Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie radę

cellulit niszczy mi modowe życie

Polecane posty

Gość dajcie radę

od kiedy skończyłam 25 lat zaatakował mnie masakryczny wręcz cellulit, co mnie dobija tym bardziej, że mam 173cm, ważę 58kg i generalnie dbam o siebie. lubię takie ciuchy, których po prostu nie mogę nosić, bo to dziadostwo mam na całej tylnej stronie ud i z przodu do kolan, więc krótsza długość odpada. macie na to jakieś sposoby? albo sposoby jak to ukryć? całe życie w rajstopkach nie mogę pomykać :/

Gość slawietta
ja mam lat 35 i tez mam celulit a wrecz pamietam ze majac 22 lata tez go mialam , tez lubie krotkie szorty i nie bardzo moge je zalozyc mimo tego iz mam zgrabne nogi , szczuple to ten celulit to masakra bylam w przedszkolu po synka pani ma lat 30 nogi szczuple jak ja i takie jedrne i zbite ze cholera ( byla ubrana w takie dzinsowe szorty - normalnie nie moglam oderwac oczu ) ja ogolnoie jestem szczupla i niska i nie wygladam na 35 lat 158 i 47 kg ale cialo mam takie luzne , galaretkowate ( wzielam sie za cwiczonka moze cos zdzialaja , wzmocnia miesnie , bo schudnac to nie nie bardzo chcialabym ) i tak jestem chuda

Gość dajcie radę
slawietta skąd wiedziałaś, że mi o szorty właśnie chodzi? ;) też tak mam, że jeżeli dziewczyna ma na sobie coś krótkiego i nie ma ani grama cellulitu nie mogę po prostu oderwać od niej wzroku. to czasem wygląda bardzo podejrzanie, ale co zrobić, zazdrość! ja też bym nie chciała już chudnąć, bo przy okazji schodzi się z piersi, ale wzmacniam tę galaretę ile mogę, a i tak za mało. więcej pływania może... Ty przynajmniej urodziłaś dziecko, więc w razie czego masz na co zrzucić winę, a ja nawet nie planuję.ech w sumie długość midi nie jest taka zła.