Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komandosska

Jestem w czwatym miesiącu ciąży a on chce rozwodu

Polecane posty

Gość nunkka
biedna ten ból nie minie staraj sie skupic na dziecku

Gość ktoś ktoś
przede wszystkim nie wierz w to, że ponosisz jakąś karę za współżycie przed ślubem. Ja nie współżyłam, a mąż też zdradził i odszedł.

Gość pan dobra radaaaaaaaaa
Pamiętaj nie zamykać się w czterech ścianach, bo wtedy zwariujesz

Gość To pierwsza rzecz
To pierwsza rzecz bardzo ważna. Nie siedź w domu sama! Nigdy! Szczególnie nie w piątek, sobotę wieczór. Uruchom swoja komórkę kto jest tam na liście? Pisz do ludzi, dzwon, umawiaj się. Zasiedziałaś się w tym związku i nie masz za dużo znajomych? Nic nie szkodzi! Ludzie są wszędzie idź na miasto! Do pubu, knajpy, zjedz coś dobrego, może ulubiona restauracja? Boisz się sama nic złego się nie stanie jeśli nigdy wcześniej nie siedziałaś gdzieś sama, to teraz zobaczysz po raz pierwszy jak dużo ludzi jest gdzieś samemu, tylko jak jesteśmy z kimś nigdy ich nie widzimy.

Gość wszyscy sa szczesliwi
Ogólnie to mnie śmieszą takie teksty o karze Bożej, która tylko mnie spotyka a czy napisałem ze tylko ciebie to spotyka w 1917 nikt też nie wierzył ze będzie 2 wojna światowa i ludzie grzeszyli powiedziała ze znak pokaze sie na niebie i jak bedda sie nawracac ludzie to unikna wojny ale nie skozystali z szansy polska terz miała szanse uniknac wojny jak hiszpania czy portugalia przez intronizacje serca jezusa http://mtrojnar.rzeszow.opoka.org.pl/rozalia_celak/zycie.htm polska nie skorzystała oczywiscie puzniej były objawienia Objawienia w Siekierkach w 1943 roku odnoszące się do Powstania warszawskiego http://www.sanktuarium-pijarzy.pl/?p=main&what=30 i oczywiscie nie skorzystali i przegrali

Gość Katolik jak cholera
Wszyscy są szczęśliwi kim Ty w ogóle jesteś, żeby mi wyjeżdżać z karą i mieszać do tego Boga. Skąd wiesz jakie ludzie maja relacje z Nim. Co Ty wiesz o zabijaniu Ty stara dupa jesteś :)

Gość wszyscy sa szczesliwi
Jeśli ludzie nie przestaną obrażać Boga, nadejdzie kara! Przed nadejściem owego oczyszczenia Pan Bóg wielokrotnie przestrzegał świat przez swoich posłańców. W Polsce to ostrzeżenie kierowane było m.in. za pośrednictwem św. Siostry Faustyny Kowalskiej czy służebnicy Bożej Rozalii Celakówny. Boża Opatrzność, jak mówią święci, nie jest rychła do karcenia i z miłością oczekuje nawrócenia swoich dzieci, jednak nie może pozostawać obojętna na krzywdę i zgorszenia dusz niewinnych dzieci, zatracanie się w piekle tylu grzeszników i wreszcie bluźniercze wyzwania rzucane przez szatana nienawidzącego Pana Boga i całego stworzenia. oczywiscie ze więcej wiem o szatanie nisz ty http://chomikuj.pl/antubis12 http://www.youtube.com/watch?v=A2-gO7xLyTo&feature=related zadziwiające zjawisko zachowania ciała po śmierci przez Św.Kościoła Katolickiego http://www.youtube.com/watch?v=e2ZMoEcAYII&feature=related

Gość jhvjhvj
wyjasnienie dostałas - nie kocha cie juz ! jakie jeszcze chcesz ? coś spowodowało, ze pokochał inną , coś , ze przestał kochać Ciebie . Pewno, ze jest to nie w porzadku - ale to inny temat ! Było by Ci miło gdyby był z Tobą tylko dlatego , ze ma z Tobą slub i dzieci ? Wiec sie nie ciskaj i nie obrazaj ludzi piszacych tu swój punkt widzenia . Bo nawet jesli on nie jest po Twojej mysli , to jest to jakiś punkt !

Gość bilobillux
ktoś ktoś przede wszystkim nie wierz w to, że ponosisz jakąś karę za współżycie przed ślubem. Ja nie współżyłam, a mąż też zdradził i odszedł. a to mnie wcale nie dziwi ! po slubie sie okazało , ze to nie to - w kwesti lózka - jak bys wspołzyła przed slubem pewnie do slubu by nie doszło, a tak zebrałas zniwo swych i nie tylko głupich zasad .

Mam wyjaśnienie, tylko nie mogę się z nim pogodzić. Nie rozumiem dlaczego tyle czasu mnie okłamywał, dlaczego był czuły miły mówił kocham. Zakłamany bydlak.

Gość bdjhjcbdwwjce
do tego czegos zwanym wszyscy sa szczesliwi idz sie kurwa leczyc bo jestes juz tak nawiedzona ze bardziej nie mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaluz wlasny topik i tam pieprz te farmazony... A co do autorki to daj mu odejsc bo i tak nie bedziesz szczesliwa wiedzac co robi,bedziesz go podejrzewac,bedziesz wspominac jego slowa itp. I co najwazniejsze nie przejmuj sie tym palantem tylko zyj dla dziecka a wszystko sie ulozy.

Gość :|
może było mu z tobą dobrze - a teraz chowa głowę w piasek bo Twoja ciąża go przerasta - idiota!!!

Gość matacz ,,,..,,,,
jezeli potrafisz swojego ukochanego z ktorym masz dzieci nazwac bydlakiem to masz kolejne wyjasnienie dlaczego cie juz nie chce ! Zrozumcie kobiety - nie ma prawnego obowizaku byc z kobietą ! jest tylko prawny obowiazek elimentacyjny wzgledem zony jak i dzieci ! Daj tu meza - nich napisze dlaczego cie juz nie kocha i nie chce ! Na pewno nie beda to co napisze banały - jesli beda znaczy ze idiota wiec i tak dobrze ze odchodzi .

Gość poranek niedzielny
bilobillux ktoś ktoś przede wszystkim nie wierz w to, że ponosisz jakąś karę za współżycie przed ślubem. Ja nie współżyłam, a mąż też zdradził i odszedł. a byłaś dziewicą bo jak nie to ja terz bym szukał za dziewictwem by rozprawiczyć

Gość hitsezonu
matacz ale pierdolisz - ona napisała że jej mąż to bydlak PO TYM CO JEJ ZROBIŁ a nie że w ogóle tak myśli... MYŚLI - wiesz w ogóle co to znaczy?

Gość pasta ajona
jak bys nie chciała dzieci to im możesz im odac oni kochają dzieci ze średnia to 10 dzieci ze jedno to też przyjmna http://wielodzietni.org/

Komandossko, a ten Twój mąż ogólnie, finansowo, alkoholowo, jest odpowiedzialny, punktualny, itd., czy raczej całkiem niepoważny? Pytam, bo myślę, że czym innym jest zdrada faceta z gruntu nieodpowiedzialnego, dla którego kochanka to realizacja kolejnej z zachcianek, których sobie po prostu nie odmawia, a czym innym zdrada faceta, nazwijmy go normalnego, który z nudy w związku, czy z powodu starań innej kobiety, się nią zauroczył, by się w końcu pogrążyć w nowym uczuciu. Jeżeli on należy do tej drugiej kategorii, to myślę, że jest nieźle zagubiony w tym wszystkim, może też przez tę kobietę manipulowany. To zgrywanie twardziela, że nawet nie chce z Tobą rozmawiać, to może być tylko maska dla ukrycia rozdarcia.

Finansowo jest uzależniony ode mnie w zimie, muszę powiedzieć, że dużo pije alkoholu. Punktualny też jest ale chyba mało odpowiedzialny, jak coś się dzieje to wszystko zwala na moją głowę. Ma ADHD i nie może usiedzieć w miejscu. Nie znosi nudy i rutyny. Na początku ciąży ja spałam 20h na dobę. Wstawałam aby pić jeść i ewentualnie ubikacja. Wiem, że mu to przeszkadzało, bo już nie organizowałam żadnych wyjść

Gość kajka123
komandossko, przede wszystkim dbaj o dzidziusia. Skoro postanowił być z inną -krzyżyk na drogę. Zimą( jak znów zostanie bez pracy) będzie błagał, zebyś do niego wróciła. Nie wiem tylko, czy zaufałabym takiemu komuś.

Do zimy daleko a wtedy też będę miała poród. Tylko chcę normalnie przeżyć to rozstanie, a póki co chodzę i płaczę. Jadę dziś do przyjaciół ale nie wiem ile będą mogli znieść.

Gość matacz ,,,..,,,,
płaczesz ? a za czym ? po czym ? za nim ? przecież z tego co piszesz to masz kolejne dziecko na utrzymaniu, a nie meza z krwi i kosci ? wiec w czym problem ? w własnym ego ? dumie ? Wybaczyc mi też musisz , ale spiaca zona po 20 godzin dziennie też by mnie strasznie irytowała - juz bez przesady ! co jeszcze opowiesz o sobie co da nam obraz tego , ze taką swietną zoną to ty nie jesteś , a ciaza Cie nie usprawiedliwia , Miliony kobiet są w ciązy i funkcjonują normalnie ...

Gość matacz ,,,..,,,,
hitsezonu matacz ale pie**olisz - ona napisała że jej mąż to bydlak PO TYM CO JEJ ZROBIŁ a nie że w ogóle tak myśli... MYŚLI - wiesz w ogóle co to znaczy? a kto mysli , ze w ogóle - ja ? cos ci sie chyba porypało w głowie ! czytaj z zrozumieniem , a potem coś skrobnij . Jak masz problem , zapytaj wyjasnie jak dziecku w przedszkolu.

Gość matacz ,,,..,,,,
komandosska Jadę dziś do przyjaciół ale nie wiem ile będą mogli znieść. o kurcze... jeszcze innym bedzie dupę zawracać !

Mataczu masz dobry nick wyraża całego Ciebie. Jesteś prowokatorem i ostatnią świnią i wyć mi się chce jak piesze Twoje posty. proszę nie pisz mi nic więcej. Zatruwaj życie komuś innemu

Gość matacz ,,,..,,,,
Zatruł ci zycie maż , albo sama Ty mialas w tym sój udział , ja tylko pisze o jednym z mozliwych scenariuszy (choc moze byc całkiem inaczej ) NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY

Gość matacz ,,,..,,,,
taaaa akurat ... do autorki co ci maż powiedzial - dlaczego nie chce byc juz z tobą ? dlaczego znalazł sobie inną ? itd. rozmawialas z nim ? moze warto , moze sie dowiesz prawdy

Gość do matacz....
17:01 [zgłoś do usunięcia]matacz ,,,..,,,, jak to jaka ...? niedobra ! nikt nie odchodzi od kobiety dobrej w kazdym słowa tego znaczeniu - sama sobie postaw to pytanie - czy zostawilas by czleka dobrego ktory jednak ma jakies wady ? NIE ! WYBRALAS BY TO ZE MA ICH WIECEJ (ZALET) NIZ WAD ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ale pierdolisz za przeproszeniem . Wiekszych bzdur to chyba nieczytalam .:-0

Gość do matacz....
wynos sie z forum , bo smiecisz . Pieprzysz takie banailuki ,ze nie chce sie tego czytac . Chyba masz cos z glowa ...

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaak
Komandosska a skąd jesteś ?