Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Totalny_koszmar

Mały biust i kompleksy

Polecane posty

Gość Shakes
a na zmniejszenie?

Gość Totalny_koszmar
Dziękuję, jeżeli tak na prawdę uważasz.

Gość Totalny_koszmar
Na zmniejszenie? Możesz mi dać trochę, :D (żart, oczywiście)....

Gość Totalny_koszmar
Koleżanka powiedziała, (jeszcze o seksie nie myślę nawet), ze lepiej mały biust niż mały penis, bo z małym biustem się da a z małym... nie. Jednak mnie to w ogóle nie pociesza, nie jestem osoba która chce człowieka, który patrzy tylko na biust, sama taka nie jestem. Jednak myślę, że jestem sama na tym świecie.

Gość dratyy
Droga Autorko!!Mialam tak samo jak ty, skonczylam 18 lat, uzbieralam 10000 i powiekszylam sobie piersi. Teraz mam piekna figure i nie mam kompleksow. A wczesniej mialam STRASZNE! Dobrze Cie rozumiem, ale niestety musze tez zmartwic. Nie ma zadnego innego sposobu na powiekszenie piersi, niz operacja. Ja probowalam wszystkiego. Chodzilam na silownie. Robilam po 300 pompek dziennie taka bylam zdesperowana. Dopiero jednak wkladki siliconowe zmienily rozmiar moich piersi z ''a'' na ladne , male ''c''.

Gość fgdsfgd
Koleżanka powiedziała, (jeszcze o seksie nie myślę nawet), ze lepiej mały biust niż mały penis, bo z małym biustem się da a z małym... nie. kolezanka jest w bledzie bo wiekszosc zakonczen nerwowych w pochwie znajduje sie przy wejsciu - do 1/3 od wejscia . Poza tym mały penis tez moze zaplodnic , a małym biustem nie mozna na hiszpana

ćwiczenia rozbudują mięśnie wiec nogi i pupa staną się większe tylko nie jeśli będziesz mieć dietę 1200 kalorii :P

Gość roczykk
lepszy mały biust niż silikon . Nie ma nic gorszego od silikonu .

Gość Totalny_koszmar
Dlatego mnie to nie pociesza... Zaraz po prostu nie wytrzymam. Mam dosyć siebie.

Gość Totalny_koszmar
Ale u mnie nawet nie ma co opaść. Wyglądam jak chłopak i tyle.

Gość roczykk
Ale u mnie nawet nie ma co opaść. Wyglądam jak chłopak i tyle. to dlaczego nie przytyjesz 5 kg ? Wielu kobietom rosnie biust po przytyciu

Gość Totalny_koszmar
Przytycie jest również trudne jak schudnięcie. Staram się, uwierzcie mi...

Gość roczykk
przyczyną wielkosci twojego biustu są dwie geny i niska masa . Genow nie zmienisz , ale mase moze zmienic czyli przytyc .

Gość roczykk
jesli przytyjesz to jest duza szansa ze biust chociaz troche ci sie powiekszy .

Gość dratyy
Nie zgadzam sie z tym ze u kobiety lepszy brak biustu niz dobrze zrobiony silicon. Jesli jest nie za wielki, dobrze dobrany do figury, anatomiczny i pod miesien to na prawde daje rade. Ja sie czulam taka niekobieca bez biustu, a teraz czuje sie ok. Jasne ze wolalabym miec naturalne piersi, ale niestety nie mialam.

Gość Totalny_koszmar
Nie masz pojęcia, jakbym chciała...

Gość czy ktoś może mnie kopnąć w du
jak ty uzbierałaś te 10 tyś ? ja od 4 dni próbuję uzbierać 40 zł ale póki co mam 3,70 :D

Gość Totalny_koszmar
Nie myślcie sobie że B to mały biust, ja o takim marzę, a o C to mi się nawet nie śni...

Gość roczykk
wiec otwórz lodówke hehe

A jakie masz wymiary (ścisło pod biustem i luźno w biuście)? Jaki stanik nosisz? Bardzo często problem z akceptacją leży w złym staniku. Mówisz, że nosisz "miseczkę A" i jesteś bardzo szczupła. Musiałabyś nosić więc 60A, 65A. Jeżeli nosisz jakieś 75A, to tylko niszczysz swój biust. Stanik jest za luźny, nie trzyma miseczek na miejscu, więc miseczki odstają. A to wcale nie wina tego, że miseczka jest za duża, tylko obwód za luźny. A jak za luźny obwód, to pewnie i za wąskie fiszbiny, które spychają Twój biust pod pachy i rozpłaszczają go. Z mniejszym obwodem i odpowiednio przeliczoną miseczką Twój biust byłby na swoim miejscu, od razu inaczej byś na niego spojrzała :)

Gość Totalny_koszmar
Mam 75 A, ale jestem dosyć szeroka, więc myślę, że noszę dobry rozmiar, jednak może się mylę? Ale jakoś oddychać muszę :D

Gość czy ktoś może mnie kopnąć w du
no ale co z tego jak w staniku będzie miała ładny biust skoro kiedyś będzie musiała go zdjąć ? trochę to bez sensu no ale co ja tam wiem...

Gość kajajajjajaja
a jest jakas aktorka gwiazda co ma podobny biust do twojego? tez mam maly bardzo chcialabym porownac :P

Ile masz cm pod biustem ciasno? Bo bardzo nie chce mi się wierzyć w to, że 75A jest dobrze dobrane :) W ciaśniejszym staniku niż 75 będziesz mogła spokojnie oddychać :) Też nosiłam 75, teraz siedzę w 65 i oddycham bez najmniejszego problemu :) Działanie dobrego stanika nie kończy się po jego zdjęciu. Tak jak pisałam, w złym staniku biust jest spychany pod pachy, rozpłaszczany, deformowany, zmniejszany. Dobry stanik temu zapobiega, a w przypadku bardziej zniszczonego biustu niż u 16latki, poprawia jego wygląd. Dobry stanik pomoże zaakceptować biust. Teraz autorka ma myślenie 'nawet A mi odstaje', podczas gdy to przez za luźny obwód. Wystarczy wziąć ciaśniejszy obwód, większą miseczkę.Tak, większą. :) Miseczka w 75A mieści mniej więcej tyle samo co miseczka w 65C :) Ja po zmianie rozmiaru z odstającego push upa 75B na całkowicie miękki stanik 65D pokochałam swój biust, nawet bez stanika :)

Gość Totalny_koszmar
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.kobieta.pl/uploads/RTEmagicC_d33b540e72.jpg.jpg&imgrefurl=http://www.kobieta.pl/uczucia-i-seks/psychologia/zobacz/artykul/nasze-piersi-duma-czy-pieklo-kompleksow/&usg=__qwVedc4RVbuaQUOoA3UkCXZ_SeA=&h=300&w=193&sz=18&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=n5ddlG8n-d5V-M:&tbnh=165&tbnw=109&ei=OGkDTrLiJsf5sgbDxeGiDg&prev=/search%3Fq%3Dbrak%2Bbiustu%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D808%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=972&vpy=409&dur=117&hovh=240&hovw=154&tx=97&ty=175&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:21,s:0&biw=1280&bih=808 Coś takiego