Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brak pomys艂u na nick help

duch?

Polecane posty

Go艣膰 To ja ten niepokorny
studzienciara a okolice krasnobrodu ????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Moglabys slyszec,gdyby mowil do Ciebie. Moglabys slyszec kroki. Moglabys czuc chlod, jakby ktos rpzeszedl obok Ciebie itd. Rownie dobrze moglabys tylko widziec znaki np. jak w tym przypadku swiatlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe jak to jest
ciekawe autorka pojawi艂a si臋 kinga znik艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja ten niepokorny
ja ju偶 znikam dobranoc i pami臋taj wszystko b臋dzie oki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytam sobie od pocz膮tku
W zasadzie to do Katowic mam rzut beretem i mog艂abym z Tob膮 posiedzie膰 kt贸rej艣 nocy... Mo偶e jeszcze jacy艣 艣mia艂kowie? W grupie ra藕niej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i nasta艂a cisza
odwal si臋 od dziewczyn :P

Udost臋pnij ten post

noooo, ja wiem, 偶e to troch臋 teraz ju偶 moja pod艣wiadomo艣膰 dzia艂a, ale to by艂o kiedy艣 przytulne mieszkanko, ale jak tam dzi艣 weszli艣my to tam by艂o okropnie, tak szaro i zimno, nic tylko si臋 chcia艂am stamt膮d jak najszybciej wynie艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Ja bym ch臋tnie posz艂a bo nie mam daleko do Katowic ale obecnie jestem za granic膮.

Udost臋pnij ten post

Z jak膮艣 grupk膮 te偶 bym mog艂a p贸j艣膰. Ale do Katowic mam daleko. I to cholernie daleko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo jestem ciekawa
Autorko, je艣li tam rzeczywi艣cie jest duch to by艂 tam te偶 wcze艣niej jak ju偶 tam mieszka艂a艣. Nic ci nie zrobi艂 wi臋c teraz jakby艣 posz艂a tam ze znajomymi to mo偶e by艣cie co艣 us艂yszeli. Wcze艣niej nic nie s艂ysza艂a艣 bo ten "duch" m贸wi艂 cicho lub w og贸le nie m贸wi艂. Z drugiego nagrania s艂ycha膰 g艂o艣no i wyra藕nie twoje kroki natomiast g艂os jest bardzo cichy wi臋c nawet je艣li m贸wi艂 co艣 jak spa艂a艣 to mog艂a艣 tego nie s艂ysze膰 i si臋 nie obudzi膰.

Udost臋pnij ten post

w ka偶dym razie ja tam po艣wi臋c臋 t膮 kas臋 za lipiec i mu to zap艂ac臋, ale jutro mu zamierzam zadzwoni膰 偶e wypowiadam t膮 umow臋. Serio to nie jest tego warte. Ju偶 nawet jakby mi si臋 nic tam nie nagra艂o, to tam dziwnie b臋dzie mi mieszka膰. Zreszt膮 od pocz膮tku to mia艂o by膰 tak tylko na jaki艣 czas, no tylko my艣la艂am 偶e troch臋 d艂u偶szy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studenciarka
To ja ten niepokorny - okolice Krasnobrodu? tam sie cos dzieje?? a konkretna miejscowosc, konkretne dzialania? myslalam ze moze chodzi Ci o Izbice i ten dom, w ktorym podobno kiedys straszylo, z obrazami Matki Bozej w oknach .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytam sobie od pocz膮tku
Szkoda, ze macie daleko. W ka偶dym razie moja propozycja jest aktualna jakby co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i nasta艂a cisza
niech Jarecky i Kingusia razem przenocuj膮 w domu autorki :P ktos wie czy ta dw贸jka z Katowic :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Jarecky nie daje znaku 偶ycie ;p

Udost臋pnij ten post

Patrz臋 na Google ile jest z mojego miasta do Katowic. I wysz艂o 偶e drog膮 E40- 666km. Dziwna ta liczba ;] w艂a艣nie "bardzo jestem ciekawa" mo偶esz mie膰 racj臋. Skoro nie rusza Ciebie, a tylko zapala 艣wiat艂o w kuchni, mo偶e nie jest z艂y. Ale wiem sama 艣wiadomo艣膰, 偶e ma si臋 ducha w mieszkaniu jest dosy膰 niekomfortowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo jestem ciekawa
a przy okazji, to gdzie si臋 podziewa Jarecky? T臋skno mi ju偶 za nim:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
偶ycia*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 germancat
Ee tam w grupie to ja si臋 nie boje, wr臋cz przeciwnie taka adrenalina :P

Udost臋pnij ten post

Zawsze tak jest, jak widzia艂a艣 co艣 ciekawego/strasznego i chcesz pokaza膰 innym to ju偶 znika. Kilka takich sytuacji mia艂am ;]

Udost臋pnij ten post

Ja bym mog艂a przenocowa膰... ba艂abym sie w choler臋, ale warto! :D Ale szkoda... bo mam ponad 300 km do Katowic... wi臋c si臋 nie dostan臋 ot tak :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i nasta艂a cisza
Puzel - Wuzel to kinga jest przekonana najbardziej o duchach wiec niech w kamienicy przenocuje a Jarecky jak silny facet sie nada :P

Udost臋pnij ten post