Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komandosska

Jestem w czwatym miesiącu ciąży a on chce rozwodu

Polecane posty

Gość komandosska

Jestem z moim mężem 4 lata po ślubie ( znamy się od 8 lat ). Patrzył na mnie jak w obrazek. Wydaje mi się że byliśmy zgodnym małżeństwem. Mieliśmy problem, bo nie mogliśmy mieć dzieci. Staraliśmy się o dziecko ponad dwa lata. Pół roku temu daliśmy sobie spokój a tu BACH zaszłam w ciąże. Szczęście nasze nie miało granic. Dwa dni temu oznajmił mi, że mnie już nie kocha i nie widzi przyszłości ze mną. Dowiedziałam się z podsłuchu, że jest inna baba. Wiem, że już wszystko przepadło świat mi się zawalił, ale co robić by nie zwariować. Jestem w ciąży w czwartym miesiącu i nie mogę sobie pozwolić na imprezy, zamartwianie się i tym podobne. POMÓŻCIE

Gość komandosska
Tylko dlaczego ja tą karę odbywam :)

Gość mili vanili
vanili jeste popierdolona suka

Gość pchelka_abc
Imprezy, zamartwianie się... kobieto dbaj o siebie i o dziecko, a ten twój mężulek skończony głupek się opamięta. Nie jesteś pewna czy on kogoś ma? Podsłuch hmm może coś sobie wkręciłaś?

skoro nie chce znia byc i chce odejsc to chyba nie ma znaczernia czy kogos ma czy nie?

Gość ciocia dobra a może zła rada
Smutne co piszesz,ale musiałaś zauważyć jakieś zmiany w zachowaniu swojego męża chyba że nie chciałaś.Nikt nie odchodzi od kogoś ot tak.Widocznie przeoczyłaś ten moment kryzysowy.Nie bronię też twojego męża,bo to trzeba mieć tupet,aby zrobić to w taki momencie czy nawet podac taką informację-jednak nic nie dzieje się ot tak.

Gość malutkagrzeczniutka12
dasz rade a twoj facet do dupek...najpierw sie staral a teraz odhcodzi...w sumie ja jestem w podobnej sytuacji bo sie staramy o dzidzie dobry hm,...rok?? ale slubu jeszcze niammy dopiero we wrzesniu, mieszkamy razem i sie boje ze mi taki numer odwali ale kochana sluchaj!!! niemartw sie wiem ze latwo mowic, ale ja bylam w owiele gorszych sytuacjach i to takich gdzie doprowadzilo mnie do cpania bo moj ex mnie zdradzal i wykorzystywal...cpalam, pilam codziennie chodzilam zajebana w 3 dupy!!!! ale wyszlam na prosta tu teraz bedziesz matka!!! daj dziecku przyklad a on niech wypierdala i nawet niewaz sie mu przebaczac bo ci znowu tak odjebie sorki za wulgaryzmy ale ja miesa nieszczedze jak mowie, zaslugujesz na kogos lepszego a on co?? zamoczyl i nara?? to niech spierdala(o patrz jak sie rymlo) podaj go o wysokie alimenty i niech huj splaca to co robi a tak na marginesie to tej jego nowej dziuni sciemnilabym ze ma jakies dlugi, ze zdradza czy robi oblesne rzeczy...to szybko jej sie odwidzi a on zostanie na lodzie

Gość komandosska
Dzięki malutka poprawiłaś mi humor

a niema za co:) najgorzej ze jak bedziewsz w 9 to niebedziesz mogla pracowa itp...a masz jakies wparcie mieszkanie czy cos????? olej gnojka mowe ci!! takich rzeczy sie nierobi ej no sory ale zostawiac panne z brzuchem?? czyste kurestwo czysty kurwiarz!! bo co?? bo przytyjesz??? bo piersi urosna co za gnojek niech sie chowa a rozwod to z winy jego

Gość niewyspana przez kota:(
a on wie o ciazy?

Mamy wspólne mieszkanie, które wynajmowaliśmy, on wspaniałomyślnie chce mi je oddać swoją część przepisze na dziecko. Z pracą jest gorzej bo jestem już na zwolnieniu i dostaję świra. A wsparcie mam od rodziny ale na razie nie starcza

Gość niewyspana przez kota:(
jezu...i nic wczesniej nie zauwazylas? zadnych spoznien, smsow, potajemnych rozmow urywanych w twojej obecnosci, zadnych delegacji...itp?

noto bierz mieszkanie jego o alimenty i niech spierdala bedzie ci ciezko, ale wytrwasz...czego my kobietki bysmy niewytrwaly

Zauważyłam zmianę w jego zachowaniu. Założyłam mu podsłuch na komórce. Wiedziałam że jest inna. Na początku to było niewinne, a mąż twierdził, że to przyjaciółka. Zagroziłam mu że straci wszystko jak nie skończy tej znajomości i tak wytrzymaliśmy miesiąc, gdzie on znowu się zmienił i był taki jak dawniej ale ja się nie zmieniłam i stale coś podejrzewałam. Aż tu w niedziele usłyszałam jak mówi do swojego przyjaciela ze pojedzie do niej na poważną rozmowę i jak pójdzie po jego myśli to będzie szczęśliwy a jak nie to będzie ze mną dalej dla dziecka

Komandosska, a ja myślę, że warto, wiem to niefajnie brzmi, ale jednak powalczyć o męża. To w końcu Twój chłop, ojciec Twojego dziecka. Uczucia mijają nie tylko do żon, ale do kochanek też. Weź go, czy w ogóle całą sytuację, na przeczekanie. Bo jeżeli kiedyś było naprawdę dobrze razem, to jest się do czego odwoływać. Co innego, kiedy od początku jest byle jak, a ciąża to tylko uwypukla.

Gość wszyscy sa szczesliwi
Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Nawet na miłości można się zawieść, ale na Bogu nie! Tysiące młodych kobiet pochyliło się w życiu z powodu : porzucenia przez męża, zdrady małżeńskiej, agresji małżonka.. pogardy i bestialstwa. Jak to jest, że ten, który przed ślubem ubóstwiał swoją narzeczoną, po ślubie, po trzech, czterech latach, pomiata nią jak ubikacyjną szmatą? Przyczyna tkwi w grzechu przeciw pierwszemu przykazaniu: Nie będziesz miął innych bogów przede Mną! Kiedy ktoś słucha tego przykazania myśli sobie :zapewne: „Przecież wierzę w Boga, o co chodzi? Nie jestem szintoistą ani buddystą, ani ateistą? Tymczasem „bogiem dla niego może być uczucie miłości, stan zakochania się, ubóstwienie partnerki czy partnera. Owszem trzeba kochać, ale miłość nie jest bogiem! Kiedy ludzie się kochają, uchylają się od czystości, mówiąc: „My się kochamy, nie uważamy tego za grzech! Jeśli nie uważają współżycia za grzech, to znaczy, że lepiej :że lepiej niż Bóg wiedzą, co jest dla nich dobre, a co złe... już skądś to znamy Słychać tu echo szeptu węża z raju! Jeśli Bóg się pomylił, zakazując współżycia ludziom, którzy nie są małżonkami, a ludzie wiedzą lepiej, co im wolno a co nie, to Bóg już nie jest Bogiem. Bóg, który się myli, nie jest Bogiem! W tym momencie dwoje młodych Europejczyków o subnordyckich kształtach staje się bogami, ponieważ mówią: „Boże nie masz racji my lepiej wiemy, co jest dla nas dobre! Ty mówisz: „nie cudzołóż! My mówimy: „Kochamy się! pomyliłeś się, a my mamy rację. Skoro się pomyliłeś, to nie Ty jesteś Bogiem, tylko nasza miłość, która nas zbliża! W tym momencie dokonuje się me tyle złamanie szóstego :przykazania, ale pierwszego, którego przekroczenie eksploduje nieszczęściami. Ileż razy pytałem młodych kobiet, które płacząc mówiły mi: „Mąż mnie zdradził, bije mnie, odtrącił mnie; mówi mi, że czuje do mnie wstręt... „Czy współżyliście prze ślubem? Zawsze w takich okolicznościach jest to samo. Zawsze jest tak, że były grzechy przeciwko czystości. Często niewyznawane przy spowiedzi, przyjmowane świętokradcze Komunie święte. Czyste ubrania na kobiercu weselnym nierzadko ukrywają brudne sumienia. Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji. Po kilku latach wykrzywione, młode żony, porzucone przez: mężów, stają w świątyni w pochylonych postawach i nie wiedzą nawet, co się stało w ich życiu. Świątynie nie zawsze są miejscem nauczania, wcale nie rzadko to miejsca ogłoszeń i cenników. Stojąc więc w tłum ranią dalej swoje serca, nienawidząc się za to, że ich mężowie ich nienawidzą. Wydaje się, że ranę można uleczyć jeszcze jednym bólem, ale ranę serca można uleczyć tylko chwałą oddana Bogu. Tak też Biblia nazywa skruszone wyznawanie grzechów W księdze Jozuego jest mowa o zdobyciu Jerycha (zob. Jc:

Niclas ja walczyłam o niego około miesiąca, nie będę się już bardziej poniżać. Musiałam tak postąpić. Zobaczymy co czas pokaże, ale z mężem nie będę już nigdy szczęśliwa

pewnie, że to jest poniżające. Ale bycie singielką z dzieckiem udaje się najlepiej w serialach. W życiu oznacza ono najczęściej spadek do drugiej ligi, finansowo zwłaszcza. Dla dziecka to też ciąg przyszłych zranień, począwszy od przedszkola (bo po inne dzieci przychodzi tatuś). Oczywiście wiem, ze jest granica upokorzeń, na które człowiek się po prostu nie godzi. Sama oceń, czy ta granica rzeczywiście została już przekroczona. Bo dziecko bardzo mogłoby zbliżyć, zwłaszcza razem od początku wychowywane.

Gość looooooooo
wszyscy sa szczesliwi - nie uogólniaj, jak się ludzie kochają, to nie ma znaczenia kiedy zaczynaja uprawiać sex. komandoska, normalnie szok, jak facetom odwala, to się nie mieśli w głowie. Współczuję Ci bardzo.

Zdaję sobie z tego sprawę i boję się pytania, dlaczego inne dzieci maja tatusia a ja nie. Wiem tez że bycie singielką nie jest łatwe ale podjęłam trudną decyzję o on nawet nie stara się żeby coś zrobić to raczej nic z tego nie będzie

Gość miłoska
smutne. Masz przekur**one

Gość selka1212
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość wszyscy sa szczesliwi
to nie ja ustalam zasady tylko bóg dla naszego szczescia Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. Tarot terz jest grzechem pisze o tym w bibli jak saul został ukarany jak poszedł do wróżki

Gość pieeeeee
Czemu męczysz dziewczynę takimi tekstami

Gość matacz ,,,..,,,,
napisane jest - ze Pan Bóg kaze do 7 pokolenia - wiec miej pretensje byc moze do swojej rodziny !:) Sama też nie piszesz jaką jestes , byc moze masz w tym tez swój udział ! ze cie zostawic chce ! kto to wie , on i ty , choc Ty moze nieswiadoma tego

Gość pieeeeee
Komandoska głowa do góry