/

Kiki walcza z bilbordami? W jaki sposób? Ja np nie mam ochoty oglądać jakiejś dennej aktorki na bilbordzie, jest to mega nachalna i wkurzająca reklama. Co ma do powiedzienia przęcietny mieszkaniec w sprawie bilbordów, czy ktokowliek się z nim liczyy? To samo jest z radiami, i z tym co grają, nie akceptują wogóle np muzyki country nie biorąć pod uwagę że słuchacze mogą ją lubić, narzucają swój gust ludziom... ale to już inny temat i nie będę się rozwijać

Gość jfkiubipoioi
a ja nie bede sprzatac po kims,wywalam na klatke,niech sie wk..inni i cos zrobia :) i zrobili :)

Udowodniono juz,ze Polacy spowodowali wiecej wypadkow bo byli zmeczeni patrzeniem na reklamy.Inne narody nie.

Poczytaj Wysokie Obcasy,poszukaj w necie,moze przylaczymy sie do takich działan?

Kiki Pies sąsiadów znajomej ujada całe dnie, ale nic się z tym nie da zrobić, bo od 6 rano do 22 wolno, takie jest prawo w Polsce. Dzielnicowy stwierdził że pies jest od tego żeby szczekał a wstawać się powinno o 6 , żenada...I jak można wytłumaczyc psu by nie szczekał./...jego słowa

Gość radia są prywatne i mają prawo
prezentować taką muzykę jaka im się żywnie podoba. załóż sobie własne radio i wtedy puszczaj sobie country co do ulotek nie przeszkadzają mi one

Haha Kiki jakis facet wyciął dziurę i odciął głowę jakiejś aktorce na płachcie :) Dobrze zrobił, miał po ciemku wegetować? Firma od płachty oskarzyła go o znisczenie mienia, ale nawet ta aktorka z oociętym łebkiem stanęłą po jego stronie i chyba wygrał :)