bo to historia,bo to marzenia 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 tak wiemy, już kilka osób pisało tutaj podobne mądre tezy;) bardziej chodzi mi o to po jakim czasie można poznać, że to jednak coś więcej niż początkowa fascynacja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 25, 2011 Zalecam zgłosić się do Sevre. Tam mają uniwersalny model, który jest średnią tych napisanych wcześniej mądrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germaine Geer 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Wykorzystujcie ten czas, żeby być gotowymi do spadku poziomu fascynacji. On na pewno nastąpi. Nie można przewidzieć dokładnie kiedy. U jednych par jest to wraz z pojawieniem się dziecka, u innych na skutek zawirowań w życiu zawodowym, albo na skutek zdarzeń losowych. To, jakie to osłabienie więzi będzie miało nasilenie, zależy od jakości Waszej relacji. Nie sadze, ...bardzo dbamy o jakosc naszej relacji, nigdy nie brakuje namtematow do rozmow, wciaz jest miedzy nami neisamowita namietnosc. gdyby mialo do tego spadku dojsc, doszloby do niego juz dawno-tak jak bylo to w moich poprzednich zwiazkach. jestesmy po prstu idealnie dobrana para, ot co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bo to historia,bo to marzenia 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 haloooo panowie, wypowiadajcie się jak to było w waszych przypadkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 25, 2011 "gdyby mialo do tego spadku dojsc, doszloby do niego juz dawno" Mówiąc o spadku poziomu namiętności wcale nie mam na myśli spania ze sobą w jednym łóżku plecami do siebie. Ale pewna rutyna czeka Was na pewno, bo jest ona udziałem KAŻDEGO normalnie funkcjonującego związku. Różni sie jedynie stopniem nasilenia - od całkowitej degradacji relacji - do jedynie nieznacznego osłabienia namiętności czy zainteresowania partnerem. Zależy to od jakości związku i czasu jego trwania, od świadomości i zaangazowania partnerów, od umiejętności rozwiązywania pojawiających się problemów, a także od czynników zewnątrznych, jak praca, stan zdrowia, itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach