Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

Gość kafegeb
Ja zaczepiam kobiety, podrywam. Efekt zawsze jest ten sam - kosz.

Gość nsdfgjdsng
To co napisałam dotyczy tez walki słownej. Większość zdrowych kobiet nie chce związku z ciagłymi konfliktami. Musisz sobie odpowiedzieć o co ci chodzi - o możliwość wyżycia sie na kobiecie, czy o emocjonalną jedność 2 osób i skąd się bierze twoja nierozładowana agresja. Powinno ci pojść łatwo - podobno jesteś psychologiem :classic_cool:

Gość nsdfgjdsng
A wygląd niestety jest ważny, jak pisało juz parę nicków;)

Gość kafegeb
Ja nie mowie ze walczy caly czas, ale lubie gre slow, aluzje, podteksty, flirtowanie, droczenie sie. Co wy wygladu to juz pisalem. Jestem wysokim brunetem z przecietna twarza, z ladnymi oczami, zadbany, schludny.

Gość kafegeb
O jakiej Ty agresji piszesz? Lubie potyczki slowne, nie interesauj mnie nudne rozmowy o niczym, albo przytakiwanie. Umiem dyskutowac, wyrazac swoje opinie, tego samego oczekuje od introlokutorki.

Zeby sie dowiedziec co robisz nie tak, trzeba by Ciebie zobaczyc w akcji. Jezeli nie wytwarza sie chemia, to moze znaczyc, ze nie ''czuc'' od Ciebie testosteronem. Jak Twoje libido?

Gość skandybnawa
Do autora: chlopie pozostaniesz sam. Wiesz dlaczego? Kobiety jak ognia unikaja inteligentnych, pewnych siebie facetow kotrzy znaja sie na psychice kobiet. Powod? Takiego faceta nie w stanie zmanipulowac, dlatego traktuja Cie jak powietrze.

Gość Insignia
Może po prostu niewidzialny dla kobiet, które nie są Ci przeznaczone? uważam, że prędzej czy później spotkasz kobietę dla której staniesz się widzialny.. Wiem prosto napisać, ale uwierz mi wiem o czym mówisz. Na to chyba nie ma złotej rady, jesteś jaki jesteś i się nie zmieniaj w końcu pojawi się ktoś kto Cię zaakceptuje takim jakim jesteś

Gość kafegeb
Jak libido? Trudno powiedziec jak nigdy nie bylem w zwiazku. Swoje potrzeby mam.

Gość kafegeb
Wszystko fajnie, tylko ze ile mozna czekac chociazby na krotki zwiazek? Mam 27 lat i nigdy nie bylem w zwiazku.....

Gość Insignia
Co za kretyńska rada? kobiety unikają inteligentnych facetów??? które?? chyba te z dyskotek typu "plastic fantastic", i podejrzewam, że w takim gronie się obracasz! Reprezentujesz ich poziom to masz powodzenie. Zapamiętaj sobie raz na zawsze inteligentna, rozsądna dziewczyna, kobieta, która ma poukładane w głowie zainteresuje się tylko i wyłącznie facetem który jest równie inteligentny, z którym można o wszystkim porozmawiać, facetem z klasą. Skandybnawa nie miałeś nigdy do czynienia z takimi kobietami, bo żadna nie zwróciła na Ciebie uwagi i nie zwróci

Gość skandybnawa
Jestem dr psychologii i wiem co pisze. Kobiety maja naturlanie zaprogramowane by wykorzystywac facetow. Facet ktory nie daje sie wykorzysytywac kobiecie w zaden sposob, nie jest dla niej atrakcyjny. Kobieta chce miec korzysci z faceta. To nie przypadek ze im inteligetneisjzty facet tym wieksza szansa ze bedzie sam. To widac wsrod profesorow

Tak jak wczesniej powiedziano, nie trafiles jeszcze na odpowiednia kobiete. Nie robilabym z tego paniki, jedynie co, to zmienic rejon polowan ;)

Gość nsdfgjdsng
parę postów temu pisałes o swoich związkach z kobietami. Zeby kłamać, trzeba być inteligentnym, czego tobie brakuje. A teraz ide na randkę z niezywkle inteligentnym facetem, który umie rozmawiać bez prowokowania do potyczek słownych. I jeszcze jedno - jeśli nie możesz znaleźć przyczyny swoich niepowodzeń, to beznadziejny z ciebie psycholog. A jest ona po twojej stronie.

Gość Insignia
Ty jesteś nienormalny !!! Sam wymagasz terapii psychologicznej więc nie pisz takich bredni!!! Zaprogramowane a co my jesteśmy jakieś urządzenia? weź się walnij w ten swój głupi łeb. SAMOZWAŃCZY DR PSYCHOLOGII - śmiech na sali!!

Gość assdasdddf
moj chlopak jest bardzo inteligentny, tez super zna sie na ludziach i ma w sobie cos pociagającego, mimo ze piekny nie jest. wyglad nie ma znaczenia jak charakter jest supper

Gość wewew
skandybnawa ma absolutna racje. Kobiety unikaja bardzo inteligentnych facetow a ich typowe tlumaczenie to ze sie "wymadrza". Jak juz jestes psychologiem to masz zupelnie przerypane.

Gość Insignia
taa psycholog, siedzi przed komputerem, dłubie w nosie a złotych rad szuka na google!! BRAWO!!

Gość kafegeb
nsdfgjdsng Gdzie pisalem o zwiazkach z kobietami? Mozesz zacytowac? Chyba mnie z kims pomyslilas. Od samego poczatku pisze ze nie bylem nigdy w zwiazku. Moje kontakty z kobietami zawsze sie konczyly na etapie kolezenstwa. To nie byly zadne zwiazki!

Gość kafegeb
Nie mam rejonu polowan. Mozna mnie spotkac w roznych srodowiskach, miejscach, to wynika z roznorodnosci moich zainteresowan - od boksu po sztuke na wysokim poziomie. W zadnym jednak srodowisku nie mam powodzenia u kobiet, nie interesuja sie mna zaden "rodzaj" kobiety. Czy to te z kluby, czy te szare myszki, czy te intelektualistki. Dla wszystkich z nich moge robic za przyjaciela kolege(potrafie rozmawiac z roznymi ludzmi), ale zadna nie byla zainteresowana czyms wiecej.

Gość A8.
albo to cos w wygladzie, jestes moze lalusiowaty ? na pewno wyglad mozna polepszyc, a charakter ? dziewczyny lubia facetow z jajem, zdecydowanych, takich ktorych w pewnym sensie beda sie baly, beda oniesmielone ..

Gość alejezeoawala
Podzielam zdanie kolegi skandybnawa. TEz to zauwazlyme, nawet we wlasnym gronie. Wszyscy moi koledzy ktorzy nie studiuja, maja tylko srednie wyksztalcenie maja jakies kobiety. Koledzy po studiach juz gorzej, polowa ma, polowa nie ma kobiety. Z kolei tylko jeden moj kolega ktory robi dr z 6 ma kobiete. Wniosek jest prosty. Kobiety wola przecietnych facetow, inteligentnych unikaja, boja sie itp

Gość kafegeb
Nie mnie oceniac czy jestem lalusiowaty. Nigdy nie slyszalem, bym ktos tak okreslil moja urode wyglad. Mam typowo meskie rysy twarzy, czesto chodze z 2 dniowym zarostem(pasuje mi,zdaniem kolezanek). Nie sadze bym wylgladal na lalusia.

Gość filozofikkow
To ze kobiety nie lubia inteligetnych facetow, wola tych przecietnych, to jest udowodnione naukowo. Jesli chcesz miec kobiete, musisz nie pokazywac jak bardzo jestes inteligentny, w innym wypadku odstraszasz kobiety.

"Mam ogromne poczucie hmoru a przy tym specyficzne. Potrafie sie smiac z takich rzeczy, dla ktorych jest to niezrozumiale np ze swoich kompleksow. Mam ogromny dystans do siebie. Moje poczucie humoru jest sarkastyczne, ironiczne. Ciete riposty to u mnie codzeinnosc i nieodlaczny element rozmow". Niestety muszę Ci powiedzieć że taki humor zraża niektórych, obrażają się, wiem bo sama takie "wypaczone poczucie humorku mam":) - i nie potrafię tego zmienić - jedynym wyjściem byłoby pewnie zakneblowanie mnie w niektórych sytuacjach:). I tu jest problem, bo żeby czasami zrozumieć, że tylko żartuje trzeba mnie lepiej poznać, a jak to zrobić gdy druga osoba ucieka od Ciebie po jednej głupim żarcie, którego nie zrozumiała albo odebrała jako obraźliwy:)

Gość Insignia
To może brakuje Ci po prostu pewności siebie?

Gość kafegeb
Jestem pewny siebie, moze czasem za bardzo.

Wiesz co ogłusz jakąś fajną dziewczynę uderzając ją bejsbolem w głowę, przyprowadź do domu i przywiąż do grzejnika i będziesz miał dziewuchę:) Ewentualnie przełam opory i Sam zrób pierwszy krok, niekoniecznie wg powyższej instrukcji:)

Gość Insignia
mam wrażenie, że jesteś zagubiony.. sam nie wiesz co tak naprawdę oczekujesz. Pamiętaj, że nadmierna pewność siebie przeradza się w zarozumialstwo, a tego kobiety nie lubią