Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takifacet

zrozumialem jak wiele dla mnie znaczy

Polecane posty

Od dawna podobala mi sie taka kolezanka ze studiow.W koncu zaprzyjaznilismy sie ,a potem przerodzilo sie to w cos wiecej .Spalismy ze soba.Ale pojawila sie trzecia,zawrocila mi totalnie wglowie,cos mi odbilo.I kiedys Asia, bo tak ma na imie ta kolezanka dzowni ,ze chyba wpadlismy i jest w ciazy ,a ja jej powiedzialem ,ze okej pomoge jej ale nie bedziemy razem bo sie zakochalem.I teraz zrozumialem ze jednak Asia jest dla mnie najwazniejsza ,tylko problem jak ja odzyskac.Slyszalem,ze nikogo nie ma i ze sie troche zaamala po naszym rozstaniu.Widujemy sie na uczelni i mowimy czesc,ale nie gadamy ,ale widze ze ona tez zerka.Myslicie ze powinienem pogadac ,wyjasnic ,da sie to skleic od nowa? Bardzo mi na niej zalezy , a zwlaszcza ze wiem ze nosi moje dziecko .

Walcz jak lew jesli jestes pewien , ze nikt inny w miedzyczasie nie zawroci Ci w glowie.....!!!!!!!!!!!!!!! Nie zapominaj, ze jestes odpowiedzialny za nowe zycie ,ktore nosi w sobie Asia....

Gość hienka hienkowata
wez sie wysil głupku jak piszesz te smieszne historyjki:O 0/1000000000!!!

Gość Vera_Karola
Matk atwojego dziecka będzi ena ciebie zerkać bo jest teraz w takiej a nie innej sytuacji, na pewno się boi albo jest przerazona tym jak to teraz będzie i czy sobe poradzi, niestety na zawsze zapamięta twój wyczyn i będzie mieć o to do ciebie żal (nawet jeżeli minie jej rozczarowanie). Nie wiem czy bedzie potrafiła tobie jeszcze zaufać i czy będzie ot udany związek skoro odrzuciłeś ją w takim momencie. Próbuj , postaraj się z nią porozmawiać ale nie używaj określenia "moje" dziecko bo to jest wasze wspólne dziecko i tak też mów przy Aśce , bo w innym wypadku pomyśli że startujesz do niej tylko zewzględu na "twoje" dziecko ....a ..i pamiętaj , póki co to dziecko jest jej gdyż ty ich zostawiłeś więc najpierw zadbaj o samą kobietę a potem przybliż się do dzieciaka a wtedy ona nie będzie ci tego utrudniać. Okaż żezależy ci włąsnie na niej bo tego ona teraz potrzebuje.