Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zamotana21

Chłopak chce czasu!?

Polecane posty

Gość taka zamotana21

Od niedawna widziałam, że coś jest nie tak w naszym związku, tylko nie wiedziałam co więc byłam bardzo zazdrosna i czepiałam i pytałam sie go o wszystko bo chciałam wiedzieć co się z nim dzieje. W ogóle na co dzien byłam zazdrosna ale on i tak twierdził że nie potrafi się na mnie długo gniewać. W końcu, trochę przyciśnięty przeze mnie, powiedział że już nie szaleje tak jak na początku związku, nie tęskni tak mocno gdy się nie widzimy i że potrzebuje czasu "żeby zatęsknić", przemyśleć, bo nie chce mnie tak zostawiać więc na jakiś czas powinniśmy zostać przyjaciółmi. Możliwe, że nie powiedział mi całej prawdy (takie mam przeczucie), bo to dziwne żeby się tak wypalić po 3 miesiącach... Z drugiej strony dalej pisze do mnie na gg, pyta o moje sprawy itd jak zawsze. O co mu chodzi? Poprzednią dziewczynę też zostawił po 3miesiącach gdy poznał mnie (i tak nie układało im się już), ale jej mówił że ją kocha, a mnie nigdy tego nie powiedział. Dopiero ze mną (a ma 21 lat) stracił prawictwo bo twierdził że traktował mnie poważnie więc nie chce mnie tak po prostu zostawiać. Co o tym myślicie? Miałyście coś podobnego? Coś mi się zdaje, że on jest jeszcze niedojrzały...

Gość taka zamotana21
nie rozbiłam jego związku, po prostu mnie poznał i wtedy zerwał z tamtą, a ja o całej sytuacji dowiedziałam się później. taak, to nie ten...

Gość taka zamotana21
wypowie sie ktoś jeszcze?

Gość dsfksjagakjgds
ja tez tak mialam pare miesiecy temu ale jestesmy razem ponad dwa lata...poklocilismy sie bardzo i jak on wyszedl na chwile z domu zabralam moje rzeczy i wrocilam do swojego domu....nie odezwal sie....ten wieczor i ta noc byla okropna...ja w barze z przyjaciolkami on tez gdzies pojechal i wrocil o 5 nad ranem kompletnie pijany...dzien pozniej rozmowa....ja wrocilam na stale do mojego domu bo on mi powiedzial ze musi pobyc sam...ale wrocilismy do siebie...teraz jest wspaniale...ale ja dotychczas zastanawiam sie co go sklonilo do takiej decyzji

Gość taka zamotana21
dsfksjagakjgds, może w jego życiu pojawiła się chwilowa miłostka ale doszedł do wniosku, że to bez sensu więc wrócił do Ciebie? A mój były pewnie poznał kogoś, ale jest tchórzem więc mi tego nie powiedział tylko wymyśla mnóstwo dziwnych powodów.

Gość tak w życiu bywa, że
coś się zaczyna i ... potem kończy nie rozbieraj wszystkiego na czynniki pierwsze bo to i tak nic nie da facet doszedł do wniosku, że lepiej jak się rozstaniecie, powiedział to tobie i musisz przyjąć to do wiadomości czy chcesz czy nie nikogo do niczego nie można zmuszać, a już na pewno nie do miłości nie on jeden na świecie, powodzenia

Gość hfgtuutryuyu
zaczelas mu dawac dupy szmato to sie mu po prostu znudzilas, wielkiej filozofii tu nie ma. trzeba bylo nog nie rozkladaj dziwko