Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WpewnĄNoc

Nie wiem z kim jestem w ciąży... ratunku!

Polecane posty

Gość WpewnĄNoc

Jestem w głębokiej dupie- jak to się mawia... jestem w ciąży a co gorsze nie wiem z kim... od jakiegoś czasu jestem w dwóch bez zobowiązujących związkach gdzie głównie chodzi o sex (oczywiście obaj panowie o sobie nawzajem nic nie wiedzą) i wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży i nie mam pojęcia z którym z nich... zarówno z jednym jak i drugim robię to bez zabezieczenia na zasadzie metody "stosunek przerywany".. co ja mam teraz robić?

Gość ejwnhwd
pogratulowac hahahha

Gość oszczędzal;aś na gumkach
to teraz zbieraj na wózek :classic_cool:

No i , jak od wiekow wiadomo, stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji. Szykuj kase na testy dna. Jeden kosztuje ok 2000. Ty potrzebujesz 2, wspolczuje. A powiedz, chcesz urodzic to dziecko?

Gość kartuzow
"bez zobowiazujacych" :D nic ci nie jest, poza tym, ze nudzi ci sie juz na poczatku wakacji :D

Gość WpewnĄNoc
Tak.. ale najgorsze jest to, że co ja im powiem? zaraz zacznie widać mi brzuch i obaj będą pytali o co chodzi.. czy to ich.. a co ja wtedy powiem? "słuchaj kamil, nie wiem czy to twoje... spałam też z innym będąc z tobą" jestem już skończona :/ co ja w ogole rodzinie powiem? ze nie wiem kto jest ojcem?? BOOOSHHEEEE

Gość dede1
niech zrobi dwa a nuż okaże się , że żaden nie jest trafiony , wtedy to dopiero byłby problem :)

Gość Zwinny Johnny
Zapewne potencjalnych kandydatów na tatusia jest znacznie więcej niż dwóch :D

Gość kartuzow
ano teraz zacznie... uczniowie nie tylko z okazji Bozego Ciala siedza w domu; od wczoraj juz wakacje nastaly przeciez :D

Gość Karlosfff
powiem ci tak ja bylem w podobnej sytuacji tylko ze sie okazalem jednym z tych frajerow z ktorymi sie laska puszczala - oczywiscie nie bylem swiadomomy ze ma kogos innego wiec wmowila mi dziecko ktore pokochalem - obecnie dziecko ma dwa lata a ja dopiero odkrylem prawde ciekawe ile kolesi wychowuje nie swoje dzieci przez jakies kurwy jak ty - aha DNA to zrobisz dopiero po urodzeniu dziecka wiec przez cala ciaze nie bedziesz miala pewnosci kogo to dziecko :)

Gość azzil
do miasto widmo: Po co dwa testy? Jeżeli sypia od roku TYLKO z dwoma partnerami, to wystarczy zrobić jeden test, wynik negatywny wykluczy jednego z nich i po sprawie. Test na ojcostwo (ojcostwo prenatalne) można przeprowadzić za zgodą lekarza prowadzącego Cię. Wynik testu daje taką samą pewność, jak wynik testu na ojcostwo po narodzinach dziecka. Ryzyko poronienia jest rzędu 1 %. Tu masz źródło informacji: http://www.pewnytato.pl/ojcostwo_prenatalne_vs_po_narodzinach_dziecka Dowiedz się (jeżeli Ci zależy), od którego momentu ciąży możesz przeprowadzić takowe badania. Być może uda Ci się, zanim brzuszek zacznie rosnąć. Jeżeli to nie jest prowo, to powodzenia i zostań przy jednym partnerze. Po co Ci aż dwóch było, nie do pojęcia ten Twój konsupcjonizm. Pozdrawiam

Gość taki jeden on
Przez takie durne prowokacje odechciewa się tu zaglądać. Wrócę tu dopiero po wakacjach

Gość autor tematuu.
/// Wrócę tu dopiero po wakacjach /// możesz w ogolę tutaj nie wracać