Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brak pomys艂u na nick help

duch?

Polecane posty

w ca艂ej Polsce by艂o pe艂no Niemc贸w ;] Musi pojawi膰 si臋 3 nagranie i w艂a艣nie dobrze by by艂o gdyby si臋 przedstawi艂a. Je偶eli chce aby艣my jej naprawd臋 uwierzyli i pomogli, powinna nam to u艂atwi膰 dowodami w sprawie ;]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
No tak, i ta kamienica jest stara.. 2 wojny.. na pewno du偶o Niemc贸w tam bylo.. Albo Niemiec pope艂ni艂 samobojstwo... kotek zdech艂... a zanim go znale藕li to troch臋 min臋艂o.. nie wiem.. A mo偶e po prostu tam zmar艂..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
No w艂a艣nie, jedna mi nawet bardzo pasowa艂a gdyby nie fakt 偶e tam jest jaki艣 o艣rodek preciw narkomani czy co艣 i nie ma sklepu z odzie偶膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafeterianka1234
haha a mo偶e Niemiec mia艂 kota, Niemiec zmar艂, a kot Go zjad艂..koty takie s膮!!

Udost臋pnij ten post

mo偶e ona by艂a w pracy i potem posz艂a zanie艣膰 ten magnetofon do kamienicy, a mo偶e tak jak jej m贸wili艣my zrobi艂a obserwacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
uwaga mam wizj臋! je艣li mia艂oby to by膰 zmontowane to mog艂oby to wygl膮da膰 tak: autorka to zacna uczennica , kt贸rej nudzi si臋 podczas wakacji. Postanowi艂a z grupa przyjaci贸艂 zabawi膰 si臋. W pomieszczeniu , w kt贸rym zostawi艂a dyktafon ju偶 kto艣 cicho siedzia艂 z laptopem. Ona czy te偶 kto艣 inny, wesz艂a jak w scenariuszu, zostawi艂a sprz臋t , wysz艂a i zamkn臋艂a reszt臋 ekipy w 艣rodku, kt贸ra wszystkim si臋 zaj臋艂a. ALE!!dla mnie nie mo偶liwo艣ci膮 by艂oby siedzenie bezczynnie w ciszy 3 h 偶eby potem na chwile zapu艣ci膰 z laptopa np. kawa艂ek jakiego艣 filmu z m臋skim g艂osem-cokolwiek, przecie偶 to by艂oby bez sensu, tym bardziej 偶e tam jest b艂oga cisza, a tak nawet oddech by艂oby s艂ycha膰. No nie wiem, dziwne to w pizdu :) Sama staram to sobie wyja艣ni膰 jako艣

Udost臋pnij ten post

kropka , mo偶e i laptopy s膮 ciche ale na pewno by艂o by s艂ycha膰 pracuj膮cy laptop no i osob臋. Mo偶e zmontowa艂a to w jakim艣 programie?

Udost臋pnij ten post

kafeterianka1234 , a mo偶e Niemiec zjad艂 kota ? i do tego nie swojego i kto艣 go zabi艂 bo kota kocha艂. Bo偶e m贸zg mi wariuje od tych teorii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Mo偶e mi ju偶 odbija ale, mi臋dzy wypowiedziami tego Niemca s艂ycha膰 co艣 jakby ko艅 sobie drepta艂. Teraz si臋 ws艂uchalam i takie co艣 wy艂apa艂am.

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie te偶 my艣la艂am 偶e wklei艂a tam kawa艂ek czego艣... Cisz臋 mog艂a sobie nagra膰... 偶aden problem, w艂a艣nie wyj艣膰 z mieszkania... p贸藕niej wr贸ci膰, wklei膰 tak aby by艂o ok tej 00:30 godziny... a p贸藕niej m贸wi艂a 偶e nie umie wyci膮膰 z tego kawa艂ka i kto艣 tam z forum wyci膮艂... Chyba Jarecky...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Nie. Niemiec nie potrafi艂 rozr贸偶ni膰 Japonczyka od Korea艅czyka. Korea艅czyk zjad艂 kota kt贸ry nale偶a艂 do Niemca. Niemiec go zabi艂. P贸藕niej mia艂 wyrzuty sumienia i go kto艣 zabi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
A mo偶e w tej kamienicy mordowali kiedy艣, mo偶e by艂o to jakie艣 "wi臋zienie", albo burdel....100 lat to kawa艂 czasu, te 艣ciany wiele widzia艂y. Mo偶e 艣ciany w w kuchni ocieka艂y krwi膮, mo偶e jaki艣 psychopata urz膮dza艂 sobie tam rze藕ni臋, mo偶e zabijano tam dzieci, mo偶e to by艂o miejsce kultu szatana, mo偶e mo偶e mo偶e mo偶e mo偶e mo偶e?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafeterianka1234
przecie偶 ja sobie jaja robi臋 i sama 艣miej臋 si臋 z niekt贸rych teorii xD dlatego napisa艂am o tym zjedzonym Niemcu ; p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Tak tak Jarecky si臋 w to niesamowicie anga偶owa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
.........kropka..... Na M艂y艅skiej 23 nazistowska organizacje mia艂a swoj膮 siedzibe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
organizacja*

Udost臋pnij ten post

no to robi si臋 coraz ciekawiej... Kingusia ty tak si臋 znasz na duchach, czy mo偶liwe jest aby straszy艂 w miejscu w kt贸rym nie zgin膮艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
noooooooooooooooooooo widzisz mo偶e mo偶e , a mo偶e to nazi艣ci! ha! :P

Udost臋pnij ten post

mo偶e Polacy dostali si臋 do tej siedziby i rozstrzelali Niemc贸w. I teraz nasz kochany duszek si臋 m艣ci.

Udost臋pnij ten post

http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_plPL271PL271&q=katowice+m%c5%82y%c5%84ska+kancelaria Dwie kancelarie na M艂y艅skiej 5, ale autorka nie wspomina艂a nic o bibliotece, kt贸ra te偶 znajduje si臋 pod tym adresem.... http://katalog.pf.pl/Katowice/M艂y艅ska-W12P5R10A-m18.html Pod nr 3 s膮 te偶 2 kancelarie. Niemniej wydaje mi si臋, 偶e to ma艂a 艣ciema- choc od wczorajszego popo艂udnia do 2 w nocy ne mog艂am si臋 oderwa膰 odczytania. Ale z drugiej strony -jak niemal kazdy- prze偶y艂am te偶 kilka dziwnych sytuacji :) Pozdrowienia dla wszystkich 艣ledz膮cych temat!

Udost臋pnij ten post

ale po co duch by mia艂 zapala膰 艣wiat艂o ,tak sobie my艣l臋 a z drugiej strony mo偶e zapala by da膰 zna膰 ,偶e trzeba czego艣 szuka膰 w tym miejscu gdzie kuchnia ,autorka powinna dobrze poszuka膰 w jakie艣 rurze,dziurze pod pod艂og膮 mo偶e co艣 wa偶nego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........kropka....
ale!!!! nie ma autorki mo偶e jest w艂a艣nie op臋tywana przez szatana, a Jarecky to nagrywa! mo偶e b臋dziemy miec filmik! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wla艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣艣snie mo偶e w nasza autork臋 wst膮pi艂y moce nieczyste i to ona ma napady , udaje kota, trzepie sie tam, m贸wi j臋zykiem szatana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Pozostaje opcja 偶e ten kot mia艂 偶ydowskich w艂a艣cicieli a Niemcowi odbi艂o i zacz膮艂 czci膰 szatana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bylam naawiedzona w domu
duchy mia艂am z nimi styczno艣膰 wywo艂a艂am ducha z siostrami u nas, i co a no pewnego dnia siedz臋 w ust臋pie i robi臋 swoje a tutaj nagle papier sam si臋 odkr臋ca i zacz膮艂 lewitowa膰 po toalecie uciek艂am moj膮 siostr臋 zaatakowa艂y lataj膮ce podpaski a kumpel zacz膮艂 szczeka膰 przyszed艂 szaman zacz膮艂 sw贸j rytua艂 ale duch podpali艂 mu w艂osy to zwia艂 w ko艅cu si臋 wkurwi艂am pojecha艂am temu duchowi od choojow i zwia艂 :P

Udost臋pnij ten post