Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananika

Szukam wolnego pana koło 40..do partnerkiego związku

Polecane posty

Ananiczko, dzięki ale nie mam się za taką:) Jestem taka jak wszystkie kobiety, ale charakterrr, to mam, ...ciężki:-D Właśnie honza, długość Ci już darujemy dzisiaj:-D

No HOnza-zachowałęs sie w końcu z klasą:) Szacun:) Żeby mi to było ostatni raz;) No Honza-pisz cos o sobie,aby Cie troszke chociaż poznać:) Ale mi sie cche dzisiaj tańczyć,głosna muza,relaksik.....NO magielku-proszę......

Ananika--toż by nie byłas kobietą jakbyś nie chciała tańczyć.A co lubisz najbardziej do tańca??

no dobra magielku mój kochany,wierzę Ci....szkoda,oj szkoda..... Jaki ja dzisiaj mam głód tańca....:) To czysta przyjemnośc,relaks...A nie ma chętnych...:(

Honza-muza dyskotekowa,to co teraz jest na topie,to co słucham głosno jak jade samochodem;)

oj magielku-nic mnie nie pytaj bo mam depresje,że nie ide na dyskotekę...:) Oj,oj,jak to boli......:)

Hahahaha to było wyśmienite z tym pytaniem A skąd bedziesz wiedzieć tutaj ,ze nie konfabuluję.Sorry za przerwę miałem pilny telefon;)

Ananiczko, jutro jak zjawi się jeszcze fachowiec, aby zobaczyc jak ściany wyschły o normalnej umówionej porze, to byłoby realne. Ale pewnie wiesz jak fachowcy w większości są punktualni i solidni...:o Honza -odpowiadaj nie zwodź nas tu...:-D

Bez zaufania-nie było w tym topiku tylu wartościowych ludzi....Musimy jakos sobie zaufać....ryzyko jest zawsze...

Honza-to Ty masz burze mózgów i ten Twój pomysł na podryw nie bardzo nas chyta;) Magielku-no tez podjadam,ale...ciagle szukam diety cud;)

Matko,tam dyskoteka na mnie czeka i mnie woła.....:) JUz za godiznke pewnie będzie się co działo,a ja taka grzeczna w domku...porażka...:0 Magielku-może jutro,pamietam....:)

A po co Ci dieta cud...Przesadzasz zapewne jak wiele kobiet:) Ja mogłbym wcinać konia z kopytami ni będę szczupła, ale z takiego rodu jestem. Dobrze, że szczupła a nie chuda:) Honza, zawiodłeś nas, sromotnie!:-D