Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziullka1

czy to legalny związek?

Polecane posty

Witam.Mam mały dylemat.Z moim byłym chłopakiem mam 2 dzieci ale nie mielismy slubu.teraz jestem w zwiazku z jego siostrzencem.moje pytanie jest takie czy on ze wzgledu na to ze niby jest kuzynem moich dzieci nie moze zostac moim męzem?czy wogóle nasz związek jest legalny w oczach koscioła? Z góry dziekuje za info

z siostrzeńcem czy kuzynem? rozumiem ,że twój były ma siostrę i ty jesteś w zwiazku z jej synem tak? obawiam się ,że to może być przeszkodą ale sąd /i/lub biskup ( chyba) mogą udzielić wam zgody na ślub ;)

Przecież Twoją rodziną on nie jest... kobiety odchodzą od mężów dla ich braci a Ty się o piątą wodę po kisielu pytasz ;) Przecież będzie dla dzieci ojczymem, teoretycznie nie mógłby związać się z Twoją córką ale z Tobą może

No niby nie miałam ślubu z moim byłym ale jednak on jest kuzynem moich dzieci.jesli chodzi o poprzednią wypowiedz to tak jestem z synem siostry mojego byłego.jestem z nim juz prawie rok ale chodza mi po głowie głupie mysli,bo kocham go ale nie jestem pewna czy "moge"